keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Meikki-keskiviikko; Desi x Katy

Kivaa meikki-keskiviikkoa! Muistatteko kun esittelin teille jokin aika sittenDose of colorsin uuden meikkikokoelman, joka on tehty yhteistyössä Youtubettajien Desin ja Katyn kanssa? Tänään nuo kokoelman tuotteet nähdään ekaa kertaa mun kasvoilla, kun kokeilin niitä kunnolla meikkiin. Osa tuotteista yllätti positiivisesti, osasta mielipide pysyi samana ja yksi tuote tuotti pienen pettymyksen. Jos haluat käydä tutustumassa Dose of colors Desi x Katy -kokoelmaan, voit tehdä sen tästä.


Tein meikin sunnuntaina ja täällä Turussa oli silloin tosi kylmä ja ankean syksyinen ilma. Meikki kuvastaakin hyvin tuota päivää ja sopii mun mielestä erittäin hyvin syksyyn. Mulla oli myös tosi huono hiuspäivä, joten vedin pipon korville ja yritin saada sen toimimaan :D. Tällä kertaa en luettele postauksen loppuun kaikkia tuotteita, koska kuten jo mainitsin, käytin tässä Desi x Katy -kokoelman tuotteita. 

Halusin tehdä tumman syksyisen meikin ja melko mattaisen pohjan. Silmämeikkiin en ollut tyytyväinen, The Girls -luomiväripaletti ei ihan vastannut mun odotuksia ainakaan näin ensikokeilulla. Käytin siitä nelikosta vihertävää metallista sävyä, jota pitää ohjeen mukaan käyttää kosteana ja sormella. Lähtökohtaisestikin tuo kuulostaa jo vaikealta, mutta dippasin sormeni fix+ suihkeeseen ja pyörittelin sormea pannulla. Väriä irtosi ihan kivasti ja sain sen luomelle hyvin, mutta mitään tarkkaa työskentelyä en tuolla saisi aikaan! Tuo väri ei silmillä ollut yhtään niin vihreä tai metallinen kuin olin toivonut, mikä vähän harmitti. Täytyy vielä testailla paletin muita sävyjä, mutta tuo yksi nappi oli pienoinen pettymys. Sisänurkkaan käytin paletin vaaleaa supershimmeristä shampanjansävyä ja se on kyllä huomattavasti kauniimpi. Sen kanssa ongelmaksi muodostui mun liian isot sormet, en millään saanut sitä sisänurkkaan kauniisti.


Käytin silmämeikkiin lisäksi Too Faced natural matte -palettia, jotta sain mukaan niitä mattasävyjä luomivakoon ja ulkonurkkaan. Vesirajalle halusin vihreän kajaalin, jotta se vähän korostaisi tuota luomivärin vihreyttä, mutta ei se kauheasti auttanut. 
Kasvoille käytin kokoelman vaaleampaa highlighteria, Fuegoa. Fuego on upea ja se toimi mulla moitteetta, toi kivasti hehkua kasvoille sinne minne sitä halusin. Pidin kasvot aika mattaisina, joten käytin Fuegoa hyvin kevyesti poskipäillä ja nenänvarressa, sekä amorinkaarella. Huulipunaksi valitsin kokoelman tummimman ja syksyisimmän sävyn, nestemäisen huulipunan Savage. Savage on upea tumma violettiin taittava viininpunainen, todella vampy ja syksyinen! Tykkään kovasti noista tummista sävyistä aina tähän aikaan vuodesta :)


Käytättekö te syksyisin näyttäviä huulipunia? :)

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen meikki, mutta kyllä muakin harmittaisi kovasti, jos metallisävy ei olisikaan kunnolla metallinen! Syksyyn sopii just metallisävyt, ja syksyllä myös kaivan esiin ja hommaan uusia tummia ja näyttäviä huulipunia, se on sellainen must-juttu;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo tuo oli kyllä tosi harmillinen, odotin paljon tuolta paletilta, nyt ei vaan mennyt nappiin.

      Poista
  2. Meikeillä saa kyllä niin eri lookkeja, kun vertaa tuohon kuvaan joka sinusta on esittely osioissa niin ei meinaa tunnistaa. Varsinkin tumma huulipuna tekee tosi eri näköisen. Tykkään meikistä ja noista sävyistä. Vaikket itse ollut tyytyväinen silmämeikkiin niin mä tykkään siitäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta :D Meikillä saa korostettua ja häivyteltyä tiettyjä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja on niin monia, joskus haluaa luonnollista ja joskus näyttävämpää lookkia.

      Poista
  3. Onpa harmi, ettei luomiväri vaikuttanut hyvältä ensikokeilulta :( Jostain videolta katsoin, että sormen pitäisi olla oikeasti melko märkä. Voisikohan se siis auttaa saamaan sävystä enemmän pigmenttiä irti? Huulipuna on todella kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä oikeen upotin sormen siihen nesteeseen, että en tiedä miten saisin sormen sen märemmäksi :D Mutta annan tuolle vielä mahdollisuuden, jospa ne muut sävyt toimii paremmin!

      Poista
  4. Itse en osaa käyttää huulipunia yhtään. Kaikki kokeilut on päättynyt siihen, että huuleni ovat aina niin rohtuneet, että huulipuna näyttää ihan kamalalta kököltä. Ihailen muilla juurikin noita tummia ja näyttäviä huulimeikkejä, mutta itse en saa niitä toimimaan.

    http://lifewithhannamari.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä ihmeessä luovuta :) Mun huulet on kanssa talvisin etenkin tosi hurjassa kunnossa, mutta säännöllisellä kuorinnalla, öljyllä ja huulivoiteella saan ne aina ihan kohtalaiseen kuntoon :)

      Poista
  5. Minä en osaa käyttää huulipunaa. Huulikiiltoa jotenkuten. Muutenkin mun meikki on aina sama. Ei juuri eroa vuodenajan mukaan. Muiden huolitellut meikit näyttää kyllä hyviltä! Ehkä pitäisi itsekin opetella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen tyylillään, mä tykkään kovasti myös luonnollisesta lookista :) Mulle tämä on harrastus, niin tykkään kokeilla erilaisia juttuja.

      Poista
  6. Ei kyllä kovin vihreältä näytä tuo luomiväri :O Mutta vihreä rajaus näyttää kivalta, samoin huulipuna. Mä en oo vielä osannut ihan noin tummia punia käyttää, tai no on mulla sellainen ruskea. Oon tällä hetkellä ihastunut sellaiseen tosi pinkkiin huulipunaan, mutta se ei oo kovin syksyinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tosiaan! Mikä pettymys :( Ruskeat huulipunat on tosi kivoja syksyllä ja pinkkihän nyt menee ihan vuoden ympäri, mikä vaan itselle on hyvä! :D

      Poista
  7. Tuo luomiväripaletti oli juuri se mitä himoitsen eniten ja nyt olo on vähän nääh :( Fuego ja se kirkas mattapuna silti ihastuttaisivat mua kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, ootko katsonut siitä paljon arvosteluja? Mulle se oli ainakin tässä lookissa pettymys :/ Se vaalea sävy on tosi kaunis ja pronssinen myös, mutta jotenkin niin vaivalloinen paletti, että jää varmaan käyttämättä aika pitkälti.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...