sunnuntai 1. lokakuuta 2017

ColourPop Summer Solstice

Viime sunnuntaina esittelin teille ColourPopin uuden I think I love you -luomiväripaletin. Tämän viikon sunnuntaina jatketaan myös ColourPopin parissa ja esittelyyn pääsee Summer Solstice -luomivärinelikko. Tämä tuli mulle samassa tilauksessa kuin se edellinen palettikin ja jatkaa myös sävymaailmaltaan hieman samalla linjalla. ColourPopin super shock shadow luomivärit oli mun ensirakkaus kyseiseltä brändiltä ja se rakkaus ei ole koskaan hiipunut. Viimeaikoina ColourPop on julkaissut niin paljon kaikkea uutta ja mielenkiintoista, että nämä perinteiset super shock shadowt on jääneet vähän unholaan ja vähemmälle huomiolle. Koin asiasta jopa vähän huonoa omatuntoa, joten tämä päivä on omistettu näille ihanuuksille! Olen joskus jopa lupaillut postausta mun super shock shadow -kokoelmasta, joten jos sellainen vielä kiinnostaa, niin laitan ehdottomasti tekeille. 


Summer Solstice -nelikko on osa ColourPopin kesän 2017 kokoelmaa ja sisältää neljä super shock shadow luomiväriä. Sävymaailmaltaan hyvin neutraali nelikko on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön hieman päivettyneelle iholle, kultaisin ja pronssisin sävyin. Vaikka tämä varsinaisesti on kesätuote, sävyt sopii mun mielestä ihan loistavasti myös syksyn aurinkoisiin päiviin, nämä lämpimät sävyt kun sattuu olemaan mun suosikkeja.


Yksi sävyistä oli hieman vaurioitunut matkalla mulle, mutta näiden kohdalla se ei onneksi haittaa mitään. Super shock shadow koostumus on sellainen, että sen voi vaan painaa takaisin kasaan ja tuote on käyttövalmis. Toki kaunis kuviointi on pilalla, mutta se häviää muutenkin heti käytössä. Jos näiden koostumus on sulle vielä vieras, voidaan puhua siitä hetki. Näissä on tosi jännä, hieman hybridimäinen koostumus, josta ColourPop tulikin tunnetuksi. Kukaan muu ei ollut tehnyt vastaavaa aikaisemmin. Nämä tuntuu sormella kokeiltaessa voidemaiselta, mutta muuttuvat luomella puuterisiksi. Luomelle nämä levittyvät parhaiten sormella tai litteällä synteettisellä siveltimellä, häivyttely onnistuu hyvin muhkealla synteettisellä häivytyssiveltimellä. 


Katsokaa nyt näitä ihania sävyjä! Voiko olla kauniimpia? Lämpimiö ruskeita, pronssia ja kultaa. Tää voisi olla mun nimikko-nelikko. Tämä on myös siitä kiva, että tarpeen vaatiessa näillä sävyillä tekee vaikka koko silmämeikin eikä muihin luomiväreihin tarvitse kajota. 


Mun suosikkini tästä on ehdottomasti Sundance, se on upea! Hyvänä kakkosena tuleekin sitten kaikki loput, Summer side on kaunis punertava ruskea, Noontide syvä suklaanruskea, hieman satiinisella lopputuloksella ja Lightning bug on häkellyttävän kaunis hohtava ja kimalteleva kulta. Me likey!

Pidätkö enemmän lämpimistä vai viileistä luomivärisävyistä?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Aah, toi sandance on vaan niin upea! Mä pidän sekä viileistä että lämpimistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, se kiinnitti heti huomion tästä porukasta <3 :) En malta odottaa, että pääsen meikkaamaan sillä!

      Poista
  2. Lämpimistä luomiväreistä pidän eniten. Itsellä on tällä hetkellä vain yksi Super Shock- sävy, mutta lisää olen tilannut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan kanssa lämpimiä sävyjä :) Mikä super shock shadow sulta löytyy? :)

      Poista
  3. Minulle sopii enemmän lämpimät sävyt, ja nämä on kyllä kovasti mieleeni :) Olisi mahtavaa nähdä silmämeikki näillä tehtynä!

    Kivaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä on ehdottomasti tulossa meikkipostausta, tosin pari lookkia on jonossa vielä ennen :)

      Poista
  4. Niin kauniit sävyt, varmasti on monen mieleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin kanssa, tää on tosi kaunis ja helppo nelikko! :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Jee, laitetaan tekeille :D Varoituksena sanon jo, että siitä tulee pitkä!! :P

      Poista
  6. Ihania meikkelä taas. Itse tykkään lämpimistä sävyistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä myös, etenkin näin syksyllä kun sopii niin hyvin luonnon väreihin :)

      Poista
  7. Ruskea on mun ehdoton lemppari ja vakkari luomivärissä mutta hitsi tuo kulta on IHANA!

    VastaaPoista
  8. Rehellisesti on sanottava, ettei minulla ole mitään mielipidettä luomiväreistä itseä ajatellen, kun en niitä lainkaan käytä. Kauniita nuo kaikki on :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...