sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Too Faced Sweet Peach Glow

Moi kaikki ja oikein ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita! :) Viikko sitten esittelin teille mun Prahan ostoksia ja tämä Too Facedin Sweet Peach glow -paletti oli yksi niistä. Tämä upea paletti ansaitsi mun mielestä ihan oman postauksensa, joten tänään päästään tutustumaan siihen vielä lähemmin. Postauksen lopusta löydät myös swatchit sävyistä! Too Faced on hieman hankalasti saatavilla Suomeen, mutta ihan mahdotonta se ei ole. Helpoimmin tilaat tuotteita Selfridges -verkkokaupasta tai esimerkiksi Puolan Sephorasta. Selfridgesilta saa ostettua palvelun, jolla saa koko vuodeksi ilmaiset postikulut, eli jos tilaat sieltä useammin, kannattaa kokeilla sitä vaihtoehtoa. Puolan Sephorasta toimitus Suomeen maksaa noin 20€, eli arvokasta lystiä on, mutta hyvä esim. kimppatilauksiin. Selfridgesilla ei tällä hetkellä ole tätä palettia, mutta kokoelman muita tuotteita kyllä löytyy. Puolasta löytyy sekä tätä, että kokoelman muita tuotteita!


Paletin pakkaus on aivan upea. Too Faced ei koskaan petä, mitä pakkauksiin tulee. Metallinhohtoinen persikan sävy ja yksinkertainen koristelu sopii tähän erittäin hyvin. Laatikon mukana tulee myös tuttuun tapaan pieni kuvallinen ohjelappunen tuotteiden käyttöön.


Paletissa on selkeästi samaa näköä sarjan luomiväripaletin kanssa, tämä on vain pienempi. Supersuloinen liukuvärjätty metallipaletti on todella kaunis katsoa ja persikan tuoksu tekee tästä vielä paremman. Kyllä, tuoksun tuntee kevyesti jo paletin läpi. 


Kannen alta paljastuu peili ja suloinen persikkakuva. Musta on aina hyvä, että paleteissa on peili, tuli sille käyttöä tai ei. Tämä on näppärän kokoinen kulkemaan laukussa mukana, joten enää ei tarvitse kantaa mukana erikseen pikkupeiliä meikin korjailuun. 


Tässä paletissa on panostettu upeasti myös tuotteiden koristeluun. Persikkaiset kohokuviot näyttävät todella kauniilta ja poskipunaan on painettu paletin logo kohokuviona.  Paletista löytyy siis highlighter, poskipuna ja aurinkopuuteri. Sävyt ovat ihanan persikkaiset ja keväiset, mä olen todella tyytyväinen näihin. Myös pigmentti ja koostumus on näissä kohdillaan! Pigmenttiä ei lähde kerralla liikaa, vaan se on helposti kerrostettavaa, jolloin tuotteen käyttö on todella helppoa ja "riskitöntä".Ihastuttiko paletti? Joko teiltä löytyy kokoelman tuotteita? Kiinnostaako ne?

Love, Mari

7 kommenttia:

 1. Ulkonäöllisesti viehättää kovasti:) Noita persikoitahan syö ihan silmillään ja mielellään:) En itse omista yhtäkään Too Faced -tuotetta, mutta kiva on ihastella kuvista ja Youtubesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää sopisi hyvin ihan vaan vaikka koristeeksi, on sen verran nätti :D

   Poista
 2. No ihastutti, ottaisin ehkä mieluummin tän kuin luomiväripaletin, itselleni enemmän käyttöä tällaiselle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että mun tulee kanssa käytettyä tätä enemmän, vaikka ne luomivärit oli kanssa ihania!

   Poista
 3. ihanan näköinen, saispa tuon jostain helposti ja suht halvoilla postareilla niin varmasti tilaisin itelleni :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee varmasti jossain kohtaa Selfridgesille kun muuten kokoelma sieltä jo löytyy :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...