keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Monochromatic makeup; purple

Terve taas! Tämän viikon meikki-keskiviikossa jatketaan samalla teemalla kuin viime viikollakin, ylläripylläri. Innostuin jotenkin kovasti niistä "yhden sävyn" meikkilookeista ja ihan vaan vahingossa päädyin tekemään samantapaisen myös violettina. Tässä ei sinällään ole mitään ihmeellistä tai erikoista, ainoastaan hieman väreillä leikittelyä. Tämän lookin voi siis tehdä ihan millä sävyillä tahansa ja silmämeikkiinkin tarvitsee vain kolmea eri sävyä :D Super easy right? (bonuspiste sille, joka tietää keneltä tuo edellinen lause on lainattu)


Tää koko meikki lähti liikkeelle siitä, että halusin käyttää ColourPopin upeaa Ignition luomiväriä. Se on melko uusi mun kokoelmassani, enkä muistaakseni ole käyttänyt sitä meikissä aikaisemmin, en ainakaan näin näkyvästi. Ignition on upea vaalea laventeli, jossa on paljon glitteriä ja kimallusta. Sen kaveriksi yhdistin ColourPopin luomiväriä sävyssä Bill ja Cowboy (joka on muuten törkeän ihana vaalea mattavioletti!). 


Kokeilin tässä meikissä muuten sitä Lookfantastic kauneusboksissa tullutta PÜRin peiteainetta. Ensivaikutelma on ihan hyvä, mutta se täytyy levittää sormilla toimiakseen. Sormen lämpö sulattaa sitä sopivasti, jolloin se levittyy helposti. Beautyblenderillä en saanut sitä levittymään kauniisti, ainakaan silmien alle.


Meikkipohjaan käytin muuten mun vanhaa tuttua luottomeikkivoidetta MACilta. Kokeilin myös ihan vasta hankkimaani MACin aurinkopuuteria varjostuksiin, mutta se oli tosi iso pettymys! Siitä ei lähtenyt väriä irti juuri lainkaan ja kasvoilla se on todella huomaamaton. Täytyy vielä yrittää kokeilla sitä muutamia kertoja, mutta ensivaikutelma oli sellainen, että se saattaa löytää tiensä tulevaan pettymykset -postaukseen. Onneksi Lumenen uusi aurinkopuuteri pelasti jälleen!


Huulilta löytyy myöskin ColourPopia ja violettia. Ultra satin lip sävyssä Femme on pohjasävynä ja keskelle huulia laitoin vielä kevyesti sävyä Marshmallow. Olisin halunnut sellaisen oikein kirkkaan pastellisen violetin sävyn myös huulille, mutta mun kokoelmassa on selkeästi puute, koska en sellaista sävyä löytänyt. Tummalla mentiin ja kyllä sekin toimi.


Silmämeikki oli tosiaan super simppeli. Levitin Cowboy ja Bill -sävyjä luomivakoon ja Ignition sävyä koko luomelle. Alaluomelle samat kuin luomivakoon. Rajasin vesirajan laventelinsävyisellä kajaalilla ja käytin vielä lilaa ripsiväriäkin, ihan vaan koska miksei?

Mitä värejä te tykkäätte käyttää meikeissä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Make Up For Ever Step 1smoothing primer
MAC pro longwear nourishing waterproof foundation, NC25
PÜR disappearing act concealer, light
RCMA no-color powder
NARS beach powder
MAC bronzing powder, matte bronze
Lumene nordic chic natural glow bronzer, 1 Nordic summer*
ColourPop super shock cheek, Prenup & Might be

Ingot eye makeup base
ColourPop super shock shadow; Cowboy, Bill, Ignition
ColourPop crème gel liner, Cry baby
Makeup Geek highlighter, Starlight
Too Faced Better than sex mascara (purple)

ColourPop ultra satin lip, Femme & Marshmallow

ColourPop brow pencil, Bangin' brunette & Dope taupe
The Body Shop brow & lash gel*

*Tuotteet saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Ihana meikki, erityisesti koska violetti! Pitää munkin kokeilla kokoviolettia meikkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 :) Ja jooo kokeile ihmeessä, haluun nähdä kanssa! :)

   Poista
 2. Tosi kiva meikki! Ootko ikinä koittanut tehdä niin, että käyttäisit huulipunaa myös silmämeikissä - vaikka todella tummaa punaa silmien rajaukseen ja huuliin? Sekin voisi näyttää aika makeelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Enpä kyllä ole, vaikka monet tubettajat tuota kikkaa välillä käyttävätkin. Täytyy pitää mielessä ja kokeilla piakkoin, kiitos ideasta :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...