perjantai 20. tammikuuta 2017

Too Faced Sweet Peach

Kukaan, joka vähääkään seuraa kosmetiikkamaailmaa ei ole voinut välttyä persikkavillitykseltä, jonka Too Faced aloitti jo muistaakseni kesällä. Koko juttu lähti liikkeelle tästä yhdestä limited edition paletista, joka lopulta oli niin limited, että vain hyvin harvat onnistuivat sen käsiinsä saamaan. Paletti sai kovasti kehuja niiltä onnellisilta, jotka sen onnistuivat hankkimaan ja hypetystä kesti jonkin aikaa, kunnes se pikkuhiljaa ajan myötä hieman laantui. Loppusyksystä homma räjähti kuitenkin uudelleen käsiin, kun Too Faced ilmoitti tuovansa kyseisen Sweet Peach -paletin takaisin ja sen lisäksi ihan kokonaisen persikkakokoelman. Siinä kohtaa minäkin päätin, että tuo paletti on saatava.


Tämä paletti tosiaan aloitti persikkavillityksen, kun nyt näitä persikkapaletteja ja muita alkaa tulla ulos vähän yhdeltä jos toiselta brändiltä. Mm. Kylie cosmetics julkaisee juuri omaa persikkapalettiaan. No kuitenkin, moni varmaan tietääkin, että Too Faced ei ole mikään helpoin brändi ostettavaksi meille Suomalaisille. Vielä vuosi sitten tilaaminen onnistui Shipiton avulla, mutta nykyään nekään eivät mene läpi. Muutamia myyntipaikkoja toki on, kuten Selfridges, mutta valikoima vaihtelee kovasti. Jos on valmis maksamaan hieman enemmän, lisääntyy myös vaihtoehdot. Oman palettini tilasin Puolan Sephorasta, joka siis toimittaa Suomeen (!!), mutta postikulut on siinä 20 euron luokkaa. Toki täytyy muistaa, että tullimaksuja ei tule, toisin kuin Jenkeistä tilattaessa.


 No onko tää paletti sitten kaiken sen hypetyksen arvoinen? Ulkoasultaan voisin ainakin todeta, että joo. Tämä on hyvin samankaltainen TF:n suklaapalettien kanssa, sama muoto ja metallinen paletti. Pakkaus on väritykseltään persikkainen ja liukuvärjätty, kannesta nousee kohokuvio persikoita ja sen nimi ja logo on painettu myös kanteen. Tästä paletista leijailee myös voimakas makea persikkainen tuoksu, joka on mun mielestä aivan ihana!


 Paletin sisältö ei myöskään jätä kylmäksi tälläistä lämpimiä sävyjä rakastavaa luomiväriaddiktia. Mä uskon, että tässä on jotain ihan jokaiselle. Sävymaailma on neutraali, mutta ei missään nimessä tylsä ja muutama väripilkkukin on mukana. Niitä oikeasti persikkaisia sävyjä ei kovinkaan montaa ole, mutta kaikki sävyt jotenkin toimivat tosi kivasti yhteen. Tykkään myös siitä, että sävyjen nimet on painettu palettiin eikä millekään irtolappuselle, ne kun on aina vaan tiellä.


Paletista löytyy mukava setti mattaa, helmiäistä ja hieman glitteriäkin. Tällä saa tehtyä kauniin ja nopean arkimeikin ihan yhtä hyvin kuin smokyn iltameikinkin. Laatu on samaa mihin suklaapaleteissa ollaan totuttu, erittäin hyvää siis. Luomivärit ovat pehmeitä, helposti levittyviä ja pigmenttisiä. Jonkin verran ne varisee, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Mä oon ollut oikein tyytyväinen tähän hankintaani ja tälle tulee varmasti paljon käyttöä.


Mitä te pidätte tästä persikka villityksestä?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Persikkatuotteita on tosiaankin ollut viime aikoina paljon esillä YouTubessa. Persikan tuoksu on sinänsä todella ihana, mutta meikeissä en oikein ymmärrä koko persikkaideaa. Ei ole ihan mun juttu, mutta onhan tuo paletti kuitenkin todella viehättävä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ajatukset on pikkuhiljaa siirtymässä jo kevättä kohden ja silloin voisin kuvitella innostuvani vielä enemmän näistä persikkajutuista :)

      Poista
  2. Mä rakastan tätä palettia<3 Vasta pari viikkoa oon tän omistanut, mutta tästä tuli heittämällä uusi suosikkiluomiväripalettini :D Noi sävyt on aivan ihania ja tällä saa tehtyä hurjan kauniita silmämeikkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kanssa ollut tää vasta viikon, mutta tykkään ihan hurjasti :) En yhtään ihmettele, että on noussut sun lemppariksi!

      Poista
  3. Ihanan herkullisen näköinen paletti! <3 ja sävyt näyttää hyviltä :) Mielelläni voisin testata kyseistä palettia :)

    kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä nimenomaan herkullinen, niin ulkoisesti kuin tuoksultaankin :)

      Poista
  4. Tosi kivat sävyt muuuuuutta näin hajusterajoittuneena jäisi mulla varmasti käyttämättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä harmi, tuoksu on nimittäin tosi voimakas, että se varmasti rajaa paljon muitakin ihmisiä. :(

      Poista
  5. Tässä on tosi kivat sävyt, ainoa mikä itseäni mietityttää tuoksuuko liikaa makuuni, vaikka käytän muuten tuoksua, mutta en halua, että mikään tuote mun nenän lähellä tuoksuu ainakaan kovin pitkään levityksen jälkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää tuoksuu paletissa tosi voimakkaasti, mutta en enää kasvoilla huomannut sitä tuoksua yhtään. Vähän sama juttu kuin suklaapaleteissa :)

      Poista
  6. Mä oonkin ihmetellyt, että mikä persikkavillitys on meneillään, tästä se siis on lähtenyt! On kyllä kiva paletti ja ihana yksityiskohta, että tässä tuoksuu persikka! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, tässä kaiken alku :D Mä en valita, persikkajutut sopii mulle oikein hyvin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...