keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Jane Iredale Mystikol

Hei kaikille! Sain tuossa jo ennen joulua testattavakseni Jane Iredale -uutuuden, kun postiluukustani tipahti tämä Mystikol -rajausväri. Mystikol on tämän talven uutuustuote ja se julkaistaan yhdessä muiden talven uutuuksien kanssa Suomessa 16.1, joten te pääsette nyt näkemään vilauksen tästä jo etukäteen. Rajausväristä julkaistiin neljä eri sävyä, joista minä sain kauniin "kuninkaallisen violetin" Amethyst -sävyn. Lisätietoja ja jälleenmyyjät löydät Jane Iredalen kotisivuilta.


Pakkaus on tuttuun tapaan valkoinen jane iredale -logolla. Siihen on myös painettu kaikki tärkeät tiedot, kuten tuotteen paino, valmistaja ja tuoteseloste. Pakkauksen kyljestä löytyy myös Leaping bunny -symbooli, joka tarkoittaa tuotteen olevan eläinkokeeton. 


Rajausväri on pakattu kauniiseen sameaan lasipulloon kultaisella korkilla. Korkin kärki lähtee irti ja alta paljastuu sivellin rajausvärin levitystä varten. Myös brändin logo löytyy pullon kyljestä. Tämä näyttää mun silmääni todella ylelliseltä, varmaan tuo samea lasi tekee sen. Mystikol -rajausväri lupaa kermaisen pehmeää koostumusta ja vaivatonta levittyvyyttä. Koostumus on myös vettä hylkivä.Geelimäinen koostumus on tosiaan hyvin pehmeää je se levittyy luomille helposti. Olen kokeillut käyttää tätä mukana tulleen siveltimen kanssa, sekä oman hieman ohuemman siveltimen kanssa. Kovin tarkkaa ja sharppia rajausta en ole tällä saanut aikaan, mutta kauniin smoky -rajauksen saa tehtyä helposti. Tuote on niin pehmeää, että se hieman häivyttyy jo levittäessä, jolloin lopputulos on nimenomaan pehmeä ja häivyttynyt. Alla olevasta kuvasta näette vähän mitä tarkoitan. Mä tykkään tästä kovasti, kaunis violetti sävy tuo meikkiin jotain ekstraa ja koostumus on todella miellyttävän tuntuista. En tiedä mitä vettä hylkivä koostumus tässä yhteydessä tarkoittaa, mutta vuotavia silmiä tämä ei kestä. Muuten rajaus on pysynyt paikoillaan hyvin.


Käytättekö te geeli- vai nesterajauksia? :)

Love, Mari


*Tuote saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Upean näköinen tuote ja väri erityisesti:) Käytän itse vain rajauskyniä, koska niillä saa ei-niin-sileisiin luomiin rajaukset vaivattomammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa tykkäsin, ettei ollut mikään ihan perus musta :)

   Poista
 2. Mä rajaan tosi usein vain ihan mustalla luomivärillä, mutta tykkään näistä geelimäisitäkin, nesterajaukset on itselleni hankalimpia kun alkaa olemaan luomi tässä iässä jo sen verran rypyssä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa rajailla luomivärillä, saa pehmeän ja utuisen rajauksen, mutta kuitenkin jotain sinne ripsien tyveen. Kauhean paksut rajaukset piilottaa mulla koko luomen.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...