torstai 26. tammikuuta 2017

Pérsona cosmetics Identity palette

Tänään ollaan taas uuden luomiväripaletin parissa, kun pääsen vihdoin esittelemään teille paletin, jonka tilasin itselleni joululahjaksi. Jos joku teistä seuraa Youtubessa Sona Gaspariania, saatatte jo tietää, että Sona lanseerasi oman kosmetiikkabrändinsä juuri ennen joulua. Ensimmäinen Pérsona cosmeticsin tuote on tämä Identity luomiväripaletti ja sehän mun oli tietenkin saatava. Laitoin paletin ennakkotilaukseen heti kun se oli mahdollista ja se lähetettiin minulle Shipiton varastolle ennen joulua. Sain tän käsiini noin viikko sitten, eli matka Suomeen oli melko pitkä, kiitos pyhien. Pérsona cosmetics ei toistaiseksi ainakaan toimita Yhdysvaltojen ulkopuolelle, mutta tässäkin oivana apuna on taas Shipito.


Paletilla on hintaa 32 dollaria, eli ei mitenkään hirveän paha hinta mun mielestä. Kannattaa muuten kurkata tuonne Pérsonan verkkokauppaan, sieltä löytyy paljon videoita ja meikki-inspiraatiota tällä paletilla tehtynä. Myös Sonan Youtube kanavalta löytyy tästä esittely ja meikkitutoriaali, sen voit käydä katsomassa tästä.


Paletti on kooltaan pienehkö ja littana, se on sitä tuttua kovaa pahvia ja kannen alta paljastuu peili. Tää on mun mielestä hyvinkin näppärä matkustuspaletti, juurikin pienen koon ja neutraalin sisällön puolesta. Kannen design on myös todella kaunis, Pariisilainen maisema. En nyt muista kuka tämän oli piirtänyt, mutta siitäkin oli juttua Sonan videolla. Identity paletti on aika loistava brändin lanseeraukseen. Tämä sopii kaikille, kuka nyt ei tarvitse neutraalia luomiväripalettia? Mukana on niin mattaa kuin shimmeriäkin ja sävymaailma ei ole liian lämmin tai liian viileä. Mä tykkään näistä sävyistä todella paljon, ylläri. Etenkin tuo alarivi on aivan upea!


Näissä on ihanan pehmeä ja kermainen koostumus, jollaista sopi toki odottaakin Sonan uudelta luomiväripaletilta. Etenkin shimmersävyt on super pehmeitä, niihin oikein uppoaa sormi. Myös mattasävyt tuntuvat miellyttäviltä ja häivyttyvät kauniisti luomelle. Näitä onkin ollut todella helppo työstää. Sävyt pöllyävät jonkin verran ja shimmersävyt varisevat poskille, jos ei muista napauttaa ylimääräistä pois siveltimestä, mutta se nyt on ihan normaalia eikä häiritse käytössä ainakaan minua. Tosin mä muistan aina pyyhkiä ne ekstrat pois.


En lähtenyt kaikkia sävyjä swatchaamaan, mutta tässä näette pienen otannan näiden pigmentistä ja koostumuksesta. Nää ei ole mitään uutta ja ihmeellistä tai erikoista, mutta hyviä perusluomivärejä. Mä luulen, että tää on se paletti, joka lähtee mun mukaan Prahan reissulle helmikuussa.

Onko Sona teille tuttu? Miltä paletti vaikuttaa?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Sona ei ole mulle tuttu, mutta paletti näyttää TODELLA hyvältä! :) Tykkään myös paletin hiukan erilaisesta kannesta. Kuinka pitkä ostoslista sulla on Prahan Sephoraan? :D Toivottavsti teet matka- ja ostospostauksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mulla ei ole ostoslistaa lainkaan, lähden hyvin avoimin mielin ja ostan varmaan about kaiken :DD Ehdottomasti tulee sitten ostospostausta ja matkafiiliksiä! :)

   Poista
 2. Ei ole tuttu, mutta tosi nätit sävyt paletissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että sä varmaan tykkäisit tästä :) On kyllä nätti <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...