maanantai 12. joulukuuta 2016

Joulukalenterien luukut 5-11

Taas ollaan saatu viikko päätökseen ja uudet 7 luukkua joulukalentereista on auki. Jouluun on enää vajaa 2 viikkoa, ihan outoa ajatella! Joka-aamuinen päivän piristys on ollut tämä kalenteriluukkujen avaaminen, sitä odottaa jo illalla, että pääsisi nukkumaan ja aamulla avaamaan luukkuja. Katsotaanpa mitä löytyi luukuista 5-11 mun The Body Shopin Ultimate* -kalenterista ja Lookfantasticin The Beauty secret -kalenterista. Jättäkäähän kommentteihin mitä kivaa teidän kalentereista on löytynyt!


5.12 TBS luukusta paljastui outo palikka. Tätä hetken tutkittuani, tajusin sen olevan siis kynsien viilaamiseen ja kiillottamiseen tarkoitettu. Tässä on neljä eri sivua, jotka kaikki tekee eri asioita kynsille. Mun makuuni tää kuuluu niihin turhakkeisiin, joita tästä kalenterista on löytynyt valitettavan paljon.

6.12 luukku jatkoi kynsiteemalla paljastaen kauniin joulunpunaisen kynsilakan. Tämä on tietysti täysikokoinen ja mun ensimmäinen TBS kynsilakka, joten suurella mielenkiinnolla testaan tämänkin kynsilleni heti seuraavaksi.

7.12 luukusta löytyi Vitamin E -sarjan kasvovoide näytekokoisena. En ole tähän sarjaan koskaan vielä tutustunut ja kasvovoiteita nyt kuluu aina, joten ihan kiva tuote. Alan tosin kaipailemaan jo niitä täysikokoisiakin juttuja, tän kalenterin arvon pitäisi kuitenkin olla korkealla.

8.12 oli viikon suurin pettymys. Isosta luukusta löytyi muslin cleansing cloth eli puhdistusliina. Joo-o, mitähän tällä tekisi. Mä en osaa käyttää puhdistusliinoja, en tiedä mikä niiden tarkoitus on enkä tälläistä ole kaivannut. 

9.12 luukusta löytyi Vitamin E -sarjan yövoide kaveriksi tuolle kasvovoiteelle, joka tuli kaksi päivää aiemmin. Samaa näytekokoa tämäkin. Testiin lähtee heti, kun saan parhaillaan käytössä olevat voiteet loppumaan.

10.12 oli viikon paras päivä. Luukusta löytyi nestemäinen tussieyeliner. Ihanaa saada meikkejä ja tää vaikutti ensi testailulla ihan hyvältä. Innolla odotan, että pääsen myös meikkaamaan tällä.

11.12 paljasti sisältään Drops of Youth -nuoruuselixiirin eli youth concentraten. Todella mielenkiintoinen tuote, joka lähtee heti kokeiluuni. Tästäkin miinusta saa vain pieni koko ja putelin takana lukee vielä "free sample"..


5.12 Lookfantasticin kalenterista löytyi viime vuodeltakin tuttu Moroccanoil treatment eli hiusöljy. Tää tuli tosiaan täysin samassa koossakin myös viime vuoden kalenterista. En ole vielä ehtinyt käyttää sitä edellistäkään, mutta se on seuraavana mulla vuorossa.

6.12 luukusta löytyi MONUSKIN illuminating primer eli meikinpohjustusvoide. Tää oli tosi kiva, primereita tarvii aina ja mä tykkään juuri tälläisistä heleyttävistä primereista. Lähtee heti käyttöön!

7.12 oli myös tosi kiva luukku. Luukusta paljastui Nudestix lip + cheek kynä, kauniissa nudessa sävyssä. Tälläinen tuli myös viime vuonna, tummanpunaisena. Tänä vuonna kynä on saanut hieman parannusta, kun toisesta päästä löytyy teroitin.

8.12 luukusta löytyi REN yövoide. Tää oli ehkä vähän tylsä, koska pakkaus ei herätä mitään tunteita. Yövoiteita mulla on kanssa jonossa jonkin verran, eli tää menee sinne jonon päähän odottelemaan vuoroaan tai seuraavaa matkaa.

9.12 luukku paljasti sisältään viikon toisen hiusöljyn. Ojon damage reverse hiusseerumi tuli pienessä pipetti pullossa, kiva matkakoko. Vähän tylsää, että viikon sisään tuli kaksi hiusöljyä, varsinkin kun ne kuluu niin hitaasti. En oo vielä päättänyt pidänkö tämän vai annanko eteenpäin, jää nähtäväksi.

10.12 luukusta löytyi Ardellin ripset. Ripsiä on aina kiva saada, koska en raaski niitä itse pahemmin ostella. Nämä Demi wispiesit on myös tosi kivan näköiset! Muistaakseni myös viime vuonna tuli Ardellin ripset.

11.12 oli jälleen repeat tuote viime vuodelta, eli tismalleen sama. Tylsää. Tämä Christophe Robin hiusnaamio on asunut mun suihkussa koko vuoden ja nyt vasta alkaa vedellä viimesiään, en siis kovin ahkerasti ole käytellyt. Tää lähtee eteenpäin jollekulle enemmän tarvitsevalle.


Mikä oli sun suosikki tällä viikolla?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Minä tykkään näytekokoisista puteleista, vaikkei ne ihan nappiin olisikaan. Saapahan kokeilla uusia juttuja pienimuotoisesti. Jos on samoja kuin aiemmin, niin pöö, sehän ei ole kivaa. Muutoin nuo kalenterit vaikuttavat oikein mukavilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa näytekokoisista tuotteista, mutta en ihan mineistä kuitenkaan. Tarvii olla sen verran, että saa hyvin testattua ja vaikka matkalle riittävästi :D

   Poista
 2. Mun joulukalentereiden luukut löytyvät esiteltyinä blogista:
  https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/12/joulukalentereiden-luukut-7-10.html

  LF-kalenterin sisältö vaikuttaa ehdottomasti mielenkiintoisemmalta näistä kalentereista minun silmääni; siinä kun tulee enemmän entuudestaan tuntemattomia tuotteita - tosin LF boxin kautta minullekin on tainnut tuo REN, Monuskin sekä Christophe Robin tulla aikanaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LF on kyllä parantanut tänä vuonna kovasti. Vaikka muutama ei niin mielenkiintonen tuote onkin tullut, pääasiassa sisältö on ollut ihan priimaa.

   Poista
 3. APUA, toi free sample on oikeasti paha. Vaikka eihän noi free samplet ikinä ilmaisia myyjälle ole, vaikka asiakkaalle ovatkin, mut silti... LF:n kalenterissa on kivasta kaikkea erilaista ollut tähän mennessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, se särähtää kyllä kuluttajan korvaan, etenkin jos kalenterista on maksanut sen 139€ :/ Toivotaan, että nyt loppua kohti alkaa olla luukutkin parempia. Tällä hetkellä LF on näistä selkeesti parempi, ainakin mun makuuni.

   Poista
 4. Ainakaan vielä ei tuosta TBS:n keskikokoisesta ole tullut free sample -tuotteita :D

  Toivottavasti tuosta miun kaltsusta ei tule kynsilakkaa, kun sen jo tietää, että se on se sama punainen mikä aina.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan näköisiä tuotteita! ♥ Mulla ei tänä vuonna ole ollenkaan joulukalenteria, mutta oon hengessä mukana tällaisten postausten myötä, hahaha!

  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...