torstai 8. joulukuuta 2016

ColourPop x Hello Kitty

ColourPop on julkaissut tässä syksyn mittaan toinen toistaan suloisempia kokoelmia ja tämä Hello Kitty -kokoelma on ehkä sieltä söpöimmästä päästä. Mä en varsinaisesti ole mikään Hello Kitty fani, mutta olihan näitä nyt pakko saada. Kokoelmaan kuului jos jonkinmoista, mun ostoskoriini lähti luomivärisetti ja kolme huulituotetta. Mä en ole ihan varma onko näitä tällähetkellä saatavilla, mutta kannattaa pitää ColourPopin sivua silmällä, koska näitä ihanuuksia aina tulee ja menee aika nopeaan tahtiin. Etenkin kaikki LE tuotteet katoaa sivuilta aina hyvinkin nopeasti.


Kokoelman pahvipakkaukset poikkeaa perinteisistä huomattavasti. Ensinnäkin, ne on sinisiä. Ja kyljissä on suloisia hopeisia rusetteja. Luomivärinelikko on pakattu myös sinisen ja punaisen teemavärein ja laatikko on saanut myön suloisen Hello Kitty "vyön", joka sujahtaa siis pois tuosta päältä.Luomivärien pakkaus on muuten perus ColourPopia, mutta kanteen on painettu Hello Kittyn korvat ja rusetti sekä nimi. Tähän settiin kuului neljä sävyä, jotka kaikki ovat jollain tavalla hohtavia ja shimmerisiä. 


Näissä on se tuttu ihana CP koostumus, niin pehmeitä ja ja kermaisen tuntuisia. Kaikissa on mukana irtoglitteriä, joka sopii kyllä oikein hyvin näin loppuvuoden juhlakauteen. Oma suosikkini on tuo ylävasemman ruusukultainen sävy kultaisella ja violetilla glitterillä. Se on upea! Oikealla ylhäällä on Rainbow, joka taas on lähes pelkkää glitteriä. Se on koostumukseltaan glitter sheers, eli siinä ei ole pohjaväriä vaan pelkkää läpikuultavaa kimallusta. Niin kaunis jonkun toisen luomivärin päällä.Huulituotteista ostin yhden ultra satin lipin, yhden ultra metallic lipin ja yhden perinteisein lippie stixin. Nämäkin ovat saaneet uutta ilmettä pakkauksiinsa, kannen rusettien merkeissä. Ultra satin lip on mun kaikkien aikojen suosikki koostumukseni ColourPopilta, eikä tuo pinkkikään ollut poikkeus. Punaisena hohtava metallinen sävy on aivan ihana joulupuna ja Konichiwa on juuri passeli kermainen huulipuna jokapäiväiseen käyttöön. Löytyykö teiltä tän kokoelman tuotteita? :)

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Kaunis kokoelma! Mä jännityksellä odotan oman ihkaensimmäisen ColoupPop-tilaukseni saapumista, toivottavasti tulee pian ja ongelmitta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, mitä ihanaa oot tilannut? :D Ihan varmasti tuut tykkäämään :)

   Poista
 2. Upeita sävyjä (varsinkin School Bus), mutta ehkä liikaa kimallusta minun makuuni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koen kanssa tälläset yltiö glitteriset luomivärit vähän hankaliksi ja usein ne jääkin vähälle käytölle, lukuunottamatta tätä joulukuuta ja uudenvuoden aikaa :P Mut onhan ne nättejä <3

   Poista
 3. Todella kauniit sävyt. Mä en ole vielä testannut mitään koko merkiltä. Menen nurkkaan häpeämään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt näitä onneksi saa helposti tilattua koska vaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...