tiistai 4. lokakuuta 2016

The Masquerade by Juvia's

Moikka! Perjantaina esittelin teille alkuperäisen The Nubian paletin Indiebrändi Juvialta. Tänään on vuorossa brändin kolmas ja uusin tulokas, joka on myös LE eli saatavilla rajoitetun ajan. Juvia's placen verkkosivuilta voi käydä ihastelemassa näitä kaikkia kolmea palettia ja tilaaminen onnistuu tosiaan ainakin Shipiton kautta, mutta käsittääkseni heidän on tarkoitus laajentaa kansainvälistä kuljetusmahdollisuutta jatkuvasti.


The Masquerade paletti jatkaa selvästi samalla linjalla edellisten kanssa, vaikka ei varsinaisesti Nubian sarjaan kuulukaan. Kannen design on hyvin saman tyylinen, erilainen meikkaus vaan. Pohjavärinä tässä on kirkas pinkki ja kooltaan paletti on molempia edeltäjiään paljon suurempi. Tää on mun mielestä jopa hieman epäkätevän iso, koska tälläistä möhkälettä on vaikea ottaa mukaan minnekään. Kiva lisä kuitenkin kokoelmaan ja kotonahan ei haittaa, vaikka paletti olisi isokin.


Tästä löytyy 16 eri luomivärisävyä ja pannut ovat selkeästi isompia kuin ykkös paletissa. Mukana on mattaa ja metallista, shimmeriä ja pari mattaglitteriäkin. Sävymaailmaltaan tämäkin paletti on hyvin lämmin, mutta poikkeavuutena tässä on nuo pari yläriviä kirkkaine värikkäine sävyineen. Tällä saa tehtyä koko silmämeikin tarvittaessa, mutta mä olisin kaivannut tähän vielä vähän vaaleampaa luomivaon häivytyssävyä ja jotain tummaa ulkonurkkaan, oli se sitten mustaa tai ruskeaa. Laadultaan nämä on aivan yhtä hyviä kuin edeltäjätkin, ei mitään moitittavaa! Swatchit näette tuosta alta ja niistä nyt näkeekin aika hyvin miten laadukkaita nämä on. 


Ylärivi on selkeästi sinertävä. Mukana on kauniita shimmerisiä ja metallisia sävyjä ja tuo yksi UPEA kirkas vihreä. Tuo vihreä on selkeästi mun lemppari tästä joukosta, mutta kaikki on todella kauniita. 


Toisen rivin sävymaailma muuttuu pinkimmäksi, mukana on mattapinkkiä kultaglitterein, metallista karpalon sävyä ja pari eri lilan sävyä. Oma suosikkini tältä riviltä on ehdottomasti Calabar, joka aivan huutaa mun nimeä näin syksyllä! Olenkin tehnyt sillä jo saman meikin pariinkin otteeseen Kathleen Lightsin innoittamana.


Kaksi alempaa riviä onkin sitten täynnä niitä lämpimiä neutraaleja sävyjä. Kolmannelta riviltä löytyy oranssihtavat sävyt ja tuo täydellinen hohtava vaalea sävy, joka on kuin tehty sisänurkan korostukseen ja miksei koko luomellekin? Burkina on paletin ainoa luomivaon häivytyssävy, jos kohtuu vaaleaa ruskeaa mielii. 


Alarivillä onkin sitten ne rusehtavammat sävyt plus kaunis hohtava ruostekultainen Casablanca. Dahia on myös tosi nätti sävy koko luomelle ja sisänurkkaan ja Zulu on mun mielestä nätti tuomaan luomivakoon ja alaluomelle lämpöä.

Mikä näistä kolmesta paletista on ollut sun suosikki?

Love, Mari

6 kommenttia:

 1. Tää paletti on kyllä täyttä rakkautta <3

  VastaaPoista
 2. Suosikkia en tiiä mut tässä on AIVAN UPEITA lämmiä sävyjä!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kaikki aika lämpimiä, mutta kakkonen ehkä vielä kaikista lämpimin :D

   Poista
 3. Tässä paletissa on tosi kauniit nudesävyt, violetti ja vihreä ovat noista värikkäimmistä tosi upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä, etenkin toi vihreä on ihana!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...