keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Halloween osa 2; Sugar skull

Tänään olisi vuorossa tän vuoden toinen Halloween meikki. Tälläkertaa lähdin kokeilemaan Sugar skull -tyyppistä meikkiä, johon sain inspiraation ja mallia jälleen googlesta. Näitähän on tuhansittain erilaisia, helppoja ja monimutkaisia, värikkäitä ja neutraaleja, joten varmasti jokainen löytää itselleen sopivan mallin / inspiraation lähteen, jos tälläistä haluaa lähteä tekemään. Tää mun versioni on (yllätys yllätys) todella helppo ja mikä parasta, tähän löytyy jälleen kaikki tarvittava ihan sieltä meikkilaatikosta, eli ei tarvitse lähteä ostamaan mitään.


Kuvia katsellessa huomasin, että tää oli ehtinyt jo vähän leviämään, joten kannattaa huolehtia hyvästä puuteroinnista lopuksi, varsinkin jos käytät voidemaisia tuotteita. Värisävyjä voi vaihdella mielensä mukaan ja tehdä vaikka kuinka räikeän ja näyttävän, mä valitsin pääsävyksi liilan. Aloitin pohjustamalla kasvot ja levitin koko naamalle valkoista kasvoväriä. En saanut pohjasta ihan niin valkoista kun olisin halunnut, mutta ei se lopulta haitannut ollenkaan. Koristeet aloitin  hahmottelemalla renkaat silmien ympärille, yli kulmakarvan. Värjäsin kulmakarvat mustiksi, jotta ne erottuisi tuolta mahdollisimman vähän. Renkaan ympärille tein nuo pienet "terälehdet" vai mitkä ne ikinä onkaan ja lopuksi täytin ne valkoisella kasvovärillä.


Otsalle hahmottelin mustalla kajaalilla tuon hämähäkinverkon ja siihenhän olisi voinut ripsiliimalla vaikka liimata vielä hämähäkin jos sellainen koriste sattuisi löytymään. Liikkuvalle luomelle painelin vaaleaa lilaa luomiväriä ja täytin renkaan muuten hieman tummemmalla lilalla. Tummensin ulkoreunoja ja varjokohtia hieman mustalla luomivärillä. Tein mustat rajaukset vesirajalle ja lisäsin hieman ripsiväriä.


Nenänpään värjäsin mustalla voidemaisella kasvovärillä ja kiinnitin sen mattaluomivärillä. Huulille levitin pastellililaa huulipunaa. Mustalla kajaalilla tein viillot huulten reunasta kohti korvia ja tein niihin noita katkoviivoja. Näitähän olisi voinut varjostaa ja häivytellä, jos haluaisi jotenkin "aidompaa" lookkia, mutta mä halusin jättää ne ihan vaan näin. Tein parit viillot myös huuliin.


Leukaan tein mustalla kajaalilla kolme pientä kukkasta, jotka täytin samoilla liloilla luomiväreillä, joita käytin silmissä. Lopuksi vielä kävin kaikki rajat läpi nestemäisellä eyelinerilla, jotta sain ne hieman tummemmiksi. Siinäpä se, helppoa eikö? Tähänkään mulla ei ollut mitään asua, joten heitin päähän vaan ruskean kiharan peruukin ja toivoin, että se riittäisi :D Mulla oli suuret suunnitelmat hankkia kaikenlaista rekvisiittaa tänävuonna, mutta aika meni niin nopeesti ja yhtäkkiä huomasin, etten enää ehdikään hankkimaan mitään. Ensi vuonna sitten eiks niin!

Toivottavasti tykkäsitte mun kallo-meikistä :D Aiotteko viettää Halloweenia?

Love, Mari

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...