keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Päivän meikki

 Sunnuntaina tein pitkästä aikaa meikin käyttäen Anastasia Beverly Hillsin Tamanna -palettia. Paletti on aivan upea, yksi lemppareistani ja sävyt todella kauniita ja pigmenttisiä, en tiedä miksi se on jäänyt vähemmälle käytölle viimeaikoina, mutta nyt rakastuin siihen uudestaan täysillä.


Tein meikkiin luonnollisen mattapohjan, hieman valoa ja varjoa ja kevyt puna poskille. Kaipailen edelleen myös jotain kuultoa tuovaa meikkivoidetta/pohjustusvoidetta, vaikka yleensä suosinkin mattapinnan jättäviä. Näin talviaikaan ihoni on kuitenkin muutenkin kuivahko, niin kaipaisin jotain eloa ja heleyttä lisää. Ehdotelkaa minulle hyviä meikkivoiteita ja pohjustustuotteita tuomaan hehkua kasvoille! :)


 Tuo poncho on muuten ostettu Stockmannin Hulluilta päiviltä noin vuosi sitten muistaakseni. Niin ihana ja lämpöinen ja neutraalin värinsä ansioista voi yhdistää oikeastaan mihin vaan, tykkään! Tähän on kiva kääriytyä kun paleltaa, ihanan pehmoinen materiaali. Ei tietysti kuulunut nyt mitenkään asiaan, mutta koittakaa kestää pieni aiheesta irtautuminen ja rönsyilevä teksti. Olen alkanut kyllästyä näihin aina samanlaisiin oleviin kuviin ja taustoihin, mitä blogissa nyt viimeaikoina on nähty. Näistä nyt tykkään hieman enemmän, kuvattu parvekkeella ja luonnonvalossa. Mutta silti kaipailisin jotain kunnon kuvausnurkkausta kotiin. Olen himoinnut jo pitkään sellaista rengasvaloa, sillä saisi ainakin valotusongelman ratkaistua. Joku kiva tausta pitäisi vielä keksiä, mutta tilat on aika rajalliset tällä hetkellä eikä meikkipisteenkään taakse saa rakennettua mitään kivaa taustaa, koska meikkipöytä on tällä hetkellä eteisessä. Jos jollakulla on jotain loistavia ideoita tähän niin niitä saa myös heitellä kommenttiboksiin!Kuvat kertokoot nyt silmämeikistä enemmän kuin sanat. Meikissä käytetyt sävyt: Blush, Bengal, Sangria, Gilded ja Venezia. Häivytin mattaruskeaa bengalia luomivakoon ja yläpuolelle. Silmän sisänurkkaan ja ulkonurkkaan häivyttelin ihanaa burgundin väristä sangriaa, jota tummensin sävyllä gilded. Liikkuvalle luomelle vaaleaa shimmeristä sävyä blush ja alaluomelle turkoosia veneziaa.

Itse tykkäsin taas tästäkin meikistä todella paljon, voin vaan suositella tuota palettia jokaiselle. Niin monikäyttöinen ja sopii hyvin arkeen ja juhlaan!


Mitäs te piditte? Ja mitä pidätte hieman uudistuneesta ulkoasusta ja suuremmista kuvista?

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...