sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Häämeikki vol. 2

Eilen jatkoin taas häämeikkikokeiluja, ikään kuin vahingossa. Tarkoituksena ei siis ollut tehdä häämeikkiä, mutta kun meikki valmistui niin ajattelin, että miksikäs ei. Voisihan yksi vaihtoehto olla myös tällainen hempeä vaaleanpunainen, vähän edellistä näyttävämpi. Tarkoitushan tässä on kerätä ideoita ja vaihtoehtoja, joista sitten lopulta kokoan mieluisan meikin. 

Olen tässä muutenkin muuttanut mieltäni asian suhteen jatkuvasti. mennäkö meikkaajalle vai tehdäkö meikki itse, kas siinä vasta pulma. Ongelmana on se, että jos menen meikkaajalle, haluaisin saavani meikin samasta paikasta kampauksen kanssa, mutta en ole löytänyt sopivaa paikkaa, josta molemmat saisi kohtuu hintaan. Joten nyt olen taas kallistumassa siihen, että tekisinkin meikin itse.. Kuka tietää miten tässä vielä käy. Itse kun tekee saa ainakin oman näköisensä, sekin on erityisen tärkeää kuitenkin. 


No kuitenkin, tässä meikissä kävin kaupungilla pyörähtämässä ja kahvittelemassa ystävän kanssa, hyvin kesti iltaan asti, vaikka en käyttänyt mitään kiinnityssuihketta tms.


Kaipaisin vinkkejä meikkivoiteista! Jos sinulla on käytössä joku aivan loistava meikkivoide, joka ei sisällä aurinkosuojakerrointa, ei tartu ikävästi kuiviin kohtiin, antaa iholle kauniin hehkun ja on muutenkin kaikin puolin täydellinen häämeikkiin, niin vinkkaathan siitä minulle kommenttilootaan! 

Olen hiihtolomalla menossa L:n kanssa Prahaan ja ajattelin tietysti poiketa myös Sephorassa siellä ollessa, joten nyt vaan niitä ehdotuksia tulemaan niin tiedän mitä katsoa siellä!

Tässä meikissä pohjana on Too Facedin primed & poreless pohjustusvoide ja Lumenen CC voide meikkivoiteena. Tämä on luottoyhdistelmäni normaalissa meikissä, mutta häämeikkiin kaipaisin jotain kuultavampaa ja ennenkaikkea ilman SPF suojakerrointa. 


Varjostukset ja korostukset on tehty Anastasia Beverly Hillsin contour kitillä (sillä omalla versiollani) ja poskipunana taisi olla Makeup revolutionin blushing heart, se pinkki sävy. 


Silmämeikki on tehty Urban Decayn Naked3 -paletilla ja Makeup Revolutionin I am in Love -paletilla. Näissä molemmissa on aivan täydellisiä vaaleanpunaisia sävyjä ja tummia sävyjä varjostamaan ulkonurkkaa ja luomivakoa. Olen täysin rakastunut noihin Makeup Revolutionin I am.. sarjan paletteihin! Ostin itselleni ne kaikki neljä (4) joulun tienoilla, ja tässä kohtaa voin kai mainita, että niitä on tulossa jakoon myös teille arvonnan/kilpailun muodossa tässä alkuvuodesta :)


Koittakaa olla välittämättä harottavista kulmakarvoista, sain aikaiseksi nyppiä kulmat vasta tänään, joten näissä on vielä havaittavissa joukosta karanneita yksilöitä.

Itse tykkäsin tästäkin meikistä kovasti, muutenkin vaaleanpunaiset ja pinkit meikit sopii mielestäni vihreille silmille hyvin, mutta miten tämän tyylinen menisi häämeikkinä? 

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...