lauantai 6. joulukuuta 2014

Pikkujoulumeikki vol. 3

Tänään ekaa kertaa ikinä blogissa meikki, joka tehty jollekulle muulle kuin itselleni. Pääsin siis tänään tekemään upealle Jennalle pikkujoulumeikkiä. Toiveena hänellä oli kultainen ja musta ja niitä lähdin työstämään. 
Meikkiä tehdessä muistui taas mieleen kuinka paljon vaikeampaa jonkun toisen meikkaaminen onkaan. Hauskaa, mutta vaikeampaa! Etenkin rajauksen kanssa sain tapella pitkään ja näin jälkikäteen ajateltuna olisin sittenkin halunnut tehdä siihen siiven tai vaihtoehtoisesti jättää tuo nestemäinen eyeliner kokonaan pois ja korvata se ohuen ohuella luomivärirajauksella.

No, lopputulokseen olen kuitenkin melko tyytyväinen ja toivon mukaan myös J oli. Täytyykin pyytää muitakin kavereita meikattavaksi!Huulille laitoin Lumene natural coden huulikiiltokynää sävyssä candy apple. Niin upea joulunpunainen sävy ja sopi täydellisesti J:n punaiseen mekkoonkin. Mielestäni kirkkaanpunaiset huulet vaan täydentävät kultaista meikkiä upeasti.
Pohjustuksen jälkeen levitin luomelle J:n tuomaa maybelline color tattoota, sävy oli joku kultainen. Sen päälle levittyi kivasti Urban Decayn naked paletista sävy half baked. Luomivakoon ja ulkonurkkaan levitin ensin mattaruskeaa ja sen päälle mattamustaa Tamanna paletista. Toin mustan aivan sisänurkkaan asti ja myös alaluomelle.


Päälle vielä Too Facedin glitter glazea tuomaan kimallusta ja säihkettä ja silmämeikki oli valmis.


Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille!

Love, M

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...