lauantai 13. joulukuuta 2014

Joulujuhla meikki ja asu

Ihanaa Lucian päivää!

Tänään vuorossa meikki ja asu eiliseltä illalta, kun töissä vietettiin joulujuhlaa. Siitä se joulu alkaa oikein kunnolla joka vuosi, lapsena omista joulujuhlista ja nyt aikuisena saan nauttia samasta tunnelmasta työn puolesta. 

Asu ei tosiaan ollut mitenkään erikoinen, koska olin kuitenkin töissä. Halusin silti vähän jotain muuta päälle kun perinteiset kolitsit ja neuleen, tässä lopputulos;
Mekko - H&M
Leggingsit - Citymarket
Saappaat - Spirit
Laukku - Michael Kors


 Meikkikin oli hyvin simppeli, mutta silti tavallista arkimeikkiä tummempi ja näyttävämpi. Tai no, arkisinhan en töissä käytä meikkiä ollenkaan, joten siihen verrattuna tämä oli hyvinkin voimakas, mutta mielestäni juhlaan sopiva.


Silmämeikki on tehty Too Facedin Chocolate bar -paletilla. Luomivakoon häivytin sävyä milk chocolate tuomaan vähän varjoa ja syvyyttä. Luomen ulko- ja sisänurkkaan laitoin sävyä amaretto, jota myös häivytin ulkonurkasta ylöspäin pieneksi siiveksi. Liikkuvan luomen keskiosaan painelin aivan upeaa sävyä marzipan, tuomaan hehkua ja lämpöä. Tykkäsin tästä meikistä livenä tosi paljon, kuvissa valitettavasti sävyt eivät taaskaan pääse oikeuksiinsa, mutta näyttää tämä silti kivalta.


 Kulmaluulle ja sisänurkkaan laitoin vielä champagne truffel sävyä tuomaan valoa ja hehkua ja avartamaan katsetta.
Tein hyvin kevyen luomivärirajauksen mattamustalla luomivärillä, benefitin they're real mascara ja huulille too facedin shimmering naked dolly huulipunaa ja meikki oli valmis!
Kulmat tein hyvin nopeasti ja kevyesti urban decayn brow boxilla honey pot.


Love, M

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...