tiistai 16. syyskuuta 2014

Uusi meikkipiste

Oon niin iloinen, että voin vihdoin tehdä tän postauksen! En niinkään sen takia, että tämä olisi jotenkin aivan erityinen postaus vaan sen takia, että sain vihdoin ja viimein sunnuntaina sen kauan kaipaamani meikkipöydän! Arvatkaa vaan olinko iloinen kun L ihan yllättäen kysyi, josko lähdettäisiin Ikeaan ostamaan mulle pöytää. Jep! Olen supertyytyväinen ostokseeni ja halusin sen teille jo esitellä, vaikka meikkipiste ei vielä täysin valmis olekaan, tähän on tulossa mm. isoa peiliä valopalloineen tuohon seinälle taulun tilalle, uusi tuoli ja muuta pikkuista. Pääasia oli nyt, että saan itselleni tilan tehdä meikkejä ja ennenkaikkea säilyttää niitä, kun tähän asti ovat olleet kylppärissä.


Tässä meikkipöytäni kokonaisuudessaan, löysin sattumalta alennettuna tuossa ihanassa mintun värissä.


Tässä Ikean virkatussa pussukassa säilytän eniten käyttämiäni paletteja, ne ovat siinä helposti saatavilla ja näyttävätkin nätiltä. Vieressä kasvosiveltimet ja edessä real techniquesin siveltimet. Takana Ikean mintunvihreä kukkaruukku, jota käytän pöytäroskiksena. Lamppu on myös Ikeasta ja maksoi noin 5€!


Tilasin Ebaysta kaksi huulipuna containeria todella edullisesti ja olen tosi tyytyväinen niihin, musta on kiva, että kaikki huulipunat on esillä pöydällä ja ne näyttää niin kivoilta tuossa.


Ikean valkoisessa kynttiläkipossa on kaikki randomit silmämeikkisiveltimet ja vieressä Sigman siveltimet omassa purnukassaan. Takana on kaikki hajuvedet ja Victoria's secretin vartalorasvat. Victoria's secretin pussissa on tuoksunäytteitä.


Ylimmässä laatikossa on Ikeasta myöskin tuollainen muovinen lokerikko, joka on tosi kätevä kaikkien pikkujuttujen säilytykseen. Takalokerossa on kaikki yksittäiset luomivärit, irtoluomivärit ja pigmentit. Keskellä vasemmalla kulmatuotteet, macin fix+, urban decayn näytteitä ja huulitrio, oikealla bareMineralsin tuotteet. Edessä vasemmalla on peiteaineet ja valokynät, oikealla primerit.
Lokerikon viereen laitoin kaikki pienemmät paletit, mm. MUAn ja Inglotin.


Toisesta laatikosta löytyy meikkivoiteet, puuterit, aurinkopuuterit ja korostusvärit sekä poskipunat. Takana on myös vanupuikot ja vanulaput.


Kolmannessa laatikossa on ripsarit ja eyelinerit, silmämeikkikynät ja setting spray sekä takana vähemmän käyttämäni paletit, isot paletit ja pari 'folio' luomiväriä.


Ja neljännessä laatikossa on maskeeraustuotteet, meikkisienet ja nuo benefitin pakkaukset. Myös tyhjä meikkipussi ja jotain muuta randomia tänne on eksynyt.

Tältä näyttää siis tän hetkinen meikkipisteeni ja olen erittäin tyytyväinen! Päivittelen sitten uudestaan kun saan pöydän ja pisteen valmiiksi, nyt tuli vain tällainen pikainen esittely ja kuvatkin nappasin nopeasti kännykällä, joten laatu sen mukainen, koittakaa kestää taas!

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...