tiistai 9. syyskuuta 2014

Syyskuun Livbox

Hellurei! Taas se aika kuusta, jota on odotettu jo viikkoja, nimittäin Livbox tipahti luukusta tänään. Jos joku ei vielä tiedä mikä on livbox niin kyseessä on kerran kuukaudessa tuleva yllätyspaketti kauneus- ja kosmetiikkatuotteita. Mukana on sekä näytekokoja, että täysikokoisia tuotteita ja niitä on paketissa yleensä noin 5-7. Mukana tulee myös 'kirje' livbox tiimiltä, jossa on aina viesti kuukauden teemasta ja tuotteiden lyhyt esittely. Itse tykkään boxissa siitä, että pääsee testaamaan uusia tuotteita, joista ei välttämättä muuten olisi kuullutkaan tai joita haluaa kokeilla hieman ennen täysikokoisen ostoa.

Syyskuun livboxissa tuli 6 tuotetta, joista 3 oli täysikokoisia.


1. L'orèal Paris, Skin perfection unifying day moisturizer - kosteuttava päivävoide // Ovh 12,90€ 50ml // Aivan ihanan kaunis pakkaus, tykkään tosi paljon. Tämä oli yksi täysikokoisista tuotteista ja odotan kyllä innolla tämän testailua, varsinkin kun vanha päivävoide on juuri loppumassa.

2. Lumene, Clear it up! - syväpuhdistava geelipesu // Ovh 6,90€ 150ml // Tämä oli myös täysikokoinen tuote ja todella tarpeellinen. Ihanan tuoksuinen ja kivan värinen pakkaus. Tämän luvataan puhdistavan tehokkaasti silmämeikin, liiallisen rasvaisuuden ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Ihon pitäisi myös jäädä mattapintaiseksi.

3. L'orèal Paris, Elnett satin volume excess - hiuskiinne // Ovh 2,85€ 75ml // Tuuheutta ja rakennetta antava hiuskiinne 'legendaarisella' Elnett -kiinnityksellä. Enpä ole ennen kuullut elnett kiinnityksestä, mutta testaillaan ja katsotaan eroaako muista hiuslakoista mitenkään, vähän skeptinen olen sen suhteen, mutta eiköhän tämä ole hyvä kulkemaan mukana laukussa pienen kokonsa puolesta ja pakkauskin aika tyylikäs. Ajaa varmasti asiansa.

4. L'occitane, Shea butter hand cream - käsivoide // Ovh 24€ 150ml // Pieni näytekoko sheavoita sisältävää käsivoidetta, jonka luvataan kosteuttavan, ravitsevan ja jättävän iholle miellyttävän tuoksun. Tykkään kantaa näitä pieniä käsivoidepurkkeja mukana kassissa ja töissä, voi helposti rasvata kädet aina kun ne tuntuvat kuivalta, eikä tarvitse kantaa mukana mitään isoja voidepurkkeja. Tämä oli minulle vieras merkki, mutta pitäisi olla best seller - tuote!

5. Katy Perry, Royal revolution - hajuvesi // Ovh 34€ 30ml // Aivan ihanan tuoksuinen uutuustuoksunäyte tässä kuussa lanseerattavasta Katy Perryn tuoksusta. Tykkään todella paljon myös siitä edellisestä Perryn tuoksusta ja tämä ei kyllä häviä sille. Tuoksu on kukkainen ja raikas, vähän makeakin.

6. Nivea, Lip butter blueberry blush - huulivoide // Ovh 3,45€ 16,7g // Niin täydellinen mustikan tuoksu! Rakastuin tähän heti kun avasin korkin, tähän vaan jää koukkuun. Tuoksuu aivan mustikkapiirakalle tai vastaavalle ja tuntui myös huulilla kosteuttavalta. Yksi boxin ehdoton lemppari ja oli myös täysikokoinen.

Oliko syyskuun boxissa tuttuja tuotteita?

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...