keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Meikki-keskiviikko; Best of 2018

Tervetuloa vuoden ekan meikki-keskiviikon pariin! Eilen käytiin läpi mun viime vuoden suosikki meikkejä. Jos et vielä ole käynyt lukemassa postausta, käy ihmeessä kurkkaamassa se tästä. Tänään nimittäin nähdään meikki, joka on tehty niillä eilisen postauksen suosikki meikeillä :). Ainoastaan kulmat ja kajaali on listan ulkopuolelta, sillä niistä en ollut valinnut suosikkeja. Tätä meikkiä oli jotenkin tosi kiva tehdä, kun pääsi käyttämään yhdellä kertaa kaikkia lemppareita. 


Meikkipohja onnistui tosi kivasti, mikä ei yllättänyt. Tuo meikkivoide ei ole vielä koskaan näyttänyt huonolta, varsinkaan kun alla oli ihanan kosteuttava primer. Tää on sellanen yhdistelmä mistä en luovu, etenkin nyt talvella kun iho on kuiva niin Smashboxin primerizer on pelastus! 


Mä olin erittäin tyytyväinen siihen, että mun lempparituotteet sointuivat niin hyvin yhteen :D. Korallinen poskipuna ei esimerkiksi viileänsävyisen silmämeikin kanssa olisi ollut paras mätsi, mutta tähän lookkiin se sopi tosi hyvin. Samoin kuin lämpimän sävyinen shampanjakultainen highlighter. Jopa huulipuna sopi kokonaisuuteen, vaikka se olisi voinut olla ihan mikä vaan. Ilmeisesti mun lemppari sävyt on kaikki tälläisiä lämpimiä ja kesäisiä.


Silmämeikin tein Jeffree Starin Blood sugar -luomiväripaletilla. Käytin pääasiassa paletin punertavia mattasävyjä ja keskelle luomea taputtelin hieman hohdetta tuomaan lookkiin syvyyttä. Nää sävyt on niin upeita!! Punainen on välillä vähän haastava sävy silmämeikissä, mutta mä tykkään kovasti ja punaiset korostaa myös kivasti vihreitä silmiä.


Huulipunavaihtoehtoja mulla oli kolme (tai no, yksi niistä oli kiilto), mutta päädyin tähän hieman persikkaiseen nudeen, joka on ColourPop Lux huulipuna sävyssä Uno mas. Tää on mun kesälemppari, mutta miksei ihan yhtä hyvin toimi talvellakin. Niin ihanan tuntuinen huulilla, tosi pehmeä ja kermainen koostumus. 

Käytätkö sinä punaisia luomivärejä?

Love, Mari

6 kommenttia:

  1. Noi luomivärien sävyt on niiin kauniit<3 Upea meikki jälleen kerran, näistä saa joka kerta uutta inspiraatiota omiinkin meikkailuihin! :)

    VastaaPoista
  2. Wow toi silmämeikki on ihana! Todella hyvin onnistunut tuo keskiluomen hohto

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :). Mä tykkään kanssa kovasti tuosta sävystä.

      Poista
  3. Pinkki on ainoa punainen, jota käytän. Enkä sitäkään koko luomella. Toi tummempi rajaus alaluomella on super nätti!

    Sinni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punaiset on sellaisia, että ne jakaa paljon mielipiteitä :). Pinkki on kyllä kiva! Kiitos paljon :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...