perjantai 26. tammikuuta 2018

Nurme facial cleansing bar

Ihanaa perjantaita ja viikonlopun alkua! :) Tänään postausvuoroon pääsee tuote, jonka ostin jo viime syksynä I love me -messuilta. Kuvasin tämän silloin heti, mutta kuvat oli syystä tai toisesta hukkuneet koneelle ja tästä kirjoittaminen oli jäänyt. Mä olen kuitenkin loppuvuoden aikana ja nyt tammikuussa tätä ehtinyt testailemaan ja nyt sain kuvatkin kaivettua esiin, joten eiköhän katsota mitä olen tykännyt tästä. Kyseessä on siis Nurme facial cleansing bar kasvosaippua. Nurme on Eestiläinen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka pakkaukset ja tuotteet muistuttaa mua kovasti Signe Seebid brändistä. Tämä on mun ensimmäinen Nurme tuote, joten en osaa sen enempää ottaa kantaa muihin sarjan tuotteisiin, mutta valikoimista löytyy ainakin valtavasti erilaisia palasaippuoita, vartalovoiteita yms.


Saippua on pakattu suloiseen vaaleanpunaiseen pahvilaatikkoon, josta voi kyllä heti päätellä, että kyseessä on luonnonkosmetiikkatuote. Saippua lupaa syväpuhdistaa ihoa, poistaa kasvoilta lian ja meikin rippeet, kosteuttaa ja palauttaa ihon luonnollisen tasapainon. Aika paljon lupauksia palasaippualle. Mä olen ollut aina tosi skeptinen tällaisten palasaippuoiden suhteen, en vaan ole osannut niitä käyttää ja niistä on tullut mulle tosi kuivattava mielikuva jostain syystä. Tämä kuitenkin herätti mun mielenkiintoni ja ostin testiin. 


Suurin syy miksi tästä kiinnostuin, oli varmaankin tuo väri. Pikimusta palasaippua näytti ja kuulosti tosi jännältä, eihän sitä voinut olla ostamatta. Mun täytyy sanoa, että olen ollut yllättävän positiivisesti yllättynyt. Tämä ei tosiaan ole kuivattanut mun kasvojani lainkaan, vaan on tosi miellyttävä käyttää. Saippua toimii hyvin meikittömien päivien putsarina tai kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn meikinpuhdistusaineen jälkeen. Tämä hoitaa kaikki viimeisetkin meikin rippeet kasvoilta ja iho tuntuu raikkaalta. Palasaippuan hyviin puoliin kuuluu myös ekologisuus, tämä kun ei teetä yhtään muovijätettä!

INCI: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Aqua, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Ricinus Communis Seed (Castor) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Goat's Milk Powder, Activated Charcoal, Cananga Odorata (Ylang-Ylang) Flower Oil, Pogostemon Cablin (Pachouli) Oil, Lavendula Angustifolia (Lavender) Oil, Linalool*, Benzyl benzoate*, Benzyl salicylate*, Farnesol*


Oletko sinä käyttänyt Nurme kosmetiikkaa?

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. Nurmen tuotteita en ole itse kokeillut, mutta paljonhan niitä näkee blogeissa yms. Ostin itse messuilla Signe Seebidin palasaippuan kasvoille, mutta en ole ehtinyt sitä vielä kokeilla, mutta ostamaani jalkasaippuaa kylläkin ja se on todella hyvä:)
  Kivaa viikonloppua Mari:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Signen tuotteet on aina olleet tosi hyviä, ainakin mitä olen testaillut :) Hauskaa viikonloppua myös sulle! :)

   Poista
 2. Mulla oli tämä saippua käytössä viime kesänä, ja sama juttu, ihastuin tähän mustan värin takia :D. Mun iholle Nurme oli saippuaksi ihan hellävarainen, ei siis kiristänyt aivan kuivaksi, mutta ihon pinta jäi kuitenkin hentosen natisevaksi. Kesäaikaan voisin tosiaan käyttää saippuoita, mutta talvella ihoni kaipaa hellävaraisempaa pesua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, tuo natiseva on kyllä hyvä sana kuvaamaan tätä! Mä pystyn käyttämään myös talviaikaan, kunhan vaan käytän pesun jälkeen kosteuttavia tuotteita kasvoilla. Kyllä tämä on vähentänyt mun "pelkoa" saippuoista :)

   Poista
 3. En ole kokeillut kyseisen merkin tuotteita. En ole koskaan innostunut palasaippuasta, mutta luonnonkosmetiikka yleisesti vähän kiinnostaisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut ihan sama juttu, palasaippuat ei ole innostaneet yhtään. Jostain syystä tämä kuitenkin herätti mun mielenkiinnon :D.

   Poista
 4. Olen lukenut Nurmen tuotteista mutta en ole käyttänyt. Täytyypä laittaa tuote muistiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nurmelta löytyy paljon kiinnostavia tuotteita, tän myötä itsekin innostuin niistä enemmän :)

   Poista
 5. Nurme on ihan uusi juttu ja tykkään saippuoista. Tarvitsisin jonkun herkälle iholle. Tuo voisi olla kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin kokeilla, tämä on toiminut yllättävän hyvin :)

   Poista
 6. Nurme on itselle täysin vieras merkki. Pitääpä ottaa siitä lisää selvää - voisi sopia minulle hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutustu ihmeessä! Valikoimaa löytyy hyvin ja luonnonkosmetiikka on nyt tosi suosittua.

   Poista
 7. Mä olen myös ihastunut lähiaikoina palasaippuaan kasvoilla, ja kaksoispuhdistuksen toista roolia näyttelee nykyään Flow:n kasvopalasaippua kuivalle iholle. Ihan löytö sekin, oon tykännyt kovasti vaikka aiemmin en ole koskaan palasaippuoita kasvojen puhdistukseen käyttänyt :) Voisin siis hyvin tätä Nurmenkin omaa kokeilla, jahka tuo edellinen joskus suvaitsee loppua. Kolme kuukautta päivittäistä käyttöä ja vielä olisi lähes puolet palasta jäljellä - mä en ymmärrä miten se vaan riittää ja riittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, nää on kyllä kestäviä :D. Mun palassa ei näy vielä juuri mitään käytön jälkeä, vaikka aika ahkeraan olen sitä käyttänyt. Tuota flow:n saippuaa voisi kanssa kokeilla joskus!

   Poista
 8. Mulla on toi messuostos käytössä ja olen täysin rakastunut. Pintakuivaiho ei ainakaan ole ottanut nokkiinsa. ❤️kohta vaan loppu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on toiminut hyvin myös sulla :). Tää oli todella kiva messulöytö!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...