maanantai 8. tammikuuta 2018

ColourPop Dream St

ColourPop ja Kathleen Lights julkaisivat loppuvuodesta uuden yhteistyönsä Dream St -luomiväripaletin ja huulitrion. Kun lähdin tilausta tekemään tuo huulipunatrio oli valitettavasti loppuunmyyty, mutta luomiväripaletin onnistuin itselleni nappaamaan ja siitähän olinkin eniten kiinnostunut. ColourPopin puuteriset luomivärit tulivat ryminällä viime keväänä ja kesällä julkaistiin ensimmäinen paletti, Yes, please. Sen jälkeen loppuvuosi olikin yhtä palettien riemuvoittoa, kun uusia paletteja julkaistiin tiuhaan tahtiin. Mä olen aika hyvin pysynyt matkassa mukana, mutta jossain kohtaa syksyä tuli palettiähky eikä ne ihan uusimmat enää jaksaneet kiinnostaa, kunnes tuli Dream St. 


Kathleen Lights on yksi mun suosikkeja Youtubessa ja kun kuulin hänen tehneen taas yhteistyötä ColourPopin kanssa, se oli menoa. Ulkoisesti paletti on varmasti yksi CP:n kauneimmista, ruusukultaa, kermaista vaaleaa ja tähtitaivasta. Tätä kirjoittaessa koko kokoelma on jälleen myynnissä ja huulipunatrio on alennettuna, joten jos kiinnostaa, pääset ostoksille tästä.



Tuttuun tapaan paletista löytyy 12 luomiväriä, jotka Kathleen Lights on suunnitellut. Ainoa miinus näissä CP paleteissa on peilin puuttuminen, muuten nämä on aika lailla täydellisiä. Paletilla on hintaa 16 dollaria, mikä on mun mielestä todella edullinen hinta, vaikka kyseessä onkin kooltaan aika pieni paletti. Koska sitä muka pääsee luomiväri loppumaan?


Kathleen on valinnut palettiin aivan upean sävymaailman. Tässä on neutraaleja jokapäivän sävyjä ja myös hauskoja väripilkkuja, jotka kaikki sointuvat yhteen tosi kivasti. Koostumus on mun mielestä ihan huippuluokkaa, nämä on pigmenttisiä ja hyvin blendaantuvia ja myös pysyvät luomella hyvin. Ainoastaan tuo toisen rivin ensimmäinen sävy, Sweet Dreams, on tuottanut hieman päänvaivaa, siitä ei siveltimellä irtoa kuin pientä glitterhippusta, mutta sormella sekin toimii ihan kivasti.


Oletteko jo testanneet ColourPopin luomiväripaletteja?

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Olen nähnyt tästä paletista joitakin arvioita Youtubessa, mutta ei ole omakohtaista kokemusta. Pigmentti on kyllä häikäisevä ja sävyt puhuttelevia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä paletit on kaikki ihan mielettömän huikeita! :)

      Poista
  2. Mielenkiintoinen postaus. Mutta olen niin meikkilaiska, etten meikkaa silmiäni, kun on rillit. Tietty juuri siksi pitäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se mikään pakollinen juttu ole, jokainen meikkaa miten tykkää :)

      Poista
  3. Onpa kaunis paletti ja värit on kauniita.

    VastaaPoista
  4. Mulla on nää ColourPopin luomivärit vieläkin testaamatta, mutta siis aivan ihanaltahan toikin paletti vaikuttaa<3 Ihania metallinhohtosävyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä? Mä väitän, että sun tarvii tänä vuonna testata näitä :D

      Poista
  5. Colourpopin luomivärit on parasta! Tämäkin aivan ihana <3 Mä tilasin tuon huulipunatrion muutama viikko sitten, enkä oo muita hetkeen käyttänytkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!! <3 Mulle on kanssa tuo huulipunatrio matkalla, odotan innolla :)

      Poista
  6. Toi paletti on kyllä aivan upea ja Kathleen on myös yksi mun suosikeista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kathleen on aivan ihana, mun on pakko ostaa kaikki mihin hän koskee :DD

      Poista
  7. En vielä ole testannut Colourpopin luomiväripaletteja, ainoastaan irtoluomivärejä jotka ovat omasta mielestä ihan mahtavia :) Laitoin kuitenkin viime viikolla tilaukseen Colourpopilta mm. tämän Dream st. paletin ja aika paljon muitakin tuotteita! Innolla odotan, että pääsen testaamaan näitä luomiväripaletteja. Kathleen Lights on myös yksi omista suosikkitubettajista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, oon ihan varma, että tuut tykkäämään tästä ja muista! Ne irtonapit on kyllä kanssa loistavia. ColourPop on parasta. :)

      Poista
  8. En ole testannut, ja käytän luomiväriä oikeastaan todella harvoin. Taidan omistaa tällä hetkellä yhden helmiäisen valkoisen luomivärin, ja ehkä yhden ruskean ja hopean :D mutta näyttää niin hyvältä aina, jos joku on jaksanut meikata "kunnolla" luomivärin kanssa. Ehkä mäkin inspiroidun ;) kivaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukin meikkaa tyylillään ja eihän kukaan oikeasti tarvitse niin paljoa luomivärejä kun mitä mulla on :D On ne silti vaan ihania ja aina parempi jos onnistuu joskus inspiroimaan myös muita.

      Poista
  9. Vitsi, miten upeita sävyjä! En tiedä yhtään, sopisivatko nämä mulle, mutta rakastan tän paletin sävyjä! Hinta on minusta todella kohtuullinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä väitän, että nämä sävyt sopisivat lähes kaikille! :) Ja on tosiaan hyvin kohtuullinen hinta luomiväripaletille.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...