torstai 25. tammikuuta 2018

Anastasia Beverly Hills Prism palette

Hei vaan kaikille! :) Eilisessä meikki-keskiviikko postauksessa jo vähän vinkkasinkin, että tänään päästään tutustumaan uudehkoon Anastasia Beverly Hills Prism palettiin. Paletti julkaistiin joskus loppuvuodesta ja sai hyvin ristiriitaisen vastaanoton. Monet olivat niin pettyneitä tätä edeltäneeseen Subculture palettiin, ettei tältä uskallettu odottaa kovin suuria. Mä itse tykkäsin Subculture paletista kovasti ja sen vuoksi olin tästäkin tosi innoissani. Sävymaailma Prism paletissa kun vaikutti tosi mielenkiintoiselta. Tilasin oman palettini Kicksin verkkokaupasta*.Prism paletti jatkaa ulkomuodoltaan samaa sarjaa Modern Renaissancen ja Subculturen kanssa, koko on kaikissa paleteissa sama ja kaikista löytyy myös tuo samettinen pinta. Tässä paletissa on mun mielestä kaikista uniikein pakkaus tuon kuvan ansiosta. Paletti tuntuu todella tukevalta käteen ja kannen alta löytyy peili. 


Paletista löytyy 14 luomiväriä eri koostumuksilla. Mukana on muutama mattasävy, mutta pääasiassa paletti koostuu erilaisista shimmersävyistä. Tämä sopiikin mun mielestä tosi hyvin Subculture paletin kaveriksi, jossa taas oli paljon mattasävyjä. Paletin sävymaailma on melko erikoinen, mukana on paljon sävyjä, joita en itse olisi yhdistänyt yhteen palettiin, mutta jotenkin ne vaan toimii. 


Mennäänpä sitten siihen tärkeimpään, eli näiden koostumukseen. Teille, jotka ette pitäneet Subculture paletista voin kertoa, että tämä ei ole ollenkaan samanlainen. Pikemminkin jonkinlainen hybridi MR:n ja Subculturen välillä. Sävyt ovat pehmeitä, pigmenttisiä ja hyvin häivyttyviä. Jonkin verran ne pöllyää ja varisee, mutta ei mitenkään enempää kuin muutkaan paletit. Tän paletin sävyt myös pitävät hyvin pigmenttinsä luomilla häivyttäessä, joten laatu on mun mielestä kohdillaan. Jos sävyt vaan yhtään kiinnostaa, niin voin suositella tätä palettia lämmöllä.


Haluatteko nähdä lisää meikkejä Prism paletilla?

Love, Mari

*Affiliate linkki

23 kommenttia:

 1. Kyllä, kiitos:) Tuo vihreä shimmersävy on upea, samaten harmahtava shimmersävy. Pretty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla! Mä olenkin yhden meikin jo tehnyt tuolla vihreällä sävyllä, mutta kuvat ei vaan onnistuneet millään niin se jäi julkaisematta :D.

   Poista
 2. Jotenkin toi paletti näyttää kauniimmalta kun noi swatchit. Ite en omista mitään Anastacian meikkejä, mutta ehkä vielä joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paletti on upea :). Swatchit ei koskaan vastaa ihan todellisuutta, ne on tehty kuivalle kädelle ilman pohjustajaa ja valotus ei myöskään ollut ihan kohdillaan. Luomilla sävyt näyttäytyy aina paremmin :).

   Poista
 3. Kiinnostaisi nähdä meikkejä, jotka on tehty tällä paletilla :) Haluaisin itsekkin testata joskus anastasian luomivärejä, mutta en vielä ole uskaltanut mitään tilata testiin. Onko sulla muita Anastasian paletteja kuin tämä? Kuulin, että tämä olisi jostain subculturen ja muiden aikaisempien palettien välimaastosta. Värit ovat kyllä tosi kauniit tässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, teen ehdottomasti lisää lookkeja tällä :). Mulla on Anastasian paletteja ollut lähes kaikki, tällä hetkellä vaan ne uusimmat eli Master by Mario, Modern Renaissance, Subculture ja tämä Prism. Mä olen kyllä samaa mieltä, tämä on koostumukseltaan yhdistelmä MR ja Subculture paletteja. Itse pidän kovasti kaikista :).

   Poista
 4. Ihania värejä tuossa paletissa! Anastacia on merkkinä mulle ihan vieras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anastasialta löytyy vaikka mitä ihanaa! Tuli tunnetuksi kulmakarvatuotteistaan, mutta nykyään valikoima on jo tosi laaja :)

   Poista
 5. Tämä on kyllä sellainen paletti, jonka vuoksi Anastasia on vihdoin alkanut muakin kiinnostamaan. Tosi kauniita sävyjä, paletti on ihanan monipuolinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tää on myös mun mielestä sopivan uniikki ja erilainen paletti :)

   Poista
 6. Melkein tilasin tämän itsekin Kicksistä, mutta tulin järkiini ajoissa :D Tuossa on tosi kauniita sävyjä, mutta myös sellaisia sävyjä, joita en varmaan koskaan käyttäis. Lisäksi mulla on kyllä ihan tarpeeksi luomivärejä ja uusin luomiväripalettikin saapui tällä viikolla. Prism on kuitenkin näistä uudemmista Anastasia -paleteista mulle kiinnostavin ja näyttää kyllä laadukkaalta.

  Mua vähän harmittaa, että Anastasia on mennyt niin kalliiksi. Muistan, kun itse ostin aikoinaan Catwalk -paletin ja sen hinta tais olla 25 euroa tai puntaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mulle harvoin tapahtuu tuota järkiintymistä :D. Tää on todella kaunis paletti, mutta tosiaan ei ehkä kaikista käyttökelpoisin erikoisine sävyineen. Mä muistan kanssa ne ABH:n vanhat paletit, mulla oli niitä myös monta erilaista. Niissä oli sävyjä vähemmän kuin näissä, mutta silti hinta on kokenut aika kovan nousun.

   Poista
 7. Tässä tosi nätit aika erikoisetkin sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kivan uniikki paletti, ei tule ihan heti vastaan samanlaista :)

   Poista
 8. voisitko taas jossain vaiheessa tehdä ns esittelypostauksen luomiväripaleteistasi, tai vaikka viime vuonna ostetuista paleteista? Niitä on aina niin kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti :). Olenkin ollut aikeissa aloittaa uudestaan meikkikokoelma postauksia, kiva jos ne kiinnostaa!

   Poista
 9. Kauniilta näyttää paletti ja värit! Itse en tosin osaisi tehdä meikkiä näillä väreillä. Olisikin kiva nähdä tällä paletilla tehtyjä meikkejä!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Teen tällä ihan varmasti lisää meikkejä tänne blogiin, joten tulossa on.

   Poista
 10. Mun on kyllä ehdottomasti hankittava nyt joku Anastasian paletti kun kaikki niitä niin kehuu :D Mitään en oo koskaan Anastasialta kokeillut, joten alkais ehkä olla jo vähän aikakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, nyt on kyllä jo korkea aika hypätä mukaan Anastasia junaan :D

   Poista
 11. Tää paletti oli ensimmäinen, jonka hankin Anastasialta. Subculture kiinnosti myös todella paljon sävyjen takia, mutta vähän jarruttelin ostopäätöstä kommenttien takia. Sitten ilmaantuikin tämä paletti ja koska tämä oli samankaltaista sävymaailmaa kuin Subculture, mutta sisälsi enemmän shimmer-sävyjä, oli ostopäätös selvä ja tilasin paletin heti, kun se tuli Anastasian uk-nettikauppaan myyntiin :D.
  Ja sitä onkin käytetty ja rakastettu melko paljon tässä noin 2-3kk aikana (milloin se nyt tulikaan myyntiin), pelottaa milloin pannu alkaa joistain sävyistä kulmasta loistaa, kun näyttävät niin pieniltä kooltaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tämä on ollut mieluisa paletti! :) Mä tykkään itse kovasti Subculturesta myös ja se toimii mattasävyjensä ansiosta aika kivasti yhteen myös tämän paletin kanssa. Ja vau, jos onnistut saamaan pannun näkyviin luomiväripaletista, se on jo aika hyvä saavutus! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...