keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Dream St

Hauskaa meikki-keskiviikkoa! Tällä viikolla nähdään täysin mattainen silmämeikki, joka on tehty ColourPopin ja Kathleen Lightsin Dream St -yhteistyöpaletilla. Mähän rakastan lämpimiä ruskeita, oransseja ja punertavia sävyjä, joten tämä meikki oli mulle aika ilmeinen valinta, mutta tykkään vaan niin hurjasti. Paletin sävyt blendaantuivat tosi kivasti toisiinsa ja pigmentti on ihan uskomaton. 


Käytin pohjameikissä marraskuun Bette boxissa tullutta IsaDoran mattameikkivoidetta. Mä en ekalla kokeilulla tykännyt siitä kovinkaan paljoa, mutta nyt toisella yrityksellä sain sen toimimaan paremmin ja lopputulos oli oikeastaan aika mieluinen, etenkin tähän mattameikkiin. Kerrostamalla meikkivoidetta sain riittävästi sitä peittävyyttä, joka ekalla kerralla jäi uupumaan.


Pidin kasvomeikin muuten melko neutraalina, poskipunana toimii tarten feisty, joka on sävyltään hyvin maanläheinen ja varjostuksiin käytin Too Facedin cocoa contour paletin vaaleinta varjostussävyä. Korostuksiin käytin ensin Artist Couturen diamond glow puuteria, mutta "laimensin" sitä hieman XO Beautyn Aurora highlighterilla.


Silmämeikki on tosiaan tehty sillä Dream St. paletilla, jonka esittelin täällä blogissakin vähän aikaa sitten. Ihan mielettömän upea paletti, yksi mun suosikkini ColourPopilta! Olen tehnyt sillä tänne blogiin jo aikaisemminkin yhden meikin, sen uuden vuoden cut crease lookin, jossa käytin paletin sinertäviä sävyjä ja nyt oli vuorossa nämä lämpimät punaiset. 


Huulilta löytyy Marc Jacobsin ihanan kermainen nude huulipuna, jonka tilasin Glambotilta black friday alennusmyynneistä. Marc Jacobsin huulipunien koostumus on jotain taivaallista, ne tuntuu kuin voilta huulilla, niin pehmeitä ja pigmenttisiä. Haluan ehdottomasti lisää!

Millainen meikki sulla on tänään? :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

benefit "that gal" primer
IsaDora natural matt oil-free foundation, 10 matt porcelain
tarte shape tape concealer, light neutral
RCMA no-color powder
NARS beach powder
Too Faced cocoa contour
tarte Amazonian clay blush, feisty
Artist Couture Diamond glow powder, Conceited
XO Beauty Radiant glow highlight powder, Aurora

Inglot eye makeup base
ColourPop Dream St pressed powder shadow palette
ColourPop crème gel liner, Mr. Bing
IsaDora Flashing volume instant effect mascara*
Kat Von D tattoo liner

Artistry signature color brow kit*

Marc Jacobs lip crème, 244 Sonic truth

*Saatu pr näytteenä

8 kommenttia:

  1. Lämpimät ruskean, oranssin ja punertavan sävyt ovat mielestäni jotakin uutta silmämeikissä. Kauniita. Itse en käytä silmämeikkiä. Rillipäinen kosmetiikkalaiska. Mutta tuo sinun silmämeikki on aivan ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Mä olen suuri lämpimien sävyjen ystävä, joten nämä on mulle ominaisia meikkejä.

      Poista
  2. Nää sävyt on kyllä munkin ykköslemppareita jos laitan silmämeikkiä! Itsellä käytössä toimii morphe 350 paletti! Aivan upea meikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 35O on kyllä ihana paletti, oli pitkään yksi mun suosikki :). Nyt on vähän 35O2 mennyt ohi, se on vähän kun tuon steroideissa oleva sisko :D

      Poista
  3. Upee meikki! Justiin tollaiset sävyt joita itte tahtoisin meikissä käyttää enemmän ja joihin nyt uuden paletin myötä on myös mahdollisuus!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nää on kyllä ihania sävyjä aina vaan :) Sopii sulle varmaan ihan huikean hyvin punaisen tukan kanssa!

      Poista
  4. Tosi hieno meikki! Osaisinpa itsekin käyttää noita upeita sävyjä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...