maanantai 22. tammikuuta 2018

2017 viisi suosituinta postausta

Heippa kaikki! Tänään palataan vielä hetkeksi muistelemaan vuotta 2017 ja käydään läpi viime vuoden suosituimmat postaukset. Nämä viisi postausta ovat saaneet eniten katselukertoja vuoden 2017 aikana ja täytyy sanoa, että listalla oli muutama yllättäväkin postaus, ainakin minulle. Näitä tilastoja on aina mielenkiintoista seurata, näkee vähän, että minkä tyyppiset postaukset kiinnostaa jne. 
Viidennelle sijalle pääsi Kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit -postaus. Tämä ei yllättänyt, kosmetiikkakalenterit kiinnostavat kovasti myös itseäni ja tämä sai kivasti katselukertoja. Postauksessa esittelin siis erilaisia kosmetiikkajoulukalentereita, joita itse koin mielenkiintoisiksi. Päädyin ostamaan itselleni kuvassa näkyvän elevenin kalenterin, sekä lookfantastic joulukalenterin. 


Neljännelle sijalle pääsi The Ordinary -postaus. Tämäkään ei ollut mikään suuri yllätys, The Ordinary puhututti paljon viime keväänä ja kesänä ja brändin ympärillä oli paljon hypetystä. Mä olen itse ihastunut näihin tuotteisiin kovasti ja edelleen liputan The Ordinaryn puolesta, vaikka suurin hype onkin jo laskenut. Kolmanneksi sijoittui Morphe x Jaclyn Hill paletti + arvonta. Paletti oli viime kevään ja kesän odotetuin tulokas ja tän ympärillä kuohui kovasti. Tilasin omani heti ensimmäisestä lanseerauksesta, joten sain arvostelun ulos melko nopeasti ja google toikin postaukseen paljon liikennettä. Mukana oli myös paletin arvonta, joka osaltaan nosti tämän suosiota. 


Toiselle sijalle nousi yllättäjä, Lumene Nordic Lux -postaus. Postauksessa esittelin Lumenen uuden Nordic Lux -sarjan meikkejä, joita olin ilokseni saanut testiin. Lumenen uudistunut ilme kiinnosti alkuvuodesta ja sarja sai osakseen paljon huomiota blogeissa. Mä löysin näiden joukosta muutamia uusia suosikkeja, jotka on edelleen käytössä usein.


Vuoden suosituin postaus olikin sitten Lumene Nordic Chic -tuotteiden esittely. Ilmeisesti Lumene ja kotimainen kosmetiikka kiinnostaa, sillä TOP5 joukkoon mahtui kaksi postausta Lumenen uutuus meikeistä. 

Mä olin tosiaan tosi yllättynyt siitä, että nuo Lumene postaukset oli nousseet kärkeen. Toki niillä on ollut enemmän aikaa kerätä lukijoita, alkuvuoden postauksia kun ovat, mutta silti. Mitäs te sanotte, oliko joukossa postauksia joita muistatte lukeneenne? Jäikö listalta puuttumaan joku mieleen jäänyt postaus?

Millaiset postaukset sinua kiinnostavat eniten?

Love, Mari

Lumenen tuotteet saatu pr näytteinä.

16 kommenttia:

 1. Ooh, aika yllätys, että Lumene on noin ylhäällä. Olisin kuvitellut, että sun meikkipostaukset tai Colorpop-postaukset olisivat olleet kärjessä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin kanssa kuvitellut ColourPop postauksia kärkisijoille, meikkipostaukset ei yleensä kerää kovin suurta yleisöä :D

   Poista
 2. Mulla kans Lumenen tuotteista kertovat postaukset ovat suosittuja, joten aika selvää, et brändi suomalaisia kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti näin, Lumenen postauksia löytyi lisääkin top 10 listalta :)

   Poista
 3. Mullakin Lumeneen liittyvät postaukset on aina tosi suosittuja, samoin kaikki luonnonkosmetiikan postaukset :) Plus tietty arvonnat! The Ordinarya mun on pitänyt testata jo pitempään, mutta en oikein oo vielä päässyt selvyyteen siitä, mitä oikein haluun kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan alkaa postata enemmänkin Lumene juttuja :D The Ordinary on ihana, mä tykästyin kaikkiin mitä kokeilin ja haluun kokeilla vielä niin paljon kaikkea muutakin! :)

   Poista
 4. Sun joulukalenterisnäpit oli just ihan parhaita! Seurasin niitä aina innolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiva kuulla! :D Availin niitä aina ihan fiiliksissä.

   Poista
 5. En ole aiemmin juuri blogiasi lukenut, joten nuo kaikki postaukset olivat vieraita. Käytän tosi vähän itse kosmetiikkaa, en osaa ottaa kantaa kosmetiikkajuttuihin. Varmasti sulta saa paljon vinkkejä, jos käyttää kosmetiikkaa.

  VastaaPoista
 6. Lumene tuntuu olevan nosteessa, ja itseänikin kyllä kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tosiaan tuntuu herättävän paljon kiinnostusta ja jatkuvasti lanseerataan uusia tuotteita niin ei ihmekään :)

   Poista
 7. Siitä onkin vuosia kun olen käyttänyt Lumenen meikkejä - ehkä pitäisi joskus taas niitä(kin) kaupassa katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudistuksen myötä Lumenen valikoimiin tuli paljon kivoja uutuuksia, kannattaa ainakin pyörähtää siellä hyllyillä katsomassa tarjontaa :)

   Poista
 8. Minua henkilökohtaisesti kiinnostaa eniten postaukset juurikin ajankohtaisista meikkibrändeistä sekä ihan (kotimaisista) "markettibrändeistä", koska usein postauksia lukemalla oma mielenkiinto herää tiettyjä tuotteita kohtaan. Se, että tuote on helposti saatavilla, kannustaa kokeilemaan aivan eri tavalla kuin se, että tuote täytyisi tilata esim. jenkeistä ja sitä saisi odottaa tovin jos toisenkin.

  Pitääpä käydä tsekkaamassa nuo Lumene postaukset läpi!

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen "uutuudet" on pitäneet pintansa, sarjasta löytyy paljon kivoja tuotteita ja tosiaan, onhan niitä paljon helpompi ostella markettireissulla ihan vaikka maitopurkin kylkiäisenä, ei tarvii odotella postia (joka muutenkin toimii vähän kehnosti) :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...