lauantai 20. tammikuuta 2018

LUSH skindrink facial moisturiser

Kivaa lauantaita ystävät! Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu? Me ollaan tänään lähdössä miehen kanssa risteilemään Turun ja Tukholman väliä, pieni irtiotto arjesta siis edessä. Ennen sitä puhutaan kuitenkin pieni hetki LUSHin skindrink facial moisturiser kosteusvoiteesta*. Sain tämän kyseisen voiteen syksyllä LUSHin pikkujoulutapahtuman goodie bagista ja tästä on toivottu postausta sittemmin. Olen nyt testaillut voidetta hyvän tovin, noin puolet jo käytetty, joten osaan tästä kertoa mielipiteeni ja ne hyvät ja huonot puolet. 


Skindrink purkissa on 45 grammaa tavaraa ja hintaa tällä on 29,95€. Hinta vaikuttaa ensisilmäyksellä hieman korkealta purkin kokoon nähden, mutta tämä on ihan super riittoisaa, joten mun mielestä hinta ei ole ollenkaan paha näin jälkikäteen ajateltuna. Kosteusvoide on tehty suurimmaksi osaksi luonnollisista ainesosista, mukana on vain muutama synteettinen raaka-aine. LUSHin tuotteet tehdään kaikki käsityönä ja raaka-aineiden valinnassa ollaan tosi tarkkoja, mistä annan ison plussan tälle brändille. Skindrink voiteesta voit lukea lisää ja käydä ostoksilla täällä.


Kosteusvoide lupaa kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Se sisältää mm. ravitsevaa avokadoa ja luomusesaminsiemenöljyä, jotka suojaavat ja hoitavat ihoa. Inci listalta löytyy lisäksi mm. ruusunterälehtiuute, manteliöljy, aloe vera -uutetta ja luomukaakaovoi, joten raaka-aineet kuulostaa todella hyviltä. Voiteen sisältämä aloe vera virkistää ihoa ja parantaa mm. auringon vahingoittamaa ihoa. Voide sopii hyvin myös atoopikoille ja psoriaatikoille (joita itse edustan), sillä seesaminsiemenöljyllä on ihoa rauhoittava ja hoitava vaikutus. 

(Kiinnostaako teitä muuten lukea mun kokemuksista psoriaatikkona, tuotteista jotka on tuoneet helpotusta jne? Löytyykö sieltä kohtalotovereita?)


Voide on koostumukseltaan paksua ja tanakkaa, mutta se levittyy iholle kuitenkin helposti ja imeytyy nopeasti. Väritykseltään tämä on luonnonvaalea, lähes beige, joka antaa mun mielestä hyvin luonnollisen vaikutelman voiteesta, toisin kuin kirkkaan valkoiset voiteet (tämäkin on vaan mielikuva). Tämä on ollut nyt talviaikaan oikea tehokosteuttaja ja olenkin tykännyt käyttää tätä sekä päivä-, että yövoiteena. Voiteessa on havaittavissa mantelinen pähkinäinen tuoksu, joka aluksi oli mun mielestä hieman kummallinen, mutta siihen on tottunut käytön myötä. Kesäaikaan luulen, että tämä saattaisi olla hieman liian paksua mun makuuni, mutta nyt kun iho on kuivimmillaan olen ollut todella tyytyväinen tähän kasvovoiteeseen.


Mikä on sun suosikki kasvovoide?

Love, Mari

*Tuote saatu pr näytteenä

10 kommenttia:

  1. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta tuotteelta! Lushilta löytyy kyllä ihania voiteita, kiva kun kirjoitit tarkempaa arvostelua tästä :) Ja hei ehdottomasti kiinnostaa postaus siitä, mitkä tuotteet tuo sulle helpotusta yms!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, tosi kiva voide :) Ja kiva kuulla, laitan siis postauksen työn alle!

      Poista
  2. Risteily kuulostaa aivan ihanalta viikonlopun vietolta :) Nauttikaa!
    Varmasti ulkoilua koiruuden kanssa ja vähän siivoiluakin pitäisi tähän viikonloppuun mahduttaa. Matkamessut jo koettu kahtena päivänä. Ai, niin ja tänään menen kampaajalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kyllä tosi mukava risteily, kiitos :) Kivalta kuulostaa myös sun viikonlopun touhut!

      Poista
  3. Tosi kivannäköinen ja kuuloinen tuote, tätä en ookkaan kokeillut vaikka Lush on kyllä yks lemppari! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä, mun ihoni on ainakin tykännyt tästä kovasti :)

      Poista
  4. Todella kivaa risteleilyä :)

    Olen lukenut näistä Lush tuotteista ja tulen varmasti kokeilemaan näitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Lushilla on paljon kokeilemisen arvoisia tuotteita, kannattaa ehdottomasti tutustua.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...