sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Joulukuun roskat

Viime vuoden viimeiset roskat olisi nyt kasassa. Tänään käydään siis läpi vielä joulukuussa tyhjentyneitä purkkeja ja purnukoita, joita kertyi yhteensä 28 kappaletta, aika hyvin mulle. Näitä postauksia on aina kiva tehdä, saa itsekin vähän kerrata ja miettiä mitkä tuotteet oli kivoja ja mitkä ei niin miellyttäneet, toivon mukaan näistä on teillekin iloa ja hyötyä. Lähiaikoina on muuten luvassa vielä koko vuoden 2017 roskat, eli pitäkäähän sitä silmällä!



Kiehl's ultra facial toner on yksi mun suosikki tonereista, tämä on toinen pullo mitä olen tätä käyttänyt (vaikkakin matkakoossa). Tykkään tän hieman paksummasta koostumuksesta, jolloin levitys onnistuu ihan käsillä eikä tarvitse tuhlata vanulappuja. 

Lumene Kuulas midnight beauty firming night cream* on ikääntymisen ensimerkkejä vastaan tehty yövoide. Voiteen tarkoitus on kiinteyttää ihoa ja ehkäistä niitä ensimmäisiä iän merkkejä jo ennalta. En osaa sanoa toimiko tarkoituksessaan, mutta ihan kiva yövoide tämä oli. En ostaisi uudestaan, koska tämä ei kuitenkaan ollut mun suosikki Lumene voiteeni ja muutenkin pidän enemmän tuubimallisista pakkauksista.

Lumene Sisu facial oil* oli aivan ihana, tästä tykkäsin kovasti. Sisu sarja on muutenkin ollut mulle mieluinen, tykkäsin sarjan voiteista ja naamiosta, seerumista ja myös tästä öljystä. Käytin tätä lähinnä yöaikaan tai aina kun iho tuntui erityisen kuivalta. Tässä on tosi kiva metsäinen tuoksu!

The Body Shop Vitamin E moisture cream* löytyi viime vuoden TBS joulukalenterista ja otin tämän käyttöön kesällä lomamatkalla. Käytin voiteen loppuun joulukuun aikana, aika nopeasti tämä matkakoko kului kun vaan otti käyttöön. Ihan kiva perusvoide, kevyt koostumus imeytyy ihoon nopeasti ja tuntui tosi miellyttävältä. Tämä sopi hyvin myös meikin alle.


Bath and body works Salted caramel pumpkin body lotion tuli myös tiensä päähän vihdoin. Tämä kului itseasiassa yllättävän nopeasti, mä kun en vartalovoiteita muista/jaksa käyttää niin usein kuin ehkä pitäisi. Tässä on todella miellyttävä koostumus, joka jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi, mutta imeytyy kuitenkin melko nopeasti. Alkuun tän tuoksu oli aivan ihana, mutta kävi pidemmän päälle vähän liiankin makeaksi ja sain tätä kyllä yliannostuksen.

essentials by Artistry gel cleanser* oli todella tehokas kasvojenpuhdistusgeeli. Tämä puhdisti meikin vaivatta ja jätti kasvot raikkaan tuntuisiksi. Yleensä mun tarvitsee puhdistaa kasvot vielä pesun jälkeen misellivedellä tai toisella putsarilla, mutta tämä riitti ihan yksinään. 

Neutrogena pink grapefruit facial wash* oli taas hieman kevyempi putsari, jota käytin meikinpuhdistuksen toisessa vaiheessa tai meikittöminä päivinä ihan yksinään suihkussa. Tässä on tosi kiva greipin tuoksu, mä rakastan greippiä, joten sopii mulle. Ihan kiva, mutta ei mitenkään erityisen hyvä.


The Body Shop Fuji green tea shampoo* oli todella miellyttävä, tässä oli kaikki kohdillaan. Tuoksu on ihanan raikas ja koostumus hyvin vaahtoutuva. Pesuteholtaan tämä oli varmaan yksi parhaista shampooista ikinä. Tämän inspiroimana olenkin ostanut jo lisää TBS shampoota, eri tuoksussa kylläkin. 

Ziaja eye make-up remover* oli myös todella hyvä, tämä on yksi harvoista silmämeikinpoistoaineista, mikä ei ärsyttänyt mun silmiä lainkaan, joten käyttö oli todella miellyttävää. Tämä myös poisti silmämeikin tehokkaasti, ainoastaan vedenkestävät ripsivärit aiheutti hieman vaikeuksia, mutta niitä en juurikaan käytä.

LUSH Just to clarify jelly face mask* oli viimeinen mun komesta testiin saamasta naamiosta ja tykkäsin myös tästä kovasti. Just to clarify on kasvoja kirkastava naamio, joka sisältää pieniä kuorivia hippusia. Tämä oli näistä kaikista selvästi tehokkain kuorivan ominaisuutensa vuoksi.

Schwarzkopf Oil miracle näyte tuli joskus jonkin livboxin mukana ellen väärin muista. Pienestä näytteestä riitti yllättävän moneen kokeiluun ja mä kyllä ihan tykkäsin tästä. Koostumus ei ollut perinteinen hiusöljy, vaan sellaista valkoista voidemaista, joka hierottiin hiuksiin. En nyt tämän tehosta osaa kauheasti sanoa, mutta mulle jäi positiivinen mielikuva ja voisin käyttää lisääkin.


Aphrodite olive oil eye cream oli pieni pakko-ostos Kreetalla kun unohdin pakata silmänympärysvoiteen mukaan. Tämä osoittautui kuitenkin tosi hyväksi löydöksi, voide oli todella paksua, joten käytin lähinnä yöaikaan. Hoitavuudeltaan todella tehokasta, tämä kiinteytti silmänalusten ihoa, häivytti tummia silmänalusia ja turvotusta. 

Skyn Iceland Icelandic relief eye cream tuli Boxycharmin mukana ja olin tästä tosi innoissani. Voide olikin todella miellyttävän tuntuista ja tehokasta, mutta tämä loppui harmittavan nopeasti vaikka oli vaan yökäytössä. Tämä kesti mulla vaan pari-kolme viikkoa kun normaalisti silmänympärysvoiteet voi kestää kuukausia. 

Filorga time-filler eyes näyte tuli elevenin joulukalenterissa ja otin tämän heti kokeiluun. Näytteestä riitti muutamaksi päiväksi, en nyt tarkkaan muista kuinka pitkäksi aikaa. Ihan kiva, mutta ei kyllä herättänyt mitään suuria tunteita eli ei tullut intoa ostaa tätä lisää.

lavera illuminating eye cream* loppui alkukuusta, monen kuukauden käytön jälkeen. Sain tämän testiin muistaakseni keväällä ja siitä lähtien käytin joka aamu. Tässä on silmänalusihoa heleyttävä lopputulos, joten tykkäsin käyttää tätä vain aamuisin, jolloin katse tarvitsi hieman kirkkautta. Tästä tuli suosikki nopeasti, mun lemppari kaikista kirkastavista silmänympärysvoiteista, joten voisin hyvin kuvitella ostavani joskus lisää.

Kiehl's BB voide pyöri pitkään mun meikkipussissa hätävarana meikittöminä päivinä. BB voiteeksi tosi kiva, antoi kohtalaisen peittävyyden ja levittyi iholle kauniisti. Käytin tätä niin harvoin, että en sen paremmin muista miten voide pysyi paikoillaan, mutta mulle jäi positiivinen mielikuva. 


Kocostar slice mask sheet cucumber oli tosi hauska. Ostin näitä I love me -messuilta ison kasan ja sain nyt käytettyä ensimmäisen. Tämä poikkeaa perinteisestä kangasnaamiosta siten, että sisältä löytyi monta pientä kurkunmuotoista naamiota, jotka aseteltiin kasvoille niihin kohtiin missä oli tarvetta. Näiden kanssa sai leikkiä, että olisi oikeat kurkut kasvoilla kuten aina lapsena :D. 

Bio Republic Pomegranate crush naamio oli myös todella miellyttävä niin tuoksultaan kun teholtaan. Tämä jätti kasvot ihanan pehmeiksi ja virkistyneen näköisiksi. Nämä Bio Republic naamiot asettuvat myös kasvoille hyvin, ovat muodoltaan ja leikkaukseltaan jotenkin tosi hyvin tehtyjä.

Simple micellar cleansing wipes ei vaatine selittelyjä, olen Simplen puhdistusliinoja käyttänyt jo ties kuinka monta pakettia. Näitä kuluu pääasiassa swatchien puhdistukseen, mutta käytän myös koko kasvoille aina silloin tällöin.


Magnifibres treatment primer tuli Lookfantastic joulukalenterista jo 2015 jouluna ellen ihan väärin muista. En ole tätä juurikaan muistanut käyttää, joten lähtee roskiin vanhentuneena. Harmi kyllä, tämä olisi voinut olla hyväkin tuote mun tynkäripsille.

Too Faced Better than sex waterproof mascara on mun tän hetken suosikki vedenkestävä ripsiväri, tykkään tästä yhtä paljon kuin siitä alkuperäisestä versiosta. Mä en vaan juurikaan käytä vedenkestäviä, koska niiden puhdistus on täyttä tuskaa. 

Maybelline the falsies push up angel mascara tuli viime tammikuun Bette boxissa, joten tämä oli mulla käytössä koko vuoden, hupsista. Kyseinen ripsiväri löytyi myös mun vuoden 2017 suosikeista, joten olen tykännyt tästä todella paljon. Ripsiväri erottelee hyvin, antaa ripsille volyymia ja pituutta ja tekee jopa mun tyngistä sidettävän näköiset. Ostan ehdottomasti uuden kun joskus on taas tarvetta ripsarille!

Lumene true mystic volume* ripsiväri on myös pyörinyt mun meikkilaukussa, koska tämä oli sellainen kiva arkiripsari. Ei noussut mun suosikiksi, mutta ei ollut myöskään huono. Tätä en ihan loppuun asti saanut kulutettua ennen kuivumista, mutta ihan kiitettävän määrän kuitenkin.


MAC fix+ suihke on mun kaikkien aikojen suosikkeja niin meikin viimeistelyyn kuin siveltimien kasteluun. Tämä ei siis ole kiinnityssuihke, vaan nimenomaan meikin viimeistelyyn tarkoitettu, eli sulauttaa meikin yhteen ja saa sen näyttämään kauniimmalta. Mulla oli tätä täysikokoinen kookoksentuoksussa, jota käytin kasvoille ja tätä matkakokoa käytin pääasiassa siveltimien kasteluun kun halusin käyttää luomivärejä kosteana. 

essence rock n'doll eyeliner pen* oli tosi erikoinen tapaus, tässä on pyöreä pallomainen kärki. En onnistunut tavallisia rajauksia tällä tekemään, ainakaan kovinkaan helposti, mutta pilkkujen tekoon tämä oli näppärä. Harmi vaan, ettei kovinkaan moneen meikkiin tarvita pilkkuja.

Girlactik eyeliner tuli myös joskus Boxycharmin mukana ja tämä olikin yksi mun lemppareita. Todella mustaa, kestävää ja helposti levittyvää. Tässä oli todella ohut kärki, jolla tarkan rajauksen tekeminen oli helppoa.

Kat Von D meikkivoidenäyte on tullut jonkun tilauksen mukana aikoinaan ja halusin vihdoin ja viimein kokeilla tätä. Yhden kokeilun perusteella meikkivoide vaikutti sen verran hyvältä, että voisin jopa kuvitella ostavani tämän itselleni. Tämä on ihan super peittävää, mutta työstäminen kävi melko helposti. Ei kuitenkaan ehkä sovi kovin kuivaihoisille.

Real Techniques miracle complexion sponge meikkisieni on yksi mun suosikeista ja olenkin käyttänyt näitä ties kuinka monta. Uusia on odottelemassa myös monia, joten olen selvästi tykästynyt. Tämä on edullinen, ihanan pehmeä ja muotoilu on täydellinen koko kasvojen työstämiseen.

Löytyikö roskien joukosta tuttuja tuotteita tai jotain uutta kiinnostavaa? :)

Love, Mari

* Tuotteet saatu pr näytteinä

22 kommenttia:

  1. Moikka. Ei löytynyt tuttuja tuotteita. Mutta mielenkiintoisia kyllä. The Body Shopin shampoo on varmasti hyvää ja kaikki puhdistustuotteet myös. Lushin naamiukin on varmasti hyvä. Mutta tykkään tehdä naamioni itse. Hienoja tuotteita olet käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tehdyt naamiot on kanssa tosi kivoja, millaisia olet tehnyt? :)

      Poista
  2. Ihana kasa ja paljon kiinnostavia tuotteita:)
    Aika harvoin käytän mitään TBS:n tuotteita, mutta Vitamin E-sarjan tuotteista tykkään, kun niissä on niin hyvä tuoksukin. Ziajan silmämeikinpoistoaine ei putsannut mun mielestä silmämeikkiä kovin hyvin, vaikken käytä vedenkestävää ripsiväriä tms. Ehkä oli joku maanantaikappale;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, onpa harmi kuulla ettei tuo Ziaja toiminut sulla! :/ Mä tykkäsin siitä kovasti kun puhdisti hyvin ja oli niin hellävarainen.

      Poista
  3. Löysin tuttuja tuotteita: Ziaja, Lavera, Lumene. Mielenkiintoista tuotteita minulle olisivat Kiehl's koska niitä en ole koskaan kokeillut.
    Aurinkoista päivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiehl'silla on todella paljon ihania tuotteita, kannattaa tutustua jos tulee mahdollisuus :)

      Poista
  4. Laveran sy-voide on ihan huippu, ja nimenomaan aamukäytössä kun se kirkastaa ja heleyttää sy-ihoa niin kivasti :) Tota Lumene Sisu kasvoöljyä haluan ihan ehdottomasti testata! Tykkään niin paljon kaikista tähän mennessä testaamistani Sisu-tuotteista, etten usko pettyväni tohonkaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihana! Etenkin kesällä toimi ihan loistavasti ja jätti niin kauniin silmänympärysihon. Sisut on parhautta <3

      Poista
  5. Kiehl`sin toner on kyllä ihana yhdessä Guinotin White-sarjan ja Muradin C:n kanssa omakin lemppari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan noita muita sun mainitsemia testannut, pidetään ne mielessä ;)

      Poista
  6. Mäkin ostin noita Kocostarin naamioita messuilta useammankin erilaisen ja oon tykännyt niistä ihan todella paljon! :) Varsinkin tuo kurkku sekä mansikka ovat olleet ihan lemppareita, joita pitää ostaa ehdottomasti uudelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo, ne on ihania! Mulla on myös mansikka odottelemassa, kiva kuulla että sekin on ollut hyvä :)

      Poista
  7. Paljon loppuneita, siis neljä eri silmänympärysvoidetta, vau! Mulla loppuu ehkä kaksi tai kolme vuodessa, niin jotenkin pakko ihastella sun suoritusta :D Mulla loppui joulukuussa myös aikamoinen kasa kaikkea, pitää yrittää pian vääntää noista postaus, että pääsisin kans syynäämään kaikki vuoden loppuneet yhdessä. Jännää ja vähän kauhistuttavaakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihmettelin tuota itsekin, kun Laveran oli käytössä varmaan puoli vuotta ja sitten nuo muut loppui kuukaudessa :DD. Mielenkiinnolla jään odottelemaan sun loppuneita, niitä on aina hauska lukea.

      Poista
  8. Niin paljon on purkit ja purnukat muuttuneet siitä kun itse olin nuori :)

    VastaaPoista
  9. Tuttuja tuotteita ihan urakalla! Hyvin loppunu joulukuussa tuotteita :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  10. Ainut tuttu tuote oli tuo The Body Shopin Vitamin E voide, joka on kyllä itsellä lempparivoide meikin alle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kanssa tykännyt siitä ihan kaikin puolin :)

      Poista
  11. Näitä on kyllä kiva lueskella! :) Pitäisikin kokeilla tuota Lumenen Sisu -sarjaa, kun se tuntuu keräävän kehuja vähän joka puolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisu on mun lemppari kaikista Lumenen uutuuksista, kannattaa ehdottomasti kokeilla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...