torstai 4. tammikuuta 2018

allure beauty box / marraskuu 2017

Moi kaikille! Tänään me päästään yhdessä tutustumaan uuteen kauneusboksiin, jee! Tai siis, minulle uuteen. Tilasin marraskuussa allure beauty boxin, ihan vaan koska Jaclyn Hill tätä suositteli ja odotinkin boksiani malttamattomana viikkokaupalla. Allure beauty box on siis allure -lehden alla toimiva kosmetiikkaboksi Yhdysvalloissa, jonka tilaamiseen tarvitsen Shipiton tai muun palveluntarjoaman Yhdysvaltalaisen osoitteen. Mä olen itse käyttänyt Shipitoa jo vuosia ja suosittelen sitä aina lämmöllä kaikille. Allure beauty box maksaa 15 dollaria kuukaudessa, ensimmäisen boksin saa kuitenkin 10 dollarilla. Boksin mukana tulee täysi- ja näytekokoisia tuotteita noin 5-6 kappaletta. Uudet tilaajat saavat myös erillisen yllätyslahjan, joka toimitetaan erikseen noin kuukauden kuluessa. Vielä odottelen omaani :). Jos boksi alkoi kiinnostamaan, lue lisää ja tilaa täältä.


Marraskuun boksi toimitettiin siistissä punaisessa laatikossa, joka koonsa puolesta jo paljasti, että mitään valtavan isoa ei laatikosta löydy. Olin hieman pettynyt tän paketointiin, sillä tämä tuli tosiaan ihan tälläisenä, ilman mitään pehmusteita tai muuta. Onneksi tuotteet eivät olleet kärsineet pitkällä matkalla. Boksin mukana tuli myös pieni vihkonen, johon on koottu infoa boksin tuotteista ja alekoodeja yms.


Ensimmäisenä laatikosta pisti silmään Royal & Langnickel Moda Mythical -sarjan kaunis yksisarvissivellin. Tämä on osa kuuden siveltimen settiä, mutta tietysti siis täysikokoinen sivellin. Musta on ihanaa saada siveltimiä bokseista, joten olin tosi innoissani tästä. Kyseessä on häivytyssivellin ja melko iso sellainen, joten tällä on hyvä häivytellä luomivakoon ne ensimmäiset sävyt. Tarkan kapean kärjen ansiosta tällä saa tehtyä myös hieman tarkempaakin työtä.


Seuraavaksi laatikosta löytyi Tula kaulavoide. Mä en ole tästä brändistä aikaisemmin kuullut, mutta vitsit kun on ylellinen voide! Ensimmäinen ajatus oli, että toivottavasti en rakastu tähän, sillä en tosiaan halua maksaa 80 dollaria kaulavoiteesta :D. Olen tätä nyt käytellyt jo jokusen päivän ja pakko se on myöntää, että tämä tuntuu todella ylelliseltä ja miellyttävältä voiteelta. En nyt ihan vielä lähde täysikokoista ostamaan, mutta katsotaan uudestaan 10 vuoden päästä!


Laatikosta löytyi myös hey honey Good morning honey silk facial serum eli hunajaa sisältävä kasvoseerumi. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja kuulinkin jo toiselta bloggaajalta, että tämä on todella hyvää tavaraa. Innolla lähden ainakin testaamaan! Tämäkin on melko arvokasta tavaraa, joten 10ml näyte ei sekään ole ihan ilmainen.


Seuraavaksi laatikosta paljastui pieni mustakorkkinen purnukka, joka osoittautui huulikuorinnaksi. Tai tarkemmin sanottuna kuorivaksi huulivoiteeksi. Mulla on tällä hetkellä pari huulikuorintaa auki, joten odotan hetken ennen kuin korkkaan tämän, mutta ehdottomasti tulee jossain vaiheessa käyttöön. 


Mukaan oli pakattu myös pari meikkituotetta, joista ensimmäinen oli Cargon vedenkestävä poskipuna. Olen tätä ehtinyt jo kokeilla ja voin sanoa, että oon tykästynyt tähän todella. Sävy on aivan ihana, poskipuna levittyi kauniisti ja pysyi kasvoilla pitkään. 


Boksin viimeinen tuote oli näytekokoinen Wander beauty huulipuna. Täysikokoisena tämä tuote olisi kaksipäinen, 2-in-1 tyyppinen huulipuna ja näyte on nyt siis vain yksipuolinen. Wander beauty valmistaa matkailuun sopivia meikkeja, kaikki tuotteet on ajateltu mahdollisimman monipuolisiksi ja tilaa säästäviksi. Tässä on todella kaunis sävy, juuri mun tyyppiä ja koostumuskin tuntui ensi kokeilulla tosi kivalta.

Oletteko kuulleet aikaisemmin allure boksista? :)

Love, Mari

20 kommenttia:

  1. Allure boxista olen lukenut jostain blogista, taisi olla Dzinnin blogi, mutta omakohtaista kokemusta ei tietenkään ole;) Toivottavasti tuo heppoinen paketointi oli vain vahinko, eikä normikäytäntö. Todella kivoja tuotteita. Aika jännä merkki tuo Wander beauty; matkustusystävällinen meikkimerkki on ihan uusi juttu;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole tähän vielä blogeissa törmännyt, mutta en kyllä ole etsinytkään. Kiva, että näitä bokseja alkaa olla jo niin paljon, että kaikille löytyy varmasti joku mieleinen. Wander beauty vaikutti minustakin mielenkiintoiselta, kun googlettelin heidän tuotteitaan enemmänkin.

      Poista
    2. No mun blogistani löytyvät kaikkien aiempien boxien sisällöt, jos kiinnostaa tutkailla lähetysten laatua näin jälkikäteen :)

      Poista
  2. En ollut kuullutkaan, mutta loogista sinänsä, että myös eri lehdet lähtevät boksivillitykseen mukaan. :) Oma lemppari tästä paketista olis varmaan ollut toi kaulavoide, haha Jännästi sitä vanhetessa alkaa arvostamaan eri asioita - ja tulee huolehdittua myös kaulan ihon hoitamisesta..

    x Charlotta
    Charlotta Eve

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kaulavoide on ollut muuten tosi ihana, vähän harmittaa käyttää kun sitten se loppuu enkä raaski ostaa uutta :D

      Poista
  3. Mä en edes tiennyt, että Allurelta on tullut boxi, on ollut mun suosikkilehti vuosia, mutta nyt en viimeisen vuoden aikana ole ostellut enää irtonumeroita niin tällainen on mennyt ihan ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti Alluresta on hiukan eri versio(ita) kaupan USA:n ulkopuolella, ja koska boxia ei toimiteta USA:n ulkopuolelle, sitä ei myöskään mainosteta muualla kuin USA:ssa. Näin arvelisin.

      Poista
    2. Mäkään en tästä tiennyt ennen kuin näin Jaclynin snapissa ja oli pakko tilata :D

      Poista
  4. Musta on vaan hyvä, ettei siellä ole tuota paperipurua enempää, kyllä tuo riittää ihan hyvin ja boxia sen alusta lähtien tilanneena voin sanoa, ettei paperisilpun vähyydestä ole mitään ongelmia koskaan ollut.

    Joko olet sortunut Cohorted-boxiin? Kirjoittelin siitä taannoin omassa blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkyihän siinä sinunkin boxissasi olevan tuota paperisilppua, vai valehtelevatko silmäni?

      Poista
    2. Joo siis en mä tuosta paperisilpusta valittanut, sitä on ihan riittämiin :D Tarkoitin, että olisin toivonut jotain kuplamuovia, pehmustetta tai jotain mikä suojaisi tuotteita kolhuilta matkalla.
      Enpä ole tuosta Cohorted boksista kuullutkaan, mutta täytyy käydä lukemassa sun postaus! Uudet boksit kiinnostaa aina :)

      Poista
    3. Voin lohduttaa, että minun Allure-boxini ovat aina tulleet kolhuitta määränpäähänsä (olen tilannut boxia ihan ekasta boxista lähtien), sen verran tukevaa tekoa on laatikko!

      Poista
    4. Se on sentään hyvä kuulla! Toivottavasti myös mun boksit pääsee ehjänä perille. Olen vaan tottunut siihen, että Boxycharmissa on aina pehmotyynyt pehmikkeenä ja ipsyt tulee kuplapussissa niin tämä oli tosi hämmentävä :D

      Poista
  5. Olipas mielenkiintoinen postaus, koska en ollut koskaan kuullutkaan tällaisesta boxista! :) Ehdottomasti pitääkin tutustua tarkemmin ja harkita tätä itsellekin!

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekan boksin perusteella oon tosi tyytyväinen ja tiedän jo mitä toisessakin tulee niin vaikuttaa erittäin lupaavalta :)

      Poista
  6. Kiinnostavin tavallaan näistä sun bokseista. Kaularasva kuulostaa tosi hyvälle, ehkä jo nyt. Kääk kohta on taas synttärit. Mä meinasin jo villiintyä sarvisiveltimiin, mutta päädyin toisenlaisiin amazonissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli paljon uusia, kiinnostavia tuotteita ja vähän sellaista ylellisyyden tuntua :). Kaularasva on ollut tosi hyvä, vähän harmittaa sen käyttö :DD

      Poista
  7. Nämä kauneusboxit ovat todella mielenkiintoisia, koska ne tarjoavat mahdollisuuden kokeilla uutuuksia kohtuuhintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin ja aina löytyy jotain uutta ja mielenkiintoista :)

      Poista
  8. Jos Alluren boxi kiinnostaa, olen ollut tilaaja ihan alusta saakka ja sisältöpostauksia voi käydä kurkkaamassa blogistani:

    https://dzinninajatuksia.blogspot.ch/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...