maanantai 29. tammikuuta 2018

Tammikuun suosikit

Moi vaan kaikille! Maanantai taas täällä ja tammikuun viimeinen viikko alkamassa. Tähän väliin on hyvä katsella vähän kuluneen kuukauden suosikki kosmetiikkatuotteita. Tammikuussa ihastuin moniin uusiin tuotteisiin, mutta nämä seitsemän ovat olleet erittäin ahkerassa käytössä. Tällä kertaa mukana on värikosmetiikkaa ja ihonhoitoa, uusia hiusjuttuja ei nyt mukaan päässyt. Nyt tätä kirjoittaessa muistin juuri yhden isom lempparin, jonka unohdin tältä listalta, nimittäin KL polish kynsilakat! En ole koko tammikuussa muita lakkoja käyttänyt, joten ne olisi ehdottomasti kuuluneet mukaan. 



Ensimmäinen lemppari on Kiehl's midnight recovery botanical cleansing oil. Ostin tämän puhdistusöljyn jo viime keväänä, mutta sain korkattua sen vasta joulukuun loppupuolella. Tämä on ollut ihan mielettömän ihana kasvoputsari, etenkin nyt talviaikaan. Öljypohjainen puhdistusaine ei kuivata ihoa ja poistaa meikit tehokkaasti. Tämä sopii käytettäväksi myös silmänympärysiholla. Tämä on ensimmäinen öljyputsari, jota koskaan olen kokeillut ja tän myötä mun kiinnostukseni kyllä heräsi myös muihin vastaaviin.

Lauantaina esittelin teille The Body Shop Petal-soft gel toner kasvoveden, joka pääsi myös suosikkien joukkoon. Tästä voitte käydä lukemassa lisää siitä lauantain postauksesta (klik), mutta nopeasti sanottuna ihan mielettömän ihana kasvovesi!

Lumene Lähde Arctic dew aqua serum tuli Bette boxin mukana ja tämä on ollut todella ihana tuote nyt talven kuivattamalla iholla. Jos iho tuntuu kiristävältä ja kuivalta, tämä tuo heti nopean helpotuksen ja antaa iholle kunnon hörpyn kosteutusta. 


Tottakai suosikeissa pitää olla mukana jotain ColourPopilta ja tällä kertaa se on Dream St. luomiväripaletti. Kathleen Lightsin suunnittelema paletti julkaistiin loppuvuodesta ja tämä on kyllä ehdottomasti yksi mun suosikeista ColourPop paleteista. Tästäkin olen kirjoitellut jo aikaisemmin täällä.

Mä harvoin rakastun ripsiväriin, joten kun niin käy, on sen suosikkiasema taattu. Tarten tarteist ripsiväri löytyi Boxycharmista ja tästä tuli kertaheitolla mun yksi lemppareista. Mun ripset on niin olemattomat, että useimmat ripsivärit ei tee niille yhtään mitään, mutta tämän huomaan antavan hieman pituutta ja tuuheutta. Harja on todella iso ja muhkea ja niistä minä tykkään.

Marc Jacobs poskipunan tilasin Glambotista black fridayna ja sain tämän käsiini vähän ennen joulua. Tässä on kaikki kohdillaan, sävy on upea ja koostumus todella miellyttävä. Pigmenttiä lähtee hyvin, ja se myös blendaantuu iholle kauniisti. 

Toinen tuote, jonka tilasin Glambotista oli Milk makeup huulipuna sävyssä C.R.E.A.M. Mä olen ihastunut tähän ihan täysillä. Mattapintainen huulipuna ei tunnu liian kuivattavalta, levittyy huulille kauniisti, pysyy todella hyvin ja sävykin on mitä kaunein. Näitä täytyy saada lisää. 

Oliko mukana tuttuja tuotteita?

Love, Mari


18 kommenttia:

  1. Kiehl'sin puhdistusöljy vaikuttaa hyvältä. Myös pullo on kaunis. Suosin itsekin puhdistusöljyjä ainakin talvella meikin poistamiseen, mutta myös muulloin meikin "paksuudesta" riippuen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ollut tosi kiva, oikein harmittaa etten ole öljyjä ennen käyttänyt :D

      Poista
  2. Tuli karkkimainen postaus fiilis kun putelot on niin karamellimaisia :D

    VastaaPoista
  3. Mitä, mitä? Etkö ollut käyttänyt öljyputsareita aiemmin. :o Wau! :D Itse en ole tuota Kiehl´siä käyttänyt, mutta muilta brändeiltä on käytössä koko ajan joku. Rakastan miten helposti ne irroittaa meikin, ainoastaan sellaisista en pidä, jotka ei emulgoidu iholta kunnolla ja niiden kanssa joutuu käyttämään liinaa tai sientä, että ne saa pois kasvoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en, arvaa vaan harmittaako nyt kun oon jäänyt paitsi jostain niin mahtavasta? :D

      Poista
  4. Öljyputsarit on kyllä ihan huippuja! Mäkin ostin vasta ihan loppuvuodesta ensimmäisen sellaisen testiin ja aion ehdottomasti jatkossakin pestä meikit pois nimenomaan öljyputsarin kanssa :) Toi Lumenen seerumi on tosi hyvää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näköjään on, en tiiä minkä kiven alla oon ollut kun ei aikaisemmin tullut kokeiltua :D.

      Poista
  5. Mattapintainen huulipuna voisi kiinnostaa muakin! :) Käytän pääasiassa huulikiiltoa, joka onkin lähes ainoa meikki mitä käytän. Joskus kyllä peitän jotain näppylöitä peitevoiteella. Käytössä on muistaakseni Lumenelta joku peitevoide, en muista nyt mikä. Kosteusvoidetta laitan joka aamu ja ilta. :) Varsinkin näin talvella iho kiristää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään käyttää mattahuulipunia arkena, ne kun pysyy paljon paremmin huulilla eikä tarvitse murehtia kiillon leviämistä :) Ihon kosteutus onkin tosi tärkeetä, etenkin nyt kun iho on kovalla koetuksella.

      Poista
  6. Tuo Dream St. Paletti onkin omalla himotuslistalla, se vaikuttaa aivan ihanalta! ❤

    VastaaPoista
  7. Toi Lumene kuulostaa tosi hyvälle! Moni sitä kehunut, täytyy siis alkaa testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele miksi sitä kehutaan, todella hyvä seerumi, saa ison peukun täältä :)

      Poista
  8. Tuo Kiehl´sin öljyputsari kuulosti mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli todellinen löytö, iho tuntuu ihanalta pesun jälkeen :)

      Poista
  9. Tuo Lumenen Lähde sarjan seerumi kuuluu omiinkin suosikkeihini. Muuten nämä olivat itselleni uusia tuttavuuksia! Marc Jacobs on minulle laukuista ja hajuvesistä tuttu, mutta muuhun kosmetiikkaan en ole vielä tutustunut! Poskipuna näyttää kauniilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marc Jacobsin meikit on yksi mun heikkous, "onneksi" niitä on hieman hankalampi saada tänne (vaikka nykyään vaihtoehtoja on jo paljon).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...