maanantai 15. tammikuuta 2018

Pannuprojekti 2018

Kivaa maanantaita! Tänään pyöräytetään käyntiin vuoden 2018 pannuprojekti, mutta ennen sitä otetaan vielä pieni loppukatsaus mun viime vuoden projektiin, miten siinä oikein kävi? Aikaisemmat postaukset voit käydä katsomassa pannuprojekti tunnisteen kautta, jos haluat nähdä lähtötilanteen ja mitä tuotteita mukana oli alusta lähtien.


Tässä nyt kaikki, mitä jäi jäljelle eli tuotteet, joita en saanut kulutettua loppuun. Tuo NARSin puuteri on kyllä nyt tätä kirjoittaessa jo roskiksessa, sain nuo viimeisetkin hippuset käytettyä tammikuun alussa, joten siinä tuli yksi voitto. NARSin meikkivoidetta en saanut käytettyä paljoakaan, sillä ensin tein töitä UD:n meikkivoiteen kanssa ja sitten jotenkin vaan unohdin tämän. Jatkoin tämän käyttöä ihan loppuvuodesta ja nyt olenkin tykästynyt käyttää tätä yhdistettynä peittävämpiin meikkivoiteisiin, oon saanut aikaan kivoja koktaileja. Inglotin silmämeikin pohjustaja on ollut mukana lähes jokaisessa meikissä, mutta ei vaan lopu, ei sitten millään. Vähiin se alkaa käydä, joten jatkan tehokasta käyttöä ja toivottavasti se loppuu tässä kevään aikana. ColourPopin Wattles luomiväriä sain kulutettua aika hyvin, mutta sitä on vielä reilusti jäljellä, joten sekin siirtyy vuoden 2018 projektiin. Tuo In a pickle sävy ei ole kulunut yhtään, en vaan osaa sitä käyttää, joten luovutan suosiolla sen suhteen. Ehkä poskipunana? Myös Gerard Cosmeticsin nestemäinen huulipuna on vielä voimissaan enkä saanut sitä loppuun, jäljellä on vielä vajaa puolet, ehkä noin kolmasosa.


Uuteen pannuprojektiin otin mukaan nuo vanhat kesken jääneet ja myös joitakin uusia tuotteita. Tällä kertaa mun tavoitteet vaihtelevat ihan tuotteiden mukaan, mutta käydään niitä läpi sitten kohta kohdalta.


Pannuprojektiin lähti mukaan alkuperäinen Urban Decay Naked -luomiväripaletti. Tän suhteen mun ei tosiaan ole tarkoitus saada kulutettua loppuun koko palettia, mutta haluan nähdä saanko edes yhdestä sävystä pannun paistamaan. Otin itselleni tavoitteeksi meikata enemmän arkisin vuonna 2018 ja tämä löytyy nyt mun jokapäiväisestä meikkilaatikosta, eli kun teen töihin meikkiä, on tämä käytössä. Toistaiseksi on mennyt ihan hyvin, olen tehnyt tällä nyt ainakin neljä työmeikkiä.


Inglotin pohjustajan ja ColourPopin Wattles luomivärin kaveriksi otin mukaan myös toisen ColourPop luomivärin sävyssä Selfie. Valitsin tämän, koska se on yksi niitä vanhoja ja tämä on myös sävynä sellainen, mitä varmasti tulee käytettyä enemmän kuin vaaleanpunaista. Pannu paistaa jo kivasti, joten olen positiivisella mielellä näiden kaikkien suhteen.


Kasvotuotteita lähti mukaan benefitin Hoola aurinkopuuteri, joka on yksi mun lemppareita kautta aikojen, mutta oli unohtunut kaapin pohjalle. Tässä on jo pieni kuoppa keskellä, joten mun tavoitteena on saada ainakin pannu näkyviin ja tietysti olisi mahtavaa saada kulumaan tästä mahdollisimman paljon. MACin Subtle breeze -poskipuna on yksi mun lemppareita myös, joten tämän nappasin mukaan projektiin. Tästä ei juuri käytön jälkeä huomaa, joten en tiedä miten mun mahtaa käydä, mutta olisi kiva saada tähän edes kuoppa aikaiseksi. Puuteriksi valikoitui Too Faced Primed & poreless irtopuuteri, joka alkaa olla jo aika vanha. Tätä on jäljellä aika tarkkaan puolet, joten ei pitäisi olla ihan mahdoton tehtävä. Nämä on kaikki sellaisia, joita käytän nyt mun uudessa arkimeikkirutiinissa, eli saavat käyttökertoja ainakin muutaman kerran viikossa.


NARSin meikkivoide jatkaa mukana projektissa enkä ottanut mitään uutta mukaan, nyt haluan vaan keskittyä tämän pois käyttämiseen. Projektiin lähti mukaan myös benefitin nestemäinen Hoola bronzer, koska silläkin alkaa olla jo ikää. Tästä on tosi vaikea arvoida paljonko on jäljellä, mutta olen kyllä käyttänyt tätä ihan kiitettävästi. Peiteaineeksi valitsin mukaan essencen get picture ready! peiteaineen, koska se on hyvä arkikäyttöön, peittävä, pysyvä ja myös yli vuoden vanha, eli aika käyttää pois. 


Huulituotteita mulla on mukana nyt alkuun kaksi kappaletta, se sama GC:n nestemäinen huulipuna ja minikokoinen bite beauty:n huulipuna sävyssä Honey comb. Tuo pikkuinen puna on sellainen, minkä uskon pystyväni käyttää kokonaan, varsinkin kun se sävynsä puolesta sopii hyvin töissä käytettäväksi.

Onko sulla oma pannuprojekti käynnissä?

Love, Mari

18 kommenttia:

 1. Mä olen liian lyhytpinnainen pannuprojekteihin ja toisaalta käytän melko ahkerasti (uskoisko tota?) kaikkia meikkejäni, joten en senkään takia vaivaudu pannuprojekteihin, ja suurin osa meikeistä on suht edullisiakin...
  Eli en harrasta pannuprojekteja nyt ja enää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, jos pystyt käyttämään aktiivisesti kaikkia meikkejä ihan ilman projekteja, sehän on aika ideaali tilanne :)

   Poista
 2. Itselläni on niin vähän meikkejä ja nekin sellaisia mitä tulee käytettyä. Toki löytyy myös noita sambaan tarvittavia meikkejä mutta ei niitäkään ole niin paljon, että voisi tällaisiin ryhtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla ei sitten pyöri mitään ylimääräistä varastoissa, kiva kun pystyy käyttämään kaikkea :)

   Poista
 3. Kyllä on käynnissä ja nyt kun kurkkasin niin viimeksi olen päivitystä tähän tehnyt syyskuussa, joten voisi olla aika koota tavarat yhteen ja katsoa mikä on tilanne. Aika ajoin unohtuu ihan täysin mitä siellä edes mukana olikaan.. :D

  (Mun pannuprojektin postaukset löytyvät kaikki täältä: https://blingershimmer.blogspot.fi/search/label/tyhjennysprojekti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokoa ihmeessä, olisi kiva nähdä missä vaiheessa sun projekti nyt on :)

   Poista
 4. Mua on alkanu nää pannuprojektit myös kiinnostaa kun lukenut monia postauksia näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on mun mielestä aina tosi kiinnostavaa luettavaa ja tykkään katsoa myös youtube videoita näistä projekteista :)

   Poista
 5. Viime vuoden oli joo ja tälle vuodelle aattelin samanlaisen :) Pitäisi tehdä myös kooste viime vuoden pannuprojektin tuloksesta eli varmaan yhdistän nää kuten säkin oot tehnyt. Saattaapa jopa mun projektiin päästä joku sama tuote mitä sullakin on ;) Toivottavasti saat mahdollisimman monta tuotetta tänä vuonna loppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, mä jäänkin odottelemaan sun koostetta viime vuodesta ja mitä kaikkea löytyy tän vuoden projektista! :)

   Poista
 6. Hauska idea! Täytyispä vähän tsekkailla omiakin varastoja sillä silmällä että käyttelisi vanhoja loppuja ainakin pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, omista varastoista voi löytyä vaikka mitä kivaa käyttöön :)

   Poista
 7. Mielenkiintoisia tuotteita, tsemppiä projektiin! Mä myös haaveilen, että saisin mun Nakupaleteista pannuja näkyyn. Naked 2 paletista on yksi sävy pikkuhiljaa jo loppumassa, mutta mistään muusta ei oo pannu vielä tulossa näkyviin pitkiin aikoihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nuo nakupaletit tuntuu kyllä olevan vähän turhankin riittosia kun ei millään meinaa kulua :D Toki se on kai hyvä juttu monille, mutta mun puolesta saisi alkaa jo kulumaa näkyä.

   Poista
 8. Hauska idea! Täytyy tarkistaa omia varastoja ja ehkä aloittaa tämä myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, kiva haastaa itseään ja omista varastoista voi löytää jotain kivaa käyttöön :)

   Poista
 9. Hyvä idea. Minä olen toisaalta niin turhamainen, että en lähde ihmisten ilmoille meikittä. Paitsi lenkille. Kuntosalillekin meikkaan. Mutta silmämeikkiä en enää nykyisin jaksa käyttää ollenkaan. Minä en oikein ymmärrä aurinkopuuterin ideaa. Kai se korostaa rusketusta? Sinä selvästi ymmärrät ja olet todella taitava kosmetiikan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluaisin kanssa meikata aina ja kaikkialle, mutta oon myös sen verran laiska etten jaksa aamulla herätä sitä varten aikaisin :D Meikkaan siis aina kun siihen on aikaa ja parasta on kun saa viikonloppuisin tai iltaisin ihan ajan kanssa nauttia meikkaamisesta. Aurinkopuuterit on ihan mun lemppareita, kasvoille tulee heti kaunista hehkua ja iho näyttää paljon eloisammalta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...