tiistai 9. tammikuuta 2018

Joulukuun BoxycharmJoulukuun Boxycharm on vihdoin täällä! Sain boksin käsiini viime viikolla, tän saapumisessa kesti tällä kertaa taas melko pitkään, johtuen varmaan joulun pyhistä jne. Nyt kuitenkin päästään kurkkaamaan mitä kivaa joulukuun boksi piti sisällään, ennen kuin alkaa jo tammikuun boksin odotus. Jos Boxycharm on vieras, kannattaa kurkata mun edellisiä unboxauksia boxycharm -tunnisteen kautta!


Ensimmäisenä boksista paljastui Bellápierren peitevoidepaletti, joka sisältää kolme eri väristä peitevoidetta color correcting tarkoituksiin. Mä olen viimeaikoina alkanut kiinnostua enemmän tästä color correcting trendistä, joten tosi mielelläni otan paletin testiin. Vihreitä peiteaineita olen käyttänyt ennenkin, mutta nuo muut sävyt on jääneet vähän vieraiksi. Punertavilla sävyillä on tarkoitus peittää tummia silmänalusia, vihreällä piilottaa punaisuutta ja violetilla tuoda kasvoille kirkkautta ja eloa.


Boksista löytyi myös poskipunapaletti Real Her -brändiltä. Olen saanut Boxycharmin kautta aikaisemminkin brändin tuotteita ja näiden takana on todella ihana ideologia. Brändin on perustanut Yhdysvaltalainen isä pienelle tyttärelleen, jotta tytär saisi kasvaa vahvaksi, itsenäiseksi naiseksi. Kaikki tuotteet on nimetty voimasanojen mukaan, kuten tässä paletissa Fearless, Limitless ja Unstoppable. Paletin kaikki sävyt ovat enemmän tai vähemmän shimmerisiä, mutta mun mielestä todella kauniita.


Joulukuun hittituote oli ehdottomasti tämä tarten tarteist lash paint -ripsiväri. En ole tarten ripsivärejä koskaan kokeillut, mutta ne on kiinnostaneet jo pitkään. Otinkin tämän heti testiin ja ekan kokeilun perusteella voin sanoa, että tykkäsin tästä melkoisen paljon. Ripsari erotteli ripset hyvin, antoi paljon volyymia ja myös pituutta mun tynkäripsille.


Pretty Vulgar lanseerattiin muistaakseni joskus reilu vuosi sitten ja se tulikin ryminällä. Brändi pääsi myyntiin Sephoraan ja tästä puhuivat kaikki. Sen jälkeen en olekaan kuullut yhtään mitään, joten jännä päästä itse kokeilemaan edes tätä yhtä tuotetta. Metallisessa nestemäisessä huulipunassa on kaunis ruusukultaisen kuparinen sävy ja tämä tuntuu huulilla miellyttävältä. Mun mielestä sävy on aika käyttökelpoinen, ei mitenkään liian metallinen.


Boksin viimeinen tuote oli poskipunasivellin Crown brush -merkiltä. Sivellin on kohtalaisen pehmeä, ei mikään kaikista pehmein, mutta kuitenkin miellyttävän tuntuinen kasvoilla. Tämän harjakset on melko tiiviit ja jämäkät, joten voisin kuvitella tän sopivan hyvin myös voidemaisille tuotteille. Siveltimen varressa on myös "kolo", johon sormi asettuu hyvin, tämä on siis tukevan tuntuinen kädessä.

Boksi oli jälleen iloinen yllätys, vaikka ei mikään kaikkien aikojen paras boksi. Mulle mieluisimpia oli tarten ripsiväri, peiteainepaletti ja Pretty Vulgar huulipuna. 

Mikä oli sun lemppari joulukuun boksissa? :)

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Aivan ihana boxi:) Kaikki tuotteet vaikuttavat superkiinnostavilta:)

  VastaaPoista
 2. Kiinnostavat tuotteet näytti olevan, vaikka itse en tunnekkaan merkkejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on siitä kiva boksi, että tulee merkkejä, joita ei Suomesta niin helposti saa :)

   Poista
 3. Kivoja tyttömäisiä juttuja taas.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. On kyllä tosi kaunis ruusukulta-kuparinen ja hillityn metallinen :)

   Poista
 5. Lemppari oli peitevoidepaletti. Vihreän olen tiennyt. Mutta muita värejä en.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo color correcting onkin nyt tosi trendikästä, värejä löytyy joka lähtöön :D

   Poista
 6. Aina vaan ihana sisältö tässä boxissa, toi peitevoidepaletti on sellainen, mitä ei itse tulisi käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, koskaan en ole joutunut pettymään tän kanssa :)

   Poista
 7. Oliko tämä sellainen boxi joka tilataan USA:sta ja jonkun välityspalvelun kautta Suomeen? Ihan hyviltä nuo tuotteet ainakin vaikuttavat!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...