tiistai 16. tammikuuta 2018

KL Polish kynsilakat

Joko olette kuulleet, että KL Polish toimittaa nyt myös Suomeen?? Tämä oli uutinen, jota mä odotin yli vuoden ja arvatkaa vaan miten innoissani olin kun vihdoin kuulin tästä. KL Polish on Kathleen Lightsin perustama kynsilakkabrändi, joka lanseerattiin syksyllä 2016. Kathleen on yksi mun suosikki Youtubettaja, joten olin tietenkin super innoissani tästä lanseerauksesta ja olenkin seurannut silmä tarkkana kaikkia ihania uutuuksia ja uutisia koko vuoden. Vihdoin, loppuvuodesta 2017 tuli ilmoitus, että nyt onnistuu tilaaminen myös USA:n ulkopuolelle ja minähän naputtelin tilauksen heti menemään. Sinäkin pääset ostoksille tästä linkistä.


KL Polish oli juuri syksyllä julkaissut uudet Lips & Tips -kokoelman, joka sisältää kuusi kynsilakkaa ja yhden nestemäisen huulipunan ColourPopilta. Kokoelman ideana oli luoda mätsäävä kynsilakkasävy kaikkiin Kathleenin ColourPop huulipuniin ja toki minulta löytyy nuo kaikki punat, joten ajattelin tän olevan ihan täydellinen kokoelma. Tuo setissä mukana tuleva huulipuna on ultra satin lip sävyssä Alyssa, joka on mun suosikkini kautta aikojen ja vanha alkoikin olla jo loppumassa. Kokoelman lisäksi tilasin kolme irtolakkaa, joita olen himoinnut koko vuoden!


Lips & tips -kokoelmasta löytyy nudesävyjä ruskeasta pinkkiin ja nämä on mun mielestä täydellisiä juurikin talveen. Tällä hetkellä mulla on kynsissä Alyssa ja se on ihan täydellinen jokapäivän sävy, rakastan sitä kynsillä yhtä paljon kuin huulissa. Muut kokoelman sävyt ovat Taurus, Aquarius, Point Zero, November ja Lumiere. Koostumukseltaan KL Polish lakat ovat kermaisia, pigmenttisiä ja todella hyvin levittyviä. Ehkä parhaita lakkoja, mitä olen kokeillut. Näissä on todella leveä harja, jolla saa koko kynnen peitettyä yhdellä tai kahdella vedolla. Lakat levittyy tasaisesti ja yhdelläkin kerroksella saa paljon peittävyyttä, mutta Kathleen suosittelee aina kahta kerrosta näiden kanssa. Pakkaus on mun mielestä todella tyylikäs, neliskanttinen lasipullo KL Polish logolla ja mattamustalla korkilla. 



Kolme sävyä, jotka ostin erikseen ovat That's what she said, Caramello ja Brick sidewalk. Caramello ja Brick sidewalk julkaistiin ensimmäisessä lanseerauksessa ja mä kuolasin näitä jo silloin, niin ihanan herkulliset syksyiset sävyt! Caramello on sellainen sinappinen rusehtavan keltainen, vauvan kakan sävy ja Brick sidewalk taas upea lämmin tiilen sävy. That's what she said on uudempi tulokas ja ihan huikean kaunis, metallinen kynsilakka. Ehkä mun lemppari, ainakin juhliin ja kun haluaa näyttävät kynnet. 

Joko olette päässeet kokeilemaan KL Polish kynsilakkoja?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. En ole itse kokeillut KL Polish lakkoja, mutta olipa kivan värisiä lakkoja! :)

    VastaaPoista
  2. En ole vielä testannut. Pitäisi saada kynnet kuntoon ensin. Toi metallihohto on herkku!

    VastaaPoista
  3. Mä olen kanssa innoissani tässä ja varmasti jossain vaiheessa tilaan jotain KL:lla on sen verran kivoja sävyjä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jo tiedossa mitä haluun seuraavaksi, odottelen vaan että saavat varastoa täydennettyä keväämmällä :)

      Poista
  4. Tosi hienoa, että KL Polish toimittaa vihdoin Suomeen! Sävyt ovat herkullisia ja kiva kuulla, että myös laatu täytti odotukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli ihan huippu-uutinen mun mielestä! :) Kiva kun uusia kokoelmia tulee säännöllisesti, sävyjä löytyy joka makuun.

      Poista
  5. Ei ole mulle tuttu merkki, mutta ihania sävyjä :)!

    VastaaPoista
  6. En ole vielä testannut, mutta kuulostavat hyviltä! Varsinkin tuo caramello on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Caramel on se sävy, josta haaveilin koko vuoden, täydellinen vauvankakka :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...