keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Meikki-keskiviikko; vuoden paras meikki

Hellurei vaan! Vuoden ensimmäinen meikki-keskiviikko on täällä, jee. Tän päivän lookkina nähdään vuoden paras meikki eli meikki, joka on tehty mun viime vuoden lemppari tuotteilla. Esittelin teille viime sunnuntaina mun kuluneen vuoden suosikki meikit ja tässä näette ne nyt in action. Mä en ehkä normaalisti olisi käyttänyt näitä kaikkia yhdessä ja samassa meikissä, mutta hyvinhän ne näinkin toimivat. Jos haluatte nähdä mitä tuotteita meikissä on käytetty, käykäähän lukemassa tuo postaus täältä


Glowy and dewy. Mun mielestä meikkipohja saa olla kuulas, joten aika usein sekoitan meikkivoiteeseen nestemäistä highlighteria. Mun vuoden lemppari meikkivoide, eli The Ordinaryn Coverage toimii kyllä tosi hyvin ihan yksinäänkin, se kun ei ole mitenkään liian mattapintainen, vaikka peittävä onkin.


Kasvomeikki on melko neutraalin sävyinen, mun suosikki poskipunani on aika luonnonläheinen sävyltään ja se sopii hyvin lähes meikkiin kuin meikkiin. Highlighterina käytin tietysti Fenty beautyn duoa, tässä meikissä pääasiassa sitä luonnollisempaa puolta ja poskipäille vielä hitunen sitä näyttävämpää.


Morphe x Jaclyn Hill luomiväripaletti on niin monipuolinen, että vaihtoehdot ei todella lopu kesken. Tähän meikkiin halusin tehdä hyvin yksinkertaisen luottomeikin, jonka teen aina kun ei ole aikaa ihmetellä, että mitä sitä tekisi. Tämä toimii aina. Huulille valitsin mun lemppari tavis huulipunan tartelta, koska sitä Dosen nestemäistä punaa on nähty jo niin monessa meikkipostauksessa ihan lähiaikoina. Sunkissed on upea persikkainen nudesävy, joka on ehkä parhaimmillaan keväällä ja kesällä hieman päivettyneellä iholla.


Miten sinä meikkasit tänään?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Mullakin on tänään luomilla sävyt Jaclyn Hillin paletista:) On sen laatu ja monipuolisuus ihan huippua:)

  VastaaPoista
 2. Toi Jaclyn Hill paletti pitäisi ehdottomasti hankkia<3 Tykkään muutenkin tosi paljon Morphen luomiväreistä! Upea meikki, sun meikkaustaitoja saa kyllä kadehtia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kiitos paljon <3 :) Ja kyllä, tarviit ehdottomasti tuon paletin, se on niin ihana :))

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...