tiistai 30. tammikuuta 2018

Beautylish Lucky bag 2018

Tänään päästään vihdoin kurkkaamaan mitä löytyi mun Beautylish Lucky bag laatikosta, jee! Beautylish on yhdysvaltalainen kosmetiikkaverkkokauppa, joka on nyt muutamana vuotena aina joulun jälkeen julkaissut lucky bag yllätyslaatikon. Tämä perustuu ilmeisesti Japanilaiseen perinteeseen, mutta en ole siihen niin perehtynyt, mä vaan nautin yllätyksistä :D. Tilasin ekan lucky bagini viime vuonna ja tykkäsin siitä niin kovasti, että pakko oli tilata tälläkin kertaa. Lucky bagit on siitä erikoisia, että ne eivät ole kaikilla samanlaiset, vaan tuotteet laatikoissa on ihan sattumanvaraisia, siitä nimikin lucky bag.



Mun laatikosta löytyi ensimmäisenä Skindinavia The Makeup Finishing Spray bridal. Mä olen käyttänyt tätä samaa suihketta jo yhden pullon ja tämä onkin yksi mun lemppareista meikinkiinnityssuihkeista, joten en ollut ollenkaan harmissani tästä. Todella hyvä alku boksille!


Seuraavaksi kääreistä paljastui OCC Lip Tar liquid lipstick. Mulla on ollut näitä alkuperäisessä tuubimuodossa, mutta ei näitä uudistuneita ja oon kyllä halunnut kokeilla, joten tämäkin oli kiva ylläri. Pastelli liila ei ehkä olisi ollut mun sävyvalinta, mutta voihan tuo olla hauska jossain erikoisissa meikeissä.


Kolmas ylläri oli Clean Apothecary brush shampoo ihanassa greipin tuoksussa. Sain saman tuotteen viime vuonna, mutta ruusun tuoksussa ja tykkäsin siitä kovasti, joten tämäkin ilahdutti. Sivellinsaippuat on sellaisia, joita en itse raaski/viitsi ostaa niin mua ei yhtään harmita saada niitä "bokseista".


Tän vuoden ehkä yksi isoin hitti oli mulle Charlotte Tilbury gold bar highlighter. Tämä on niin kaunis sekä pakkaukseltaan, että itse tuote ja olen kuolannut tätä jo pitkään Beautylishin verkkokaupassa. Charlotte Tilbury on muutenkin todella kiinnostava brändi, hyvin hintava sellainen.


Wayne Goss sivellin ilahdutti myös suuresti. Sain myös viime vuonna sarjan siveltimen ja siitä on tullut mun yksi lemppari, oikea aarre. Nämä on ihan huikean laadukkaita, mutta myös törkeän hintaisia, joten en ole raaskinut ostaa vaikka mieli tekisikin. Tätä olen jo käyttänyt ja kyllä vaan, tää on ihana.


Indie Lee Brightening cleanser oli ainoa tuote, josta mulla ei ollut ennestään mitään hajua. En ole koskaan kuullutkaan tästä brändistä, joten mielenkiinnolla lähden testaamaan. Putsareita tarvii aina ja kirkastava sellainen ainakin kuulostaa tosi lupaavalta, joten odotukset on korkealla. Pakkaus näyttää ja tuntuu myös aika ylelliseltä.


Viimeisenä laatikosta paljastui Jeffree Star Androgyny luomiväripaletti. Tämä olisi ollut ihan huikea juttu, mutta valitettavasti mulla sattui tämä jo olemaan ennestään. Sain paletin kuitenkin myytyä eteenpäin helposti ja sen myötä hieman rahaa takaisin tästä boksista, joten ei harmita. Tämä on tosi kiva paletti, joten varmasti monet on olleet iloisia, jos ovat tämän saaneet.

Tuliko sulle lucky bag? 
Mikä oli sun lemppari näistä?

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Oi, miten kiinnostavia merkkejä. OCC Lip Tarit on tuttuja tuben kautta ja Wayne Gossin siveltimiä olen ihaillut niin ikään vain etäältä;) Hinnat on aika katossa, tosiaankin!
    Muutenkin todella kivoja tuotteita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wayne Gossin siveltimet on jopa mun mittapuulla vähän turhan kalliita eikä ne ole ikinä edes alessa :D Tosi kiva saada niitä edes tälleen kerran vuodessa boksin kautta.

      Poista
  2. Itse en aivan kerennyt bagia tilaamaan valitettavasti, pitää katsoa minkälainen rahatilanne on ensi vuonna ja olisiko sitä silloin hieman nopeampi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että ensi vuonna ehdit ajoissa mukaan :) Mun täytyy kanssa käydä laittamassa nimi jo odotuslistalle.

      Poista
  3. Sulla oli todella erilainen sisältö, mitä olen muilla näitä nähnyt siis tosi poikkeava, mutta minusta todella kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon nähnyt yhden tismalleen saman setin minkä itse sain, muuten on ollut tosi paljon vaihtelua :)

      Poista
  4. Vitsi toi charlotte tilbury highlighteri näyttää ihanalta ♥

    VastaaPoista
  5. Ihana highlighteri 😍 mää en kestä! Mielenkiintoinen boxi. Tällaisesta en muista kuulleeni aikaisemmin 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) <3 Tää on hieman erikoisempi kun tulee tosiaan vaan kerran vuodessa.

      Poista
  6. Varmasti kiva tuollainen yllätyspaketti tuotteista mitä käyttää! :)

    VastaaPoista
  7. Vähemmän kosmetiikkaa käyttävälle tässä oli monta ihan uutta tuotetta. En ollut esimerkiksi sivellinshampoista koskaan ennen kuullutkaan. Pitänee googlettaa vielä, että mistä on kyse :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sivellinsaippuat on tosi käteviä siveltimien pesuun, ne ei vaurioita sivellintä vaan on tosi hellävaraisia :)

      Poista
  8. Tämä oli varmasti sinulle mieluinen yllätys!

    VastaaPoista
  9. Mä olen maratoonannut näiden lucky bagien unboxausvideoita, ja oli kyllä ihan pakko laittaa nimi listalle ens vuoden laatikkoa varten :) Harmittaa, etten ollut aikaisemmin kuullutkaan näistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä huippuja, toivottavasti saat ensi vuonna jotain mahtavaa boksissa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...