sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Tammikuun Bette box

Vuoden ensimmäinen Bette box ilmoitti saapumisestaan keskiviikkona ja kävinkin paketin heti noutamassa. Tästähän lähtee käyntiin Betten toinen vuosi, joten odotukset tälle vuoden ekalle oli aika korkealla. Varsinkin kun muutamat edelliset boksit on olleet aika hyviä. Nyt päästään sitten yhdessä katsomaan lunastiko boksi odotukset vai ei. Jos haluatte tutustua edellisiin bokseihin, löytyy kaikki postaukset bettebox -tunnisteen kautta. Oman boksin pääset tilaamaan tästä*. 



Ensimmäisenä boksista löytyi Iberon ripsi- ja kulmaharja. Tai no, minä ainakin miellän tuon toisen pään kulmaharjaksi, en keksi sille käyttöä ripsien yhteydessä. Mulla ei ole ollut kunnon ripsiharjaa, joten tämä pääsee käyttöön ja vaikuttaa ihan pätevältä tapaukselta. 


Seuraavaksi laatikosta paljastui Lieracin Hydragenist seeruminäyte. Ostin tämän tismalleen saman näytteen I love me -messuilta kun oli jossain setissä. Ihan kiva, Lierac on kiinnostava brändi, mutta olisin ehkä toivonut vähän isompaa kokoa. Tästä riittää kyllä muutamaan kokeiluun, eli sopii hyvin reissukassiin.


Varsinaisen boksin kiinnostavin tuote oli nämä Simplen silmämeikinpuhdistusliinat. En ole näihin aikaisemmin törmännyt, mutta Simplen perinteisen puhdistusliinat on mun lemppareita, joten uskon tykkääväni myös näistä. Jännä päästä kokeilemaan miten hyvin nämä oikeasti puhdistaa silmämeikin, koska jos nämä toimii niin on aika passelit matkoille!


Boksin viimeinen kaikille tullut tuote oli Lumenen huulikiilto, jonka minä sain vaaleassa nudesävyssä. Tässä on aika kiva koostumus, mutta sävyä ei ollut nimeksikään, eli toimii varmaan parhaiten jonkun huulipunan päällä tuomassa sitä kiiltoa. Mä en kauheasti käytä huulikiiltoja, mutta otin tän kuitenkin kokeiluun, jos vaikka tulisi käytettyä kuitenkin.


Psst.. osiosta löytyi boksin extrat, joita tällä kertaa oli kolme teepussia ja hammastahnanäyte. No joo. Teetä en juo, vien nämä varmaan töihin hätävaraksi ja hammastahnat alkaa nykyään jo naurattaa kun ennen ne herätti suurta ärtymystä. 


Parasta tammikuun boksissa oli ehdottomasti pitkäaikaistilaajien lahjaksi saama kuoriva shampoo. Mä en ollut koskaan kuullutkaan tästä brändistä, mutta mielenkiinto heräsi heti. Pakkaus on mun silmään todella kaunis ja mun päänahka rakastaa kaikkea kuorivaa. Otan tän tosi mielelläni kokeiluun ja kenties tästä puhutaan vielä myöhemmin täällä blogissakin.

Kaikenkaikkiaan boksi oli mun mielestä ihan kelpo. Ei paras, mutta ei huonoinkaan. Ilman pitkäaikaistilaajalahjaa tämä olisi mun mielestä jäänyt vähän vajaaksi ja vaisuksi, joten harmi kaikkien puolesta, jotka eivät sitä saaneet. Kaikki boksin tuotteet jää omaan käyttöön ja vaikutti kiinnostavilta, joten siitä iso plussa. Tästä on hyvä jatkaa vuotta eteenpäin.

Mitä sinä pidit tammikuun boksista?

Love, Mari

*Affiliate linkki

15 kommenttia:

 1. Lumenen huulikiilto on kiva ja sen voisin hankkia, ihana sävy. Muut tuotteet boksissa ei ollut oikein mun mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen uudistuneet meikit on muutenkin tosi kivoja, niihin kannattaa tutustua joskus kauppareissulla :)

   Poista
 2. Hyvä, että paketti oli kaikesta huolimatta mieleinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on aina riskinä, että tulee turhaa tavaraa tai sellaista mistä ei tykkää, mutta aika usein löytyy kivaakin :)

   Poista
 3. Tää boxi oli siitä hyvä, että tässä oli vähän kaikenlaista, toi ripsi- vai kulmakampa on turhake itselle, koska mulla pyörii ainakin kolme tollaista nurkissa ennestään, enkä käytä niitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo harja on varmasti ollut monelle turhake, mutta mulle sattui sopimaan kun en omista vastaavaa :D Kävi tuuri.

   Poista
 4. Tämä boksi oli mulle hieman pettymys. Huulikiilto ja Lieracin seerumi oli kivoja tuotteita, mutta huulikiiltokin tuli mulle todella tummassa sävyssä ja en tiedä tulenko sitä koskaan käyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi juttu :/ Toivottavasti helmikuun boksista löytyy enemmän kiinnostavia juttuja, tämä on ollut aika monelle pettymys, vaikka itse olinkin ihan kohtuu tyytyväinen.

   Poista
 5. Lieracin seerumi ja toi shampoo oli mun suosikit boksin tuotteista :) Ja oon samaa mieltä siitä, että ilman tota shampoota sisältö olisi jäänyt vajaan oloiseksi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin ollut varmaan enemmän innoissani tuosta seerumista, jos en olisi sitä juuri ostanut, vaikka onkin kyllä tosi kiva! :)

   Poista
 6. Itse en ole muuten bongannut tuota Lumenen huulikiiltoa muissa sävyissä, joten onkohan se kaikille tullut nudesävynä..?

  Tarkempia fiiliksiä boxista voi käydä vilkaisemassa blogin puolelta:
  https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/01/bette-box-tammikuu-2018.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon törmännyt ainakin vähän tummempiin sävyihin ja tuossa Viivi ylhäällä mainitsi saaneensa myös tumman sävyn, joten on kai ollut vähän variaatiota.

   Poista
 7. Ei kyllä omaankaan mieleen ole tästä pakkauksesta kuin tuo viimeinen tämän kertomasi perusteella. En ole koskaan näitä tällaisia pakkauksia tilannut enkä usko että tilaankaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän nämä kaikille sovi, jos kosmetiikka ei ole muutenkaan niin kiinnostavaa niin näissä voi tulla paljon huteja.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...