keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Prism

Kivaa meikki-keskiviikkoa! Tän päivän meikki-lookissa testaillaan Anastasian Prism -luomiväripalettia, uutta puuteria ja mm. eilen esiteltyjä Kevyn Aucoin meikkejä. Tuosta Prism -luomiväripaletista puhutaan muuten lisää huomenna, joten jos kyseinen paletti kiinnostaa niin kannattaa kurkata blogiin huomennakin. 


Mulla on nyt kova yritys kuluttaa loppuun se mun pannuprojektissakin mukana oleva NARSin meikkivoide, joten se löytyy tästäkin meikistä pohjalta. Sekoitin sen Urban Decayn All Nighter -meikkivoiteen kanssa ja lopputulos oli mun mielestä tosi kiva. NARSin meikkivoide toi heleyttä ja kuulaan pinnan ja UD:n meikkivoide antoi peittävyyttä ja pysyvyyttä. Aion kyllä jatkossakin käyttää näitä yhdessä, sen verran kiva tuo lopputulos oli.


Tässä meikissä kokeilin myös ensimmäistä kertaa niitä Kevyn Aucoin The Neo-Trio -meikkejä ja tykkäsin kyllä kovasti. Ne toimivat kasvoilla paljon paremmin kuin swatcheissa, eikä edes silmänaluset näytä liian hohtavilta, vaikka sitä aluksi pelkäsin :D. Poskipäillä korostus on hyvin luonnollinen, eli jos tykkäät sellaisesta super hohtavasta korostuksesta, ei tuo ole sinulle. 


Silmämeikki on tosiaan tehty Anastasia Beverly Hillsin uusimmalla tulokkaalla, Prism paletilla. Prism on tosi jännä paletti sävymaailmaltaan ja sen kanssa saakin tehtyä mitä erilaisempia lookkeja. Tällä kertaa kokeilin paletin kellertäviä sävyjä, kultaa ja neonkeltaista yhdistettynä mattaruskeisiin. Jotenkin lopputulos jäi mun mielestä vähän vajaaksi, olisin voinut lisätä vaikka kunnon rajaukset tai irtoripset tai jotain, mutta nyt mentiin näin. Paletista en nyt sen enempää puhele, koska siitä on tosiaan tulossa esittely huomenna!


Onko teillä jo oma suosikki Anastasian paleteista?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

benefit 'That gal' primer
NARS all day luminous weightless foundation, Santa Fe
Urban Decay All Nighter foundation, 3.5
bellápierre Pro concealer palette
essence get picture ready! brightening concealer, 10 Ivory*
Kevyn Aucoin The Neo-Trio palette
By Terry Hyaluronic hydra-powder
benefit Hoola bronzer
Sigma Aura powder, Cor-de-rosa

Anastasia Beverly Hills Prism palette
Linda Halberg cosmetics flash crayon, Ory flash
doucce maxlash volumizer mascara
pixi by petra lower lash mascara

Anastasia Beverly Hills brow definer, soft brown

Jeffree Star Velour liquid lipstick, Gemini

*Saatu pr näytteenä

8 kommenttia:

  1. Tosi kaunis meikki ja kaunis sinä! <3 Mun täytyis kyllä ehdottomasti tutustua noihin Anastasian luomiväreihin, kun kaikki niitä niin hehkuttaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon <3 :) Anastasialla on kyllä ihan huikean hyviä paletteja, kannattaa ehdottomasti tutustua!

      Poista
  2. Kaunis meikki! :) Mulla on kokemusta vaan muutamasta Anastasian yksittäisestä luomiväristä, jotka ostin black fridayna niiden brittisivuilta ja niistä oon ainakin tykännyt :) En oo kuitenkaan vielä(kään) hankkinut itselleni yhtään palettia, mutta Modern renaissance sekä tuo Prism paletti kyllä houkuttelevat kumpikin. Subculture ei niinkään, sillä sen värimaailma tuntuu itselle jotenkin tosi vieraalta ja hankalalta, että se varmaan jäisi vain pölyttymään laatikon pohjalle. Toisaalta myöskään ne negatiiviset kokemukset paletista eivät oikein houkuttele hankkimaan sitä, vaikka tiedä sitten, oliko se paletti oikeasti niin huono kuin monet youtubettajat antoivat esimerkiksi ymmärtää :D Mut joku noista paleteista on kyllä pakko hankkia vielä jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :). Kiva kuulla, että olet tykännyt! Mulla on myös muutama yksittäinen nappi, ne on vaan valitettavasti unohtuneet laatikon pohjalle, mutta pitääkin kaivaa ne taas käyttöön. Modern Renaissance paletti on ihana, hyvästä syystä monien suosikki. Se on mun mielestä kaikista ABH paleteista se "helpoin" sävymaailmaltaan. Mä tykkäsin itse kovasti Subculture paletista ja vähän harmittikin ne huonot arviot mitä sille annettiin, ihan turhaan sai paletti niin huonon maineen. :/

      Poista
  3. Onpas kivan erilainen meikki verrattuna kaikkiin niihin, joita mä oon Prismin kanssa tehnyt! Mä oon siis pääasiassa tehnyt sen kanssa tosi tummia ja smokey eye tyylisiä meikkejä, mutta tästä sai kivasti inspiraatiota vähän vaaleampiinkin meikkeihin<3 Prism on ihana paletti, mutta kyllä Modern Renaissance vie voiton noista kahdesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla paletilla saa kyllä aikaan mitä erilaisempia lookkeja :). Mun on tosi vaikea valita mikä olisi mun lemppari ABH paleteista. MR on kyllä ihana, mutta mun tulee jostain syystä tartuttua siihen aika harvoin. Tykkään kaikista! :)

      Poista
  4. Oikein kaunis meikki! <3 Keltaiset sävyt sopii sun silmille hyvin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...