maanantai 4. toukokuuta 2020

Maaliskuun kosmetiikkaroskat

Kivaa uutta viikkoa kaikille! Toukokuu on jo aluillaan, mutta palataan vielä hetkeksi maaliskuuhun ja kosmetiikkaroskien pariin. Maaliskuussa ei tullut kovinkaan montaa tuotetta tyhjäksi, mutta niistä luvassa nyt miniarvostelut. Lisäksi roskiin lähti kasa vanhentuneita tai kuivahtaneita meikkejä. 

Huhtikuun roskat on myös jo kuvattuna, mutta ne saavat odotella vuoroaan vielä tovin niin saadaan nämä vanhemmat pois alta ensin.



Crème shop clarifying peppermint cocoa sheet mask oli ihan peruskiva kangasnaamio, tuli vuosi sitten jonkun joulupakkauksen mukana. Olin lievästi pettynyt siitä, että tämä ei tuoksunut minttukaakaolle, vaan oikeastaan oli aika tuoksuton. Mun ihoni ei varsinaisesti tarvitse tälläistä puhdistavaa maskia, mutta ei tästä haittaakaan ollut.

Evio refreshing cleansing hemp wipes puhdistusliinat ei toimineet mulla. Nämä oli aivan liian saippuaisia mun makuuni, itse kun käytän näitä pääasiassa swatchien kanssa ja meikatessa alaluomen puhdistukseen. En tykännyt näiden tuoksustakaan, eli ei jatkoon.


The Body Shop Vanilla pumpkin suihkugeeli oli aivan ihana, tykkäsin tästä tuoksusta todella paljon! Kaikki makeat tuoksut on muutenkin mun juttu. TBS:n suihkugeelit on yksiä mun suosikkeja niin tuoksujen kuin koostumuksenkin puolesta. Ehdottomasti ostan uudestaan syksyllä jos tätä tuoksua vielä tulee.

XZ mustikka shampoo ja hoitoaine olivat oikein mieluisia. Näiden mustikkainen tuoksu oli niin koukuttava! Tykkäsin myös kovasti siitä, miltä hiukset tuntuivat aina pesun jälkeen. XZ onkin yksi mun suosikki shampoo merkeistä marketeissa. 


Sunday Riley Luna night oil ei noussut suosikiksi, vaikka odotin tältä paljon. Itse öljyssä ei ollut niinkään mitään vikaa, tämä kosteutti hyvin ihon yön aikana. Ongelma tässä oli tuoksu, jota en vaan voinut sietää! Väkisin käytin pienen pullon loppuun, mutta ei kiitos enää uudestaan.

Bernard Cassiere Yuzu perfect glow care cleansing gel* oli oikein miellyttävä kevyesti kuorivat kasvojenpuhdistusgeeli. Tässä oli kiva koostumus, joukossa hyvin pieniä kuorivia rakeita. Iho näytti pesun jälkeen raikkaalta ja kirkkaalta.

Innersense sweet spirit leave in conditioner* oli myös aika kiva. Ei mitenkään maata mullistava, mutta tykkään tälläisistä hiuksiin jätettävistä hoitosuihkeista niiden helppouden vuoksi. Suihke myös helpotti hiusten harjaamista siloittamalla niitä.


Tässä vielä kasa roskiin lähteneitä meikkituotteita. Tarten meikkivoide on jo useamman vuoden vanha eli sen oli aika lähteä. Pullosta oli käytetty noin puolet. Lisäksi roskiin meni kuivahtanut geelirajaus, kulmaväri ja ripsareita, sekä Linda Hallbergin meikkikynä, joka jostain syystä on päässyt rutikuivaksi eikä teroittaminenkaan auttanut. 

Löytyikö roskien joukosta tuttuja tuotteita?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Noi puhdistusliinat oli ihan kamalia! Just saippuainen kuvaa niitä tosi hyvin ja mua inhottaa se ihan vaan swatcheja poistaessakin :D Kasvoille en ikinä noita laittaisi. Vanilla Pumpkin oli aivan ihana, sitä sarjaa on ikävä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli!! En ole ennen tiennyt, että nekin voi olla niin hirveitä :D.

      Poista
  2. Lash Sensational on tuttu. Hyvä ripsari! Ei ole hetkeen tullut yhtä hyvää vastaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kanssa kovasti, vaikka sen poistaminen oli aika työlästä :D.

      Poista
  3. Tästä tulikin mieleen, että pitäisi huhtikuun roskia alkaa tutkiskella :D

    VastaaPoista
  4. The Body Shopin suihkugeelit ja kuorinnat ovat ihania. Olen koukussa niihin :)
    Myös XZ mustikka shampoo ja hoitoaine tuntuvat tutuilta eli pullo olen varmaan
    kaupanhyllyllä nähnyt mutta en ole koskaan niitä testaillut. Mustikan tuoksu
    käsisaippuassa on aivan ihanaa. Pidän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mustikka oli aivan ihanan tuoksuinen, kannattaa napata se mukaan sieltä hyllyltä ensi kerralla :).

      Poista
  5. Pidän kovasti XZ hiustenhoitotuotteista. Mustikkashampoota ja hoitoainetta voisinkin kokeilla, jo mustikan tuoksu on niin kutsuva.
    Kiitos hyvästä vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä, mä tykästyin niiden tuoksuun todella paljon :).

      Poista
  6. XZ shampoot ovatr tuttuja ja toimivia tuotteita. Tämä on mielenkiintoinen idea tehdä postauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä, nuo on hyviä ja edukkaita ja ihanan tuoksuisia :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...