maanantai 25. toukokuuta 2020

Blood lust meikki

Heippa kaikille! Tänään vuorossa olisi pitkästä aikaa meikkipostausta. Tämä kyseinen meikki on jo maaliskuulta ja ensimmäinen meikki, minkä tein Jeffree Starin Blood lust -luomiväripaletilla. Kokeilin tässä myös muistaakseni ensimmäistä kertaa uutta meikkivoidetta, mutta palataan siihen vielä alempana. 

Mun meikkaaminen on tällä hetkellä ajoittunut pääasiassa viikonloppuihin. Kotona eristyksissä olessa pienen vauvan kanssa ei juurikaan ole arkisin tullut laittauduttua, viikonloppuisin olen sitten ottanut itselleni omaa aikaa meikkaukseen ja rentoutumiseen. Mulla on parit kuvat vielä varastossa, mutta eiköhän kesän myötä päästä vähän "reaaliaikaisempiinkin" meikkipostauksiin.


Mulla oli tässä meikissä tosiaan ensimmäistä kertaa kasvoilla BECCAn Ultimate coverage meikkivoide. Tykkäsin siitä yllättävän paljon (ja siis tykkään edelleen). Se on todella peittävä, mutta asettuu kuitenkin kasvoille kauniisti. Valitettavasti tässä meikissä peiteaine ei vaan ihan istunut meikkivoiteen kanssa ja se sai meikkipohjan näyttämään osittain kuivalta ja epätasaiselta.


Blood Lust paletti on monien mielestä ennenkaikkea violetti luomiväripaletti, joten itse halusin testata mitä muuta paletilla saa aikaan. Ihastuin näihin sävyihin heti ensi vilkaisulla ja tottakai ne oli saatava heti luomille. Tuo viherkultainen metallinen sävy oli alkuun pieni pettymys, sillä se ei käyttäytynyt niin kuin olisin toivonut. Lopputulos oli silti kiva, vaikka sen työstäminen luomelle olikin aika työlästä.

Seuraavalla kerralla testissä onkin sitten ne violetit ja pinkit paletista, ja voin sanoa jo nyt, että ne on aivan ihania! Tykkään tästä paletista ihan todella paljon.


Onko sulla jo oma Blood Lust?

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

BECCA First light priming filter
BECCA Ultimate coverage 24 hour foundation
tarte shape tape concealer
By Terry Hyaluronic Hydra-powder
MAC Next to nothing powder
YSL Les Sahariennes balm-bronzer
Korento seerumiposkipuna, Pumpkin*
Girlactik skin glow, Moonlight
BECCA shimmering skin perfector, Bronzed amber
Jeffree Star Cosmetics supreme frost, Wet dream

L.A. Girl eyeshadow primer
Jeffree Star Cosmetics Blood Lust palette
ColourPop Mint to be palette
ColourPop crème gel liner, Maybe
ColourPop BFF volumizing mascara

Winky Lux eyebrow pencil
The BrowGal clear eyebrow gel

Smashbox Always on liquid lipstick, Psychic medium

*Saatu pr näytteenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...