tiistai 28. tammikuuta 2020

Bernard Cassiere Yuzu perfect glow care

Postauksen tuotteet saatu pr näytteenä.

Bernard Cassiere on tunnettu laadukkaista hoitolatason ihonhoitotuotteistaan. Pääsin tutustumaan merkkiin ensimmäistä kertaa noin vuosi sitten ja tykästyinkin kovasti kokeilemiini tuotteisiin. Joulun alla sain taas tilaisuuden testata Bernard Cassieren uutuuksia ja tottakai tartuin tilaisuuteen suurella mielenkiinnolla.

Yuzu perfect glow care on merkin uusi tuoteperhe, joka on suunnattu auttamaan mm. ihon epätasaiseen sävyyn, pigmenttimuutoksiin ja harmauteen. Sarjaan kuuluu viisi tuotetta, joista sain testattavaksi kolme. Tänään kerron ajatuksiani noista kolmesta testaamastani tuotteesta noin kuukauden käytön jälkeen.

Bernard Cassiere Yuzu perfect glow care

Sain siis kokeiltavaksi Yuzu perfect glow puhdistusgeelin, väriä korjaavan seerumin sekä kirkastavan ja silottavan voiteen. Näiden lisäksi sarjaan kuuluu vielä kirkastava kasvovesi ja suojaava fluidi, mutta niistä minulla ei ole kokemusta. 

Ulkoasultaan sarjan tuotteet ovat melko yksinkertaisia, mutta sävymaailma on raikas. Tykkään kovasti seerumin huurrelasipullosta pumpulla, se on tyylikäs ja tukeva. Voide ja puhdistusgeeli on pakattu samanlaisiin tuubeihin, joista tuotetta on helppo puristaa käyttöön. Aika tarkkaan saa katsoa kumpi on kumpi, joten olenkin säilyttänyt tuota putsaria suihkussa peilikaapin sijaan, jotta en vahingossa sekoita niitä keskenään uneliaina aamuina.

Bernard Cassiere Yuzu perfect glow care

Yuzu perfect glow care puhdistusgeeli

Puhidstusgeeli sopii kaikille ihotyypeille ja sisä suositellaan käytettäväksi kaksi kertaa viikossa. Putsari sisältää pieniä kuorivia rakeita, joten se toimii samanaikaisesti myös kasvojen kevyenä kuorintana. Pesun jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta. Vaikuttavana aineena tässä ja muissa sarjan tuotteissa on orgaaninen yuzu -uute, sekä orgaaninen valkoinen tee uute. Lisäksi tästä putsarista löytyy C-vitamiini rakeita (kuorinta) sekä sitruunan eteeristä öljyä. Sarjan tuotteiden ominaistuoksu onkin sitruksinen ja raikas, herättää kivasti aamuisin.

Bernard Cassiere Yuzu perfect glow care

Yuzu perfect glow care ihon väriä korjaava seerumi

Sarjan seerumi on varmaankin mun suosikkini. Mun ihoni ei niinkään kaipaa apua epätasaisuuden tai pigmenttimuutosten kanssa, mutta tykkään hurjasti siitä miten tämä (ja koko sarja) lisää kasvojen ihon kirkkautta. Seerumi tuntuu myös kosteuttavan kivasti, vaikka se ei olekaan tässä se ykkösjuttu. Olen kuitenkin pärjännyt ilman mitään erillistä kosteuttavaa öljyä tai seerumia oikein hyvin. Seerumia käytetään aamuin illoin yhdessä kasvovoiteen kanssa ja ne toimivat erittäin hyvin yhteen. 

Seerumi on koostumukseltaan melko paksua, mutta se levittyy kasvoille vaivattomasti ja imeytyy nopeasti. Kasvoille jää kuitenkin kevyt "tahmaisuus", mikä sopii hyvin myös meikin alle. Jos jotain miinusta pitää keksiä, niin itseäni harmittaa se, että tämän pakkauskoko on pienempi kuin voiteessa, mikä tarkoittaa sitä, että seerumi myös kuluu loppuun paljon ennen voidetta. Niitä kun käytetään yhdessä ja lähes yhtä paljon aamuin illoin.

Bernard Cassiere Yuzu perfect glow care

Yuzu perfect glow care kirkastava ja silottava voide

Ihonhoitorutiinin viimeinen askel tässä tuotesarjassa on kasvovoide, joka lupaa parantaa ihon rakennetta ja kirkkautta. Voide on melko kevyttä koostumukseltaan ja se levittyy ja imeytyy helposti. Tuoksu on sama kuin koko sarjassa, ihanan sitruksinen. Näistä tulee ihan omassa kylppärissäkin ihana hoitola-fiilis, tuoksussa on mukana joku sellainen hoitoloille ominainen vivahde. Vaikuttavina aineina tässä on yuzun ja valkoisen teen lisäksi mm. macadamiaöljyä ja hyaluronihappoa, sekä B3 ja B5 vitamiineja.

Bernard Cassiere tuotteita on saatavilla kauneushoitoloista ympäri Suomen, listan jälleenmyyjistä löydät täältä.

8 kommenttia:

  1. Tämä onkin aivan uusi tuotemerkki itselleni! Vaikuttaa kuitenkin todella kiinnostavalta ja laadukkaalta. Purkit ovat tyylikkään yksinkertaisia, mutta itse varmasti sekoittaisin se välillä käytössä keskenään :D

    https://www.lily.fi/blogit/noranatalie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotteet ovat tosiaan todella laadukkaita, kannattaa tutustua jos tulee mahdollisuus vastaan :). Mä kanssa sekoitan nuo purkit keskenään, pakko säilyttää niitä eri paikoissa :D.

      Poista
  2. Bernard Cassierella on mielettömän upeita tuotteita, aina väkisin tulee mieleen varsinkin se suklainen naamio - jota muistaakseni sinäkin olet testannut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa suklaanaamiota en ole vielä testannut, vaikkakin se houkuttelee kovasti! Yönaamio oli aivan ihana!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Pääraaka-aineina näissä on yuzu- ja valkoinen tee -uute, mutta mukana myös mm. c vitamiinia, macadamiaöljyä, hyaluronihappoa jne.

      Poista
  4. Kuulostaa juuri sopivalta ikääntyvän ihon hoitosarjalta! -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ikääntyvälle iholle tämä olisi juuri passeli :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...