sunnuntai 9. joulukuuta 2018

The Body Shopin joulu

The Body Shop julkaisee vuosittain toinen toistaan tuoksuvampia joulusarjoja ja tämä vuosi ei ole ollut poikkeus. Tälle vuodelle saatiin kolme uutta sarjaa, joista itse ihastuin erityisesti kahteen: Peppermint candy cane ja Vanilla marshmallow ihastuttivat ensi nuuhkaisulla. Kolmas uutuus on Berry bon bon, joka sopii makeiden ja marjaisten tuoksujen ystävälle. Tuttuun tapaan tarjolla on paljon erilaisia joulupakkauksia, joista varmasti löytyy jokaisen kukkarolle sopiva. Nämä ovat aivan ihania lahjoja ystäville, perheenjäsenille tai vaikka opettajalle/päiväkotiin viemisiksi :). Varmasti ilahduttavat saajaansa. 

The Body Shopilla on vielä tämän päivän ajan käynnissä tarjous, kaikki joulupakkaukset -10% ja kaikki kausituotteet (eli nämä mitä tänään teille esittelen) -20%. Nyt on siis erinomainen aika hankkia täytettä pukinkonttiin tai omaksi iloksi. Huomenna alkaakin sitten uusi tarjous, koko viikon ajan saat lahjan yli 50 euron ostoksista.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

The Body Shop

Tilasin itselleni The Body Shopin verkkokaupasta* tosiaan kaksi eri lahjapakkausta ja kaksi suihkugeeliä uusissa kausituoksuissa. Sarjoihin kuuluu tänä vuonna ne perinteiset, eli suihkugeeli, body butter ja lotion, vartalokuorinta ja käsivoide. Lisäksi uutuutena löytyy mm. kylpyvaahtoa ja kylpypommeja. Kaikkia tuotteita voi ostaa täysikokoisina erikseen tai sitten näissä ihanissa joulupakkauksissa, joita on vaikka kuinka paljon erilaisia!

The Body Shop

Festive snack of Peppermint candy cane delights*

Tämä supersuloinen lahjapussi pitää sisällään neljä tuotetta ihanassa piparmintun tuoksussa. Pussukka on jo itsessään aivan ihana ja toimii todella hyvin lahjana tai jouluisena somisteena. Itse ajattelin pistää tähän tarjolle suklaakonvehteja :). Pussukan sisältä löytyy matkakokoinen suihkugeeli, vartalovoi, vartalokuorinta sekä täysikokoinen käsivoide. Nämä lahjasetit on muuten myös oiva tapa tutustua TBS tuotteisiin, jos niitä ei ole vielä käyttänyt, kun saa yhdellä kertaa monta pientä tuotetta kokeiluun.

The Body Shop


Jokaisesta kausisarjasta on saatavilla myös tälläinen pieni suloinen lahjamökki, josta löytyy matkakokoinen suihkugeeli, vartalovoi sekä pesukukka. Tämä on sellainen hyvin klassinen TBS lahjapakkaus, näitä on mun mielestä ollut joka vuosi tarjolla jossain muodossa. Setti on edullinen, sopii lahjaksi tai itselle ja on varmasti iloinen yllätys. Vanilla marshmallow on makeiden tuoksujen ystävän valinta, tämä tuoksuu niin herkulliselle. Vanilian kanssa ei oikeastaan voi mennä metsään, jos multa kysytään. 

The Body Shop

Mä rakastan TBS suihkugeelejä, joten tottakai mun piti ostaa vielä nämä molemmat täysikokoisina, vaikka lahjapakkauksissa ne pikkuisina jo olikin. Näitä kuluu aina ja tuoksut oli tällä kertaa sen verran herkulliset, etten voinut vastustaa. Nyt mietin, että ostaisinko vielä muutamat varastoon kun saa vähän edullisemmin. 

Mikä on sun kaikkien aikojen suosikki TBS joulusarja? :)

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Kaikkien aikojen suosikki joulusarja on ehdottomasti Glazed Apple! Sitä ei voita mikään<3 Näistä kolmesta suosikki taitaa olla toi Vanilla Marshmallow :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tainnut ikinä kokeilla Glazed Apple sarjaa, oon vaan kuullut kun kaikki kehuu sitä :D

      Poista
  2. Muistan vieläkin sen cranberry-sarjan . En kyllä yhtään milloin se oli body shopilla. Jouluun kuuluu kyllä yksi marjaisa suihkugeeli joulusaunassa käytettäväksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:llä on ollut tapana tuoda joka vuosi yksi marjaisa tuoksu markkinoille, ilmeisesti ne on tosiaan aika suosittuja :)

      Poista
  3. Mua ois nämä niin kovin houkuttaneet, mutta en tällä hetkellä yksinkertaisesti saa ostaa mitään vartalojuttuja - ennenkuin vanhat on käytetty pois..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olisi vähän sama tilanne, mutta en vaan voinut vastustaa! :)

      Poista
  4. Mun suosikkeja oli myös tänä vuonna Peppermint Candy Cane ja Vanilla Marshmallow! Nyt on käytössä Vanilja vaahtokarkki suihkugeeli ja jestas se on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan, että saan vanhan suihkugeelin käytettyä ja ton vanilian kokeiluun, koska se tuoksuu niin herkulta! <3

      Poista
  5. Oi, mitä herkkuja! Nyt on vaan mullakin ostokielto päällä, ennenkuin vanhat on käytetty loppuun. :) Ihanaa joulunalusaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi näitä voi käydä nuuhkimassa liikkeissä, vaikka ei ostaa voisikaan :D. Ihania herkkuja <3. Kiitos ja ihanaa joulunaikaa myös sinulle!

      Poista
  6. Vanilja ja marjat on mun suosikkeja tänä vuonna, piparminttu ei iskenyt ihan niin paljoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tota marjatuoksua ostanut ollenkaan, kun aikaisempina vuosina ne on olleet vähän liian imeliä mun makuun. Miten tänä vuonna? :)

      Poista
  7. Nämä kaikki tuotteet tulee käyttöön. Kiitos upeista vinkeistä :).

    VastaaPoista
  8. Harmittaa, kun tuntuu, että noi on vähän kalliimpia nuo tuotteet eikä ne ole niin edullisia kuin toivoisi saippuan tai rasvan olevan. Pitää kuitenkin ottaa vinkit talteen kun huomenna lähden viimeisen kerran joulu(lahja) ostoksille :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS on tosiaan hieman hintavampi kuin jotkut toiset merkit, mutta mä oon tyytyväisenä maksanut näistä, kun tuotteet on niin ihania. Mutta kyllä ihania tuoksuja löytyy edullisemminkin, kuten ne marketeissa myytävät I love.. tuotteet <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...