torstai 13. joulukuuta 2018

Joulukuun Bette box

Heippa kaikille! Tänään päästään availemaan vuoden viimeistä Bette boxia, jonka sain kerrankin käsiini hyvissä ajoin. Vuoden viimeiselle boksille on aina isot odotukset, jotenkin mä kuvittelen aina, että jouluksi kootaan se paras boksi :D. Katsotaanpa nyt sitten miten tällä kertaa kävi, oliko joulukuun boksi odotuksia vastaava vai tuliko pettymyksiä. 


Ensimmäisenä boksista löytyi boksin isoin tuote eli Cutrin Muoto extra strong hairspray. Tästä on ilmeisesti ollut liikkeellä myös toinen vaihtoehto, Iconic multispray. Mä käytän todella vähän hiuslakkoja, yleensä vaan jos on jotkut juhlat kuten pikkujoulut tai häät. Voipi olla, että sujautan tämän jonkun lahjapakettiin tänä jouluna, sillä tiedän ettei mun vaan tule käytettyä. Tämä oli kuitenkin ihan hyvä aloitus ja monelle varmasti mieluisa tuote.


Seuraavana boksista löytyi Femfresh Daily intimate wash eli intiimipesuaine matkakokoisena. Mä en kaipaa näitä intiimihygieniatuotteita kauneusboksiin lainkaan, jostain syystä Betteläiset niitä silti jaksavat lähettää. Tulee varmaan jossain kohtaa käytettyä, mutta eipä tämä mitään suurta riemua herättänyt.


Boksista löytyi myös pari meikkituotetta. Betten meikkivalikoima on pääosin ollut aika suppeaa, merkkeinä on nähty Lumenea ja Manna Kadaria, tällä kertaa vuorossa oli jälleen Manna Kadar. Mä en oikeen ole näistä innostunut, pakkaukset on jotenkin tylsiä ja halvan oloisia, vaikka usein itse tuotteet voikin olla hyviä. Tälläkertaa suuren pettymyksen aiheutti kuitenkin tuo prime time pohjustaja, sama tuote kun on tullut mulle Betten mukana jo aikaisemminkin. Myöskään tuolle huulivoiteelle mulla ei ole käyttöä eikä kiinnostusta kokeilla, joten nämä menee molemmat eteenpäin.


Siinäpä ne boksin varsinaiset tuotteet sitten olikin. Jäi jotenkin todella vaisuksi ja ihan kuin olisi puuttunut jotain? Näiden lisäksi laatikosta löytyi jälleen tuoksunäyte ja pähkinäpatukka. Harmillisesti nuo näytteet on oikeastaan ainoita, joita tulen varmasti käyttämään/maistamaan. Täytyy sanoa, että joulukuun Bette jätti nyt harmillisesti todella kylmäksi. Näin yhden variaation, missä oli tullut ensinnäkin yksi tuote enemmän ja mukana oli batisten kuivashampoo ja joku kangasnaamio. Se olisi ollut mulle jo paljon mieluisampi. En ymmärrä miten Bettellä kuvitellaan, että on ok antaa toisille enemmän ja toisille vähemmän ja kierrättää samoja tuotteita?


Mitä mieltä te olitte joulukuun boksista?

Love, Mari

18 kommenttia:

 1. Mun mielipiteet sä jo tiedätkin.. Joo täysi pettymys tää boksi. En myöskään ymmärrä sitä, että toiset saa enemmän kuin toiset. Vaikka varmaan yhteenlaskettu arvo sillä kangasnaamiolla + kuivashampoolla ei edes ole niin paljon kuin tolla huulivoiteella. Mutta siis huulivoide on huulivoide. En mä pysty ajattelemaan sen olevan oikeesti melkeen 20 dollarin arvoinen :D Mullekin se toinen versio olisi ollut mieluisampi.

  Bettellä ei ilmeisesti nähdä mitään ongelmaa siinä, että toiset saa vaikka iän perusteella enemmän kuin toiset. Täähän nähtiin tossa alkusyksystä(?) kun yli 30-vuotiaille tuli extratuote eikä alle 30-vuotiaat saaneet mitään, edes seuraavassa boksissa. Mun blogiin tosta kommentoitiinkin aika kiivaasti ja joku kävi aika pitkät keskustelutkin Betten kanssa tosta. Ja sieltä siis tosiaan todettiin, ettei ole mitään väärää heidän mielestä antaa iän perusteella toisille enemmän. Mun mielestä on.. Eri juttu jos pitkäaikaistilaajille lähetetään jotain, sillä se status on kaikkien saavutettavissa, mikäli niin haluaa. Omalle iälleen kukaan ei voi yhtään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä allekirjoitan tän ihan täysin. Bettellä mentiin nyt niin metsään kun vaan voi mennä ja vielä jouluksi :(. Pitkään aikaan ei oo harmittanut näin paljoa, vaikka en oo kovin tyytyväinen muutenkaan ollut. Huulivoide oli täysin turhake mulle, olisin paljon mieluummin ottanut ton "ei-pitkäaikaistilaaja" version.. Mä muistan kanssa ton keissin kun alle 30 vuotiaat ei saaneet mitään ja kyllä harmitti. Saman verran me kaikki kuitenkin maksetaan iästä riippumatta. On ihan ok kohdentaa tuotteita, mutta sitten pitäisi olla kaikille jotain kuitenkin.

   Poista
 2. Mä oon mesonnu tätä eriarvoisten boxien eriarvoisuutta. Olen tilannut Betteä about vuoden ja maksanut siitä pitkäaikaistilaajia korkeamman hinnankin (!) ja miten monta surkeaa boxia olen saanutkaan! Sinnillä olen pitänyt tilausta siinä toivossa, että saisin niitä parempia boxeja ja nyt näyttää siltä, että pitkäaikaistilaajat (vai olenko väärässä? En ole saanut omaani vielä..) sai huonommat boxit. En tiedä mitä odotin enää ja tämä eriarvoisuus on boxin vituttavin juttu:D. Jännällä odotan mitä saan.. jotenkin odotin enemmän joulukuulta, kenties jotain ihanaa Lumenea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä eriarvoisuus tuntuu olevan Betten tämän vuoden teema, siitä on noussut hälyä useiden boksien kohdalla ja ihan hyvästä syystä. Tää on jotenkin tosi naurettavaa ja ärsyttävää ja oikein suututtaa. Harmittaa vielä enemmän teidän puolesta, jotka maksatte tästä sen melkein 19 euroa.

   Poista
 3. Mulla ei ole oikein mielipidettä tähän asiaan kun minulle ei näitä juttuja tule. Mutta mielestäni jotenkin se joulukuun boxi luulisi olevan se kaikkein parhain...Ihan sen vuoksi kun erilaisia juhlia on juuri tässä kuussa, esimerkiksi joulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä joulukuun boksi on jotenkin tosi spesiaali ja kiva, tää oli täysi pohjanoteeraus. Onneksi en antanut kenellekkään lahjaksi boksia.

   Poista
 4. Pakko sanoa, että ihmettelen miten kukaan tätä Betteboxia enää edes tilaa, kun sisällöt on olleet jo pitkään suoraan sanottuna ankeita. Aina jotain dödöjä, hammastahnaa, suihkugeeliä, ja yleensä vielä ihan tylsiltä markettimerkeiltä. Ja mukana jotain suklaapatukoita, ilmaisia hajuvesinäytteitä. varsinkin kun nykyään on tarjolla Ipsyä, Look fantasticin boxia ja vaikka mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihmettelen joka kuukausi samaa, en vaan ole raaskinut lopettaa :D. Mikä on ihan tosi tyhmää, koska en ole pitkiin aikoihin saanut boksista mitään niin jännää, että kannattaisi tilata.

   Poista
 5. Näyttää kivalta. Mä olen jo kuukausia miettinyt Bette Boxin uudelleen tilaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että jonkun mielestä tämä oli kivan näköinen boksi :).

   Poista
 6. Oli hiukan plääh minunkin mielestäni. Olisiko siitä siltikin puuttunut joku tuote?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikutti ihan siltä kuin jotain olisi puuttunut, sen verran tyhjältä näytti.

   Poista
 7. Mä jossakin kohdin mietin Betteboxin tilaamista, mutta sitten se vaan jäi. Ja pakko myöntää, ettei ainakaan tämä joulukuinen versio varsinaisesti sytyttänyt. Onhan siellä kyllä käyttökelpoista tavaraa ja varmasti hyviä, tarpeellisia tuotteita - mutta jotenkin tuntuu, että saisi samanlaisen kasattua itsekin kokoon kaupasta. Toisaalta... Onhan siinä aina se lahjan odottamisen ja avaamisen tunne, ja sitä ei moni asia voita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän boksin perusteella en kyllä voi suositella :D. Täytyy toivoa, että tammikuun uudistukset tuo mukanaan paremman boksin.

   Poista
 8. Pettymys vähän jossain määrin, mutta kun katsoo muiden bokseja taisi mulla kuitenkin olla aika hyvä laatikko!

  https://nouw.com/moreorlesskatri/vuoden-viimeinen-bette-box-35130021

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä sait siis sen paremman version, onnekas :D. Sekin harmittaa, että näitä on niin eriarvoisia liikkeellä.

   Poista
 9. Mua harmittaa kovasti tuo variaatio mitä boxeissa on ollut - tästä olen aikaisemminkin palautetta antanut. :/

  https://blingershimmer.blogspot.com/2018/12/bette-box-joulukuu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan yleisin syy harmitukseen nyt, tässä ei oikeen oo mitään järkeä. Saman rahan kaikki maksaa boksista.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...