keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Karma

Tervehdys ja kivaa meikki-keskiviikkoa! Tänään nähdään viime viikon tapaan meikki, jonka pääosassa on yksi Jeffree Star Cosmeticsin tämän joulun huulipunista. Ihastuin vihreään Karma -sävyyn heti ensi vilkaisulla, se oli niin uniikki ja erikoinen ja jotain mitä mulla ei vielä ollut ennestään. Mulle tuli Karmasta heti mieleen tämä hyvin simppeli ja yksinkertainen meikki, näin sen päässäni juuri sellaisena kuin sen toteutin ja lopputulos olikin yhtä kiva niin päässä kuin livenäkin.


Vihreä huulipuna ei ehkä ole se kaikkista helppokäyttöisin tai arkipunaksi sopivin, ellei sitten satu nauttimaan vihreästä huulipunasta arkikäytössä. Mä sain kuitenkin päähäni heti selkeän kuvan siitä, millaiseen silmämeikkiin halusin tämän yhdistää. ColourPopin upea luomivärinappi sävyssä Paper Tiger on täydellinen sinapinruskea ja mun mielestä se sopi Karman kanssa yhteen ihan täydellisesti. Teinkin vaan ihan simppelisti yhdellä luomivärillä silmämeikin, johon yhdistin vihreän rajauksen. Maailman vaivattomin ja nopein lookki oli valmis ja lopputulos on kuitenkin aika näyttävä, kiitos vihreän huulipunan.


Mä miellän tämän syksymeikiksi, koska nämä sävyt tuo mieleen syksyn ja metsän. Kasvoille halusin normaalia voimakkaammin väriä, jotta vaikutelma olisi sellainen "ulkona viihtynyt" :D. Käytin JOUERin poskipunaduoa, jonka ostin Beautybayn alennuksista jo ennen black fridayta. Vitsit noissa oli pigmenttiä! 

Meikkivoiteena testailin ColourPopin uutta puikkomeikkivoidetta, tässä se taisi olla ekaa kertaa kokeilussa. Siitä on tulossa oma postauksensa myöhemmin kunnon arvion kera, ensivaikutelma oli kuitenkin aika hyvä. Sävyvalikoima on myös tosi laaja, eli varmasti löytyy jokaiselle sopiva. 


Mitä te pidätte värikkäistä huulipunista?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX primer
ColourPop No filter stix, light 67 N
tarte Shape tape concealer, light neutral
ColourPop No filter setting powder
benefit Hoola bronzer
benefit Dew the Hoola
JOUER rose gold blush duo
JOUER powder highlighter, Citrine

ColourPop pressed eyeshadow, Paper Tiger
benefit They're real puh-up liner
ColourPop crème gel liner, Workout
IsaDora Flashing volume mascara*

Jeffree Star Cosmetics Velour liquid lipstick, Karma

itCosmetics brow power, Universal taupe
miss beauty london brow gel, brunette*

*Saatu pr näytteenä

4 kommenttia:

  1. Hui kun on rohkea, tuo silmämeikki on tosi kiva ja vihreä rajaus sopiikin tohon luomiväriin kauniisti. Hyvät pigmentit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tää on kaikessa yksinkertaisuudessaan aika näyttävä kuitenkin :D

      Poista
  2. Itse en osaisi käyttää vihreää tai sinistä huulipunaa, mutta jossain vahvoissa fantasiameikeissä tms. ne voi näyttää ihan hyviltä. On kyllä varsin erikoinen tuo sävy, ei oo ihan mun makuun mut ilmeisesti näillekin on faninsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä erikoinen sävy, siihen itse ihastuinkin :). Kerrankin sellainen "puna", mitä mulla ei vielä ollut.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...