sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Joulukuun Lookfantastic beauty box

Lookfantastic beauty box on mulle tuttu vuosien takaa, mutta nyt olen tosiaan ollut jo pidempään tauolla tämän boksin kanssa. Olen kuitenkin jo pidemmän aikaa haikaillut tämän boksin perään, sillä muistan tykänneeni sisällöstä silloin aikanaan. Sain joulukuun boksin itselleni pr näytteenä ja vitsit miten iloinen olen tästä! Tälläinen boksi-addikti ei voi kuin virnistellä, kun joulu tuli tänä vuonna pari päivää aikaisemmin ;). Tänään kurkataan mitä kaikkea joulukuun boksi piti sisällään!

*Beauty box saatu pr näytteenä.


Odotin tältä joulukuun boksilta paljon, sillä onhan nyt joulu ja juhlakausi parhaimmillaan. Lookfantastic boksit tulevat aina ihanissa koristeellisissa laatikoissa, tällä kertaa tuo laatikko oli todella kaunis puna-kultainen. Näitä voi käyttää moniin eri juttuihin, kuten meikkien säilytykseen, kynsilakoille, tilpehöörille ja vaikka lahjojen paketointiin. Mulla onkin tallessa useita ja niillä kaikilla on oma käyttötarkoituksensa. Lisäksi boksin mukana tulee aina Elle lehti, josta saa varmasti inspiraatiota omaan tyyliinsä. Boksin mukana tulee myös lehtinen, johon on koottu esittely kaikista boksin mukana tulevista tuotteista, sekä muita kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyviä hauskoja "artikkeleita".

Lookfantastic beauty box maksaa 20€ kuukaudessa, tai jos tilaat kerralla 3kk on hintaa silloin 18€/boksi. Kuuden kuukauden tilaukselle hintaa tulee 17€/boksi ja 12kk tilaus maksaa 15,50€/boksi. Jos siis tiedät jo etukäteen, että haluat saada useamman boksin, kannattaa ehdottomasti hyödyntää tuo alennus. Oman boksin pääset tilaamaan tästä linkistä.


Grow Gorgeous scalp detox tuli mulle tutuksi viime vuoden joulukalenterista ja muistan, että tykkäsin tästä todella paljon. Tosi kiva saada tämä uudestaan käyttöön! Kyseessä on hiuspohjalle tarkoitettu kuorinta, jota käytetään ennen shampoopesua. Tämä toimi erittäin hyvin mun psoriaasin kanssa ja uskoisin tän auttavan myös kaikkia kuivasta ja hilseilevästä päänahasta kärsiviä. Tämä myös poistaa hyvin kaikki muotoilutuotteiden jäämät, jos käytät sellaisia paljon, hiukset ja päänahka tuntuu käytön jälkeen puhtaalta ja raikkaalta.


Illamasqua Hydra Veil rehydrating gel on myös mulle tuttu jo entuudestaan ja itseasiassa parhaillaan käytössä, viimeisiä viedään. Tämä pyöri mulla pitkään laatikossa, kunnes muistin taas kokeilla ja ihastuin siihen kosteuttavaan tunteeseen, minkä tämä teki kasvoille. Käytän tätä primerina meikin alla, mutta mukana tulleesta vihkosesta sain hyvän vinkin, että tätä voi myös sekoittaa meikkivoiteeseen, aion ehdottomasti kokeilla sitä. 


Dr botanicals Pomegranate superfood brightening eye serum oli yksi boksin mielenkiintoisimmista tuotteista ja sellainen, mitä en ole aikaisemmin käyttänyt. Tämä silmänympärysiholle tarkoitettu seerumi lupaa pehmentää ihoa ja vähentää juonteita ja ryppyjä. Se myös kirkastaa ja kosteuttaa silmänympärysihoa. Tuotetta suositellaan säilytettäväksi jääkaapissa. Tämä kuulostaa niin ihanalta, en malta odottaa testailua!


Karl Lagerfeld + Model Co brow pencil oli boksin ainoa meikkituote. Kulmakynä on teroitettavaa mallia, sävy vaikutti aika hyvältä nopeasti kun swatchasin ja koostumus tuntui myös kivalta, ei liian pehmeä, mutta kuitenkin sellainen, että sävyä irtosi. Mä testaan aina tosi mielelläni uusia kulmatuotteita, tämä pääsee kokeiluun heti kun seuraavan kerran teen meikkiä.


thisworks deep sleep pillow spray on tullut tutuksi myös aikoinaan, muistaakseni joulukalenterin kautta? Tämä oli mulle boksin turhin tuote, en oikein tätä koskaan ymmärtänyt tai kokenut sitä hyötyä, mitä tämä lupailee. Aion kyllä tämänkin ruiskutella tyynylleni, sillä tuoksu on mun mielestä miellyttävä ja jospa tällä kertaa huomaisin myös jotain muuta vaikutusta :).


Lookfantastic beauty sponge oli todella mieluisa yllätys. Tämä limited edition meikkisieni muistuttaa muotoilultaan kovasti mun lempparia eli RT:n miracle complexion meikkisientä. Sävy vaan on kaunis pinkki tässä lookfantastic sienessä. Kiva päästä kokeilemaan uutta meikkisientä, näitä kun kuitenkin kuluu hyvää tahtia ja olisi kiva löytää vähän uusiakin vaihtoehtoja niiden vanhojen suosikkien rinnalle.

Miltä joulukuun boksi vaikutti?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Ilmeisen onnistunut boksi, koska aloin miettiä tämän tilaamista. :D Ainoastaan tuo tyynyyn suihkutettava spray kuulosti turhakkeelta.

    Mukavaa joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten kiva kuulla, että sinäkin innostuit tästä :)

      Poista
  2. Sy-öljyseerumi on aivan ihana, olen käyttänyt sitä boxin saapumisesta lähtien joka yö. <3 Meikin alle en sitä laittaisi, mutta öisin kosteuttaa todella kivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa käyttänyt sitä nyt koko joulunajan ja vitsit miten ihana tuote, oon myyty! Nimenomaan öisin kuitenkin, päiväkäyttöön voisi olla vähän liian rasvaista.

      Poista
  3. Lookfantasticin boxi on kerrassaan ihana ja itsekin tykästyin kovasti tämän kuukauden pakettiin <3

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/12/lookfantastic-beauty-box-december-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla! Tää on kyllä ehdottomasti parempi vesio Bette boxista :D

      Poista
  4. Onpa hyvä sisältö ja toi detox päänahanalle kiinnostaa kovasti. Kerro sitten millaista se oli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen sitä tosiaan jo yhden purkin käyttänyt ja toimii tosi kivasti! Kuorii päänahasta kaiken ylimääräisen, kuten tuotejäämät ja jos sattuu olemaan jotain kuivia irtoilevia juttuja. Jättää raikkaan ja puhtaan tunteen :)

      Poista
  5. Joulukuun boksi oli aivan huikea! Mulla jäi kaikki tuotteet käyttöön ja tuo päänahkaa hoitava tuote oli kiinnostava. Mulla onkin vuoden tilaus menossa 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, kaikki tuotteet jäi myös mulla omaan käyttöön, tuota tyynyspraytakin olen suihkutellut tyytyväisenä :D.

      Poista
  6. Vaikuttaa kivalle! Kaikki nämä brändit oli mulle ihan uusia :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...