tiistai 25. joulukuuta 2018

Joulukalenterien luukut 19-25

Heippa kaikki ja ihanaa, rauhallista joulupäivää! Tänään saa ottaa rennosti, herkutella ja katsella joululeffoja hyvällä omatunnolla :D. Ja tottakai lukea blogeja! Nyt päästään avaamaan mun joulukalenterien viimeiset luukut, joista löytyikin paljon mukavia yllätyksiä. Jotenkin vähän haikea olo, kun ei ole enää aamuisin luukkuja availtavana, tähän ehti jo tottua. No, ensi joulua odotellessa!


Lookfantastic

19.12 ESPA Overnight hydration therapy on kosteuttava yönaamio ja kuulostaa todella kivalta! Kaikki kosteuttavat tuotteet on aina tervetulleita ja naamioita rakastan myös. Kiva päästä kokeilemaan uutta merkkiä, tästä kun en ole aikaisemmin kuullut.

20.12 thisworks stress check roll-on oli viikon turhin tuote, mä en oikein näistä thisworksin jutuista ole välittänyt. Tätä on tarkoitus levittää pulssipisteille ja tuotteen tehtävä on toimia aromaterapeuttisena rentouttajana, itse en vaan koskaan huomaa näiden tekevän mitään. Tuoksu on aika laventelinen, ihan miellyttävä sellainen.

21.12 The Original mane 'n tale shampoo ja hoitoaine eivät myöskään aiheuttaneet mitään suurta riemua, mutta kyllä nämä ehdottomasti käytettyä tulee. Oon kuullut yllättävän paljon näistä heppashampooista, sen puoleen kiva päästä kokeilemaan.


22.12 luukusta löytyi lookfantastic kaksipäinen sivellin. Tästä tykkäsin kovasti, siveltimet kun on muutenkin aina mieluisia. Toisesta päästä löytyy viuhkasivellin esimerkiksi korostuspuuterin levittämiseen ja toisesta päästä hyvin tiivis sivellin esimerkiksi peiteaineelle tai muille voidemaisille tuotteille.

23.12 Aromatherapy Associates De-stress muscle bath & shower oil kuulostaa mielenkiintoiselta. Suihkuöljyjä en ole testaillut kovinkaan montaa, mutta ne mitä olen kokeillut on olleet tosi kivoja. Öljyt on aina kivoja! Tässä on aika voimakas aromaattinen tuoksu, mutta se on kuitenkin miellyttävä.

24.12 jouluaaton luukusta löytyi Erno Laszlo multi task eye serum mask eli silmänalusnaamio. Merkki on mulle vieras, mutta kokeilen mielelläni. Pakkauksessa on kaksi paria silmänalusnaamioita ja ne lupaavat pehmentää, kirkastaa ja silottaa silmänalusihoa.

25.12 joulupäivälle oli varattu se vuoden "paras" luukku, 25.12 on ollut lookfantastic kalenterissa joka vuosi se kohokohta, minkä vuoksi avaankin luukun itse aina jo jouluaattona :D. Tällä kertaa luukusta löytyi Illamasqua Beyond powder highlighter sävyssä Deity. Vaikuttaa tosi kivalta ja kokeilinkin tätä jo eilen meikissä ja kasvoilla tämä näytti todella kauniilta.


Huulipunamania

19.12 luukusta löytyi peräti kolme tuotetta. Kaksi tuoksunäytettä (Gucci ja Ariana Grande), sekä Lumenen huultenrajauskynä. Kivoja tuotteita kaikki ja nuo tuoksut on molemmat todella hyviä, tulevat varmasti käyttöön heti. 

20.12 YSL Black Opium vartalovoide kuulostaa ihanan ylelliseltä. Black Opium hajuvesi on yksi mun lemppareista, joten jos tämä tuoksuu yhtään niin hyvältä, olen myyty.

21.12 Luukusta löytyi Lumenen kirkas kulmakarvageeli. Tätä olen käyttänyt jo aikaisemmin ja tykkään kovasti, ei siis haittaa yhtään saada varalle uusi odottmaan vuoroaan. Tämä pitää kulmakarvat hyvin paikoillaan.


22.12 luukusta löytyi viininpunainen nestemäinen huulipuna. Sävy on kaunis, mutta en tiedä onko mulla tälle paljoa käyttöä, sillä käytän tälläisiä sävyjä aika harvoin. Jää nähtäväksi :).

23.12 lukusta löytyi kaksi minikokoista Buxom huulikiiltoa sävyissä White Russian ja Hot Toddy. Valitettavasti nämä oli molemmat sellaisia mitä multa löytyi jo. Löysin kuitenkin molemmille uuden kodin, joten pääsivät käyttöön :). Nämä ovat sellaisia pullistavia huulikiiltoja, missä on pieni minttuinen tuoksu ja kihelmöivä koostumus.

24.12 jouluaaton luukkuun Idsu oli pakannut Kevin Murphyn leave-in repair hoituotteet hiuksille, sekä Cailapin Heat resistant mat -silikonialustan muotoiluraudoille. Kevin Murphyn tuotetta kokeilen mielelläni, sillä kaikki hiuksiin jätettävät tuotteet on aina mulle helppoja ja kivoja käyttää. Tuota mattoa en tarvitse, sillä käytän muotoilutuotteita ehkä kerran vuodessa. Sille etsin uuden kodin jostain muualta :).

Mikä oli sun mielestä viikon paras tuote?

Love, Mari


10 kommenttia:

  1. Mulla on myös toi LF kalenteri ja kyllä tuo viimeinen tuote oli viikon paras! En ole vielä kokeillut iholla, mutta näytti kyllä kauniilta ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä, LF kalenterissa voi luottaa siihen, että 25 päivän luukku on aina tosi hyvä :D

      Poista
  2. Itse en meikkiä niinkään käytä, mutta tuommoinen kalenteri voisi kyllä olla hauska.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kivan yllärin jokaiseen aamuun ja valinnanvaraa on nykyään tosi paljon :).

      Poista
  3. Itse avasin Lookfantasticin viimeisen luukun tänään ja oli kyllä todella riemastuttava yllätys - olen jossain vaiheessa tuon tilaamista pohtinutkin <3

    VastaaPoista
  4. huulipunamanian gucci bamboo paras. ihana tuoksu

    VastaaPoista
  5. Nämä kosmetiikkakalenterit ovat todella mielenkiintoisia. Samalla tulee varmasti testiin kivoja uusia tuotteita, joita ei muuten tulisi kokeiltua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän näissä on parasta, pääsee kokeilemaan tuotteita, joita ei välttämättä tulisi ostettua :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...