torstai 19. lokakuuta 2017

The Body Shop Vanilla pumpkin

The Body Shop on julkaissut tämän vuoden joulutuotteet ja tällä kertaa markkinoille tuotiin yksi täysin uusi tuoksuperhe, josta mä olen itse todella innoissani. TBS:n joulutuotteet on aina aivan ihania ja tämä uutuus ei tosiaan ole poikkeus. Vanilla pumpkin on pitkään odotettu (ainakin mä olen kaivannut jotain kurpitsaista) ja nyt se on vihdoin täällä. Vaniljan ja kurpitsan makea yhdistelmä lumoaa hieman toffeemaisella tuoksullaan ja on mun mielestä kuin luotu syksyyn ja talveen. Okei, mä olen muutenkin hullaantunut kaikkeen kurpitsajuttuun, joten saatan olla vähän puolueellinen.

Vanilla Pumpkin

Vanilla pumpkin tuotteet ovat jo myynnissä, mutta kyseessä on LE kokoelma, joten ne eivät ole myynnissä kovin pitkään. Tuotteet eivät myöskään rantautuneet ihan kaikkiin liikkeisiin, joten kannattaa kurkata TBS:n kotisivuilta mistä näitä saa tai käydä vaan kiertelemässä suurimpia liikkeitä.  Minä sain testiin sarjan käsivoiteen ja body butter -vartalovoiteen, jotka molemmat kuuluvat mun suosikki tuotteisiini. TBS:n käsivoiteet imeytyvät nopeasti ja antavat mun kuiville korppukäsille riittävästi kosteutusta. Body butterit ovat aivan ihania talvi-iholle, ne tuntuvat super kosteuttavilta ja tekevät ihosta pehmeän ja kimmoisan. 



Vanilla pumpkin yllätti mut tuoksuna. Se on todella makea, toffeinen ja syksyinen. Kurpitsa tuoksuu hieman läpi, mutta pääasiassa tän tuoksu on vaniljaisen makea. Mä tykkään tästä kovasti ja tämä menikin mun TOP5 TBS tuoksujen joukkoon. Kannattaa käydä nuuhkimassa, jos syksyiset kurpitsajutut on sun mieleen. Mä himoitsen vielä sarjan suihkugeeliä ja sen aionkin itselleni hankkia, jos vaan siihen jossain törmään. 


Vanilla pumpkin oli tämän vuoden ainoa uusi tulokas, mutta muutama vanha suosikki teki paluun tänä vuonna. Viime vuodelta tutut Vanilla Chai sekä Frosted Berries ovat jälleen saatavilla. Kolmantena paluun teki muutaman vuoden takainen Frosted plum, joka oli mulle ennestään vieras. Vanilla chai nousi viime vuonna mun suursuosikiksi ja oon ihan super onnellinen, että se on taas täällä! Se on parasta. Marjaisten tuoksujen ystäviä hemmotellaan nyt paljon, sillä Frosted berries ja Frosted plum ovat molemmat makean raikkaita marjaisia/hedelmäisiä tuoksuja. 

Mikä on sun suosikki joulutuoksu?

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr näytteinä

18 kommenttia:

  1. Pumpkineissa on ihana tuoksu, aika voimakas, mutta ihana! Joulujutuista Glazed Apple on mun suosikki, mutta tänä vuonna joutuu olemaan ilman, sen jälkeen tuo Frosted Plum on eniten makuuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mä oon aivan myyty! :) Tosi harmi, että oli niin rajattu erä. Frosted plum ei ensinuuhkaisulla ollut mun suosikkini jostain syystä, täytyy nuuhkia sitä vielä lisää.

      Poista
  2. Oi, näitä pitääkin mennä heti tuoksuttelemaan, ihanan näköisiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mene ihmeessä, nämä on niin herkullisia kaikki! :)

      Poista
  3. Mie olisin halunnut tuon Vanilla Pumpkin suihkarin, mutta oli verkkokaupasta loppu. Nappasin sitten vain käsivoiteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin kanssa, että on päässyt loppumaan verkkokaupasta :/ Toivottavasti saadaan vielä uusi erä ennen joulua.

      Poista
  4. Toi Vanilla Pumpkin on aivan ihanan tuoksuinen <3 TBS:n joulun kausisarjoista ehdoton suosikkini on muutaman vuoden takainen Glazed Apple. Viime vuonna suosikkini oli myös Vanilla Chai, mutta jotenkin tänä vuonna tykästyin eniten Frosted Berriesiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glazed Apple on yksi mun suosikeista myös, mutta ei kyllä voita Vanilla chai tuoksua :D <3

      Poista
  5. Vanilla Pumpkin on ihana, tosin itse toivoisin siihen vielä hitusen enemmän sitä kurpitsan tuoksua :) Mun suosikkini kaikista testaamistani joulutuoksuista on Glazed Apple, ihan ehdottomasti. Sen voittanutta ei ole! Frosted Berries tulee hyvänä kakkosena, sekin on hurjan ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon vähän samaa mieltä, kurpitsaisuus olisi saanut olla voimakkaampi niin vastaisi enemmän nimeään, vaikka tuoksu on tälläisenäkin ihana :).

      Poista
  6. Kuulostaa ihanalta tuoksulta. Toffee, kurpitsa. Voisin vaikka tulevan talven kunniaksi hankkia jonkin tuotteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti hankkia talven hemmotteluhetkiin :)

      Poista
  7. Sain tuota Frosted berries saippuaa ja se tuoksui niin hyvälle, että sen voisi syödä. Tekisi mieli tuollaista suihkugeeliä tai kuorintaa. Meillä on menty niin pitkään tuoksuttomalla erisanilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, hanki ihmeessä joku ihana suihkugeeli ihan vaikka itsesi hemmotteluun! Tekee suihkuhetkistä niin paljon mukavamman :)

      Poista
  8. En ole kurpitsan suuri ystävä, mutta yhdistettynä vanilijaan, se saattaa olla kokeilemisen arvoinen :) Ehdottomasti käyn kurkkimassa, löytyykö omasta Body Shopista näitä!

    Mun suosikkeja on marjaisat tuoksut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tosi kevyesti kurpitsainen, sitä saa oikein hakemalla hakea :) Enemmän tulee vanilja ja toffee läpi. Käy ihmeessä nuuhkimassa jos jossain vielä törmäät :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...