torstai 12. lokakuuta 2017

Syyskuun Boxycharm

Heippa kaikki! Tänään päästään vihdoin ja viimeiin tutustumaan syyskuun Boxycharmiin, mun kuukauden kohokohtaan! Sain boksin käsiini jo viime viikolla, mutta en viitsinyt ihan peräjälkeen kaikkia boksiesittelyitä teille heittää niin Boxyn vuoro tuli vasta nyt. Hyvää kannattaa odottaa, eikö? Boxy on mulle aina kuukauden odotetuin kosmetiikkajuttu, tää ei vaan koskaan petä ja olen saanutkin aika monta ihmistä jo tän boksin pauloihin :D Jos sua kiinnostaa myös, kurkkaa ihmeessä www.boxycharm.com. Tilaamiseen tarvitset valitettavasti vielä Shipiton tai muun vastaavaan, mutta Shipiton käyttö on onneksi super helppoa! Olen kirjoittanut ohjeet Shipiton käyttöön, ne löytyy Shipito -tunnisteen kautta.


Syyskuun boksin teemana oli Boxy Baddie ja tällä kertaa laatikkoon olikin pakattu kuusi täysikokoista tuotetta! Ihan huikeeta!! Jos vielä olette olleet kahden vaiheilla, väitän, että tän boksin jälkeen aika moni alkaa naputella tilausta :D.


Otetaan ensin vaikka se huippujuttu! Tässäkin kuussa boksista löytyi luomiväripaletti ja tää on vielä sellainen, jonka olin aikeissa ostaa! PÜRin Soiree Diaries paletti sisältää kahdeksan neutraalia mattasävyä ja neljä metallista shimmersävyä. Tää on täydellinen jokapäivän paletti neutraalien sävyjen ystävälle ja ensi kokeilulla pigmentti näissä on myös aivan huikea. JES!


Boksista löytyi myös jotain hiuksille, nimittäin Briogeo Don't despair, repair! Hoitava naamio on pitkälti luonnonmukainen ja tuoksu on todella miellyttävä. Oon tutustunut tähän brändiin aikaisemminkin jo Boxyn kautta ja tykännyt kovasti, joten innolla otan tän käyttöön.


Seuraavaksi boksista löytyi Studiomakeup irtoposkipuna. Tällä ei ollut mitään erillistä sävynimeä, onkohan näitä sitten vaan yksi saatavilla? Sävy on luonnollinen ja kaunis, sopii varmasti tosi monille ihonsävyille. Mä oon melko huono käyttämään tällaisia irtoposkipunia, mutta aina välillä innostun, joten omaan käyttöön jää tämäkin. Studiomakeup on tosi laadukas brändi, multa löytyy ennestään heidän kiinteä poskipuna ja pari luomiväripalettia.


Tälläkin kertaa mukana oli ColourPopia, ultra satin lip -nestemäisen huulipunan muodossa. Mullahan on näitä tosi tosi paljon jo ennestään, mutta kävi tuuri, sillä tätä sävyä ei vielä löytynyt. Tää on mun mielestä tosi nätti, neutraali vaaleanruskea, sopii tosi kivasti syksyyn!


Mukaan oli laitettu myös bareMineralsin meikkivoidesivellin, jota olen myös himoinnut jo pitkään. Tää on siis se seerumimeikkivoiteen kanssa julkaistu sivellin, jossa on kuoppa päässä. Odotan innolla, että pääsen testaamaan tätä, koska oon oikeesti harmitellut etten tätä ole aikoinaan ostanut. 


Viimeisenä, mutta ei tosiaankaan vähäisimpänä laatikosta paljastui tuote MACilta. Siis oikeesti! MACia ei ole aikaisemmin boksista löytynyt, mutta nyt saatiin kulmakynä. Sain sävyn Spiked, joka tuntuu olevan mulle ihan sopiva. Tätä on tosi kiva testailla, koska en ole aikaisemmin MACin kulmakyniä testaillut. Ihmetyttää vaan miksi tässä ei ole sitä harjasosaa toisessa päässä??

Miltä syyskuun Boxycharm näytti? Mikä oli sun suosikki?

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Boxycharm on kyllä ihan omissa sfääreissä:) Hienot tuotteet. Pürin luomiväripaletti on upea, ja vaikka neutraalit sävyt ei ole ihan mun lemppareita, kyllä se mulle silti kelpais;) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mikään muu boksi mitä oon kokeillut ei pääse edes lähelle! :)

      Poista
  2. Kiva sisältö taas, mitä oon katsonut niin tää on varmastikin ainoa boxi jonka voisin kuvitella tilaavani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm ei petä koskaan! :) Lokakuussakin luvassa ainakin pari ihan huikeaa juttua ;)

      Poista
  3. Tää on kyllä ihan huikea. Ja siis....mulla olis Shipito-tili mutta yritän vielä pidättäytyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, mulla ei olisi tahdonvoimaa :D Tää on parasta!

      Poista
  4. Erilaisiin bokseihin olen tutustunut vain lukemalla niistä blogipostauksia. Tämä vaikutti hyvältä. Ei mitään minikokoisia näytteitä. Tuli tunne, että pitäisi opetella meikkaamaan enemmän ja paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharmin mukana tulee aina täysikokoisia tuotteita ja boksin arvo on aina yli 100 dollaria, eli rahoilleen saa hyvin vastinetta :)

      Poista
  5. Sisältö näyttää oikein kiinnostavalta :) Minun suosikkini on ehdottomasti tuo PÜRin Soiree Diaries paletti - ihan huikeita sävyjä kaikki. Toisaalta kaipailisin kunnon meikkivoidesivellintä itselleni ja tuo bareMineralsin näyttää hyvältä myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paletti oli mullekin tän boksin helmi, se on niin kaunis ja sopii käytettäväksi arkeen ja juhlaan :)

      Poista
  6. Mielenkiintoinen boxi. Kiva että on täysikokoisia tuotteita. Luomivärit oli kauniin sävyisiä. Hiusnaamio tekee varmasti hyvää värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Kunnon boxi. Ei ihme että tykkäät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä ei kyllä boksi voi paljoa paremmaksi muuttua :)

      Poista
  7. Todella hyvänkuuloisia tuotteita. Itse varmasti tarvitsisin eniten hiusnaamiota. Aurinko tekee aina tuhoaan täällä hiuksille ja huomaa miten nopeasti ne menettävät kiiltonsa. Täytyy myös sanoa että luomivärit ovat todella kauniin sävyisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiusnaamiot on ihania tuotteita hiusten hemmotteluun, itse käytän yleensä pari kertaa viikossa ja tekee niin hyvää :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...