tiistai 10. lokakuuta 2017

Slmissglam Madison Miller brush set

Kaikki kauniiden siveltimien ystävät nyt kuulolle! :) Pääsen tänään esittelemään teille Slmissglam Madison Miller -sivellinsetin, josta olen itse todella innoissani. Joku mun blogia pidempään seurannut saattaa muistaa, kun joskus keväällä (?) esittelin teille saman brändin Macaroon -sivellinsetin. Sitä tilatessa olin jo kahden vaiheilla, että haluanko tämän vai sen Macaroon setin ja kuten voitte päätellä, en tätä silloin hankkinut. Madison Miller on Youtubettaja, joka on koonnut tähän settiin oman suosikkinsa Slmissglam siveltimistä ja päässyt myös valitsemaan siveltimien värit. Slmissglam verkkokaupasta löytyy paljon upeita tyttömäisiä söpöjä sivellinsettejä ja kokoelmia, suosittelen tutustumaan valikoimaan jos olette vailla laadukkaita siveltimiä.


Madison Miller -setti houkutteli mua nimenomaan tuon värinsä puolesta. Mintun vihreä kun sattuu olemaan mun lempivärini ja nämä miellyttää mun silmääni kovasti. Pakkaus on myös samaa mintun sävyä, valkoisin sydämin ja kultaisin kirjaimin koristeltuna. Alakulmasta löytyy Madisonin kuva ja laatikon takaa kaikki tarvittavat tiedot tästä setistä. Normaalihinta näillä viiden siveltimen seteillä on noin 70 dollaria, mutta lähes aina on tarjolla alennuskoodeja, joilla saa noin -30% alennusta. Kannattaa seurata Slmissglam Youtube kanavaa, sieltä löytyy aina voimassaolevia koodeja. Oman settini tilasin ipsy shopperin kautta ja sain sen super edulliseen hintaan, vaan 25 dollaria!! Eihän tuota tarjousta voinut jättää käyttämättä. Ipsyn tilaajien kannattaakin pitää ipsy shopperia tarkkaan silmällä, sieltä kun löytyy lähes aina ihan huikeita tarjouksia eri brändeille.


Madison Miller setti sisältää tosiaan viisi sivellintä, neljä kasvoille ja yksi rajauksille/kulmakarvoille. Siveltimet on koristeltu kultaisin tekstein ja jokaisesta siveltimestä löytyy myös kaksi vihertävää koristekiveä varresta. Siveltimet ovat synteettistä karvaa ja valkoisten harjasten päät on värjätty samalla upealla mintunvihreän sävyllä. Niin nättejä!! Slmissglam siveltimet ovat muuten kaikki eläinkokeettomia ja vegaanisia (paitsi sivellinkirjat, joiden se kirjaosa on oikeaa nahkaa). 


Tästä setistä mun suosikkeja on nuo kolme suurinta, eli puuteri-, meikkivoide- ja poskipunasivellin. Toinen oikealta on tarkoitettu peiteaineelle, mutta se sopii varmasti loistavasti myös luomivärin pakkaamiseen luomelle, pigmenteille ja glitterille yms. Ainoa jolle mulla ei niin kauheasti ole käyttöä on tuo viistopäinen rajaussivellin, mutta eiköhän sillekin jotain virkaa ole aina välillä. Laadultaan nämä ovat ihanan pehmeitä ja jämäkän tuntuisia, mutta eivät liian tönkköjä. Oon tykännyt tosi paljon siitä Macaroon -setistä ja nämä tuntuu vastaavan niitä todella hyvin.


Onko Slmissglam tuttu merkki? Löytyykö sieltä muita sivellinhamstraajia?

Love, Mari

13 kommenttia:

  1. Ei ole tuttu merkki, mut ihanan väriset siveltimet, mähän rakastan turkoosia!

    VastaaPoista
  2. Kauniinväriset siveltimet. Tähän saakka olen ostanut aina halvimmat siveltimet. Nyt muutamasta blogitapaamisten goodiebackeistä on tullut siveltimiä. Ja onhan ne olleet paljon parempia, kun mun entiset! Kaikessa ei siis kannata säästää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa, mun lempiväri kun on kyseessä :). Laadukkaisiin siveltimiin kannattaa kyllä panostaa, niillä on tosi iso osa meikin onnistumisessa. Mutta laatua saa myös halvalla, esim. Morphen ja uudistuneen Ecotoolsin siveltimet on tosi hyviä :)

      Poista
  3. Vautsi, tosi söpöt! Pitäisi kyllä yrittää panostaa välineisiin vähän enemmän, jälkikin olisi nassussa varmasti parempaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän ne työvälineet vaikuttaa tosi paljon lopputulokseen :) Mä rakastan siveltimiä ja niitä on kertynyt jo aika huima määrä.

      Poista
  4. Ei ollut kyllä tuttu merkki ennestään, mutta hitsi miten suloisia siveltimiä 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on aivan ihania laadultaan ja ulkonäöltään :) <3

      Poista
  5. Olipa edullinen setti, jos maksoi vaan 25 euroa ja laatukin hyvä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tuo alennus oli ihan huikea! Kyllä niillä koodeillakin saa kivasti hintaa alas, mutta ei sentään ihan näin paljoa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...