sunnuntai 15. lokakuuta 2017

LUSHin alaston joulu

Viime sunnuntaina pääsitte kurkkaamaan LUSHin joulutuotteiden lanseeraustilaisuuteen ja tuon postauksen yhteydessä mainitsinkin jo ohimennen, että tilaisuudesta lähti mukaan myös aika ihana goodie bag. Ajattelin tänään näyttää teille mitä kaikkea kivaa kassista löytyi, sillä itse oon ainakin tosi innoissani näistä tuotteista! Kertokaahan jos te olette käyneet tutustumassa LUSHin jouluun, mitkä tuotteet oli teidän lemppareita? :)


Tällä kertaa pääsimme itse osallistumaan goodie bagin kokoamiseen, sillä jokainen sai valita LUSHin joulutuotteista kolme itselleen mieluista tuotetta kassiin. Tää oli mun mielestä tosi kiva idea, sillä nyt sai ainakin sellaisia tuotteita, jotka kiinnosti itseä ja joita halusi lähteä testaamaan. Näiden kolmen lisäksi kassista löytyi kolme muuta tuotetta, mun omatekemä nalle ja "pakopelistä" saatu palkinto. 


Aloitetaan vaikka niistä kolmesta tuotteesta, jotka kassissa oli valmiina. Popcorn lip scrub oli yksi mun suosikkini, se tuoksuu aivan ihanalle! LUSHin huulikuorinnat on aina ihan syötävän herkullisia. Mulla on ennestään näitä pari viime joululta, mutta popcorn oli oikein mieluisa lisä kokoelmaan. 

Skindrink facial moisturiser on myös mulle tosi mielenkiintoinen tuote, koska en ole koskaan LUSHin kasvovoiteita käyttänyt. Odotukset on kyllä kovat, uskon tän olevan aika mainio nyt talvella kun iho alkaa kuivua enemmän.

Elbow grease on myös mulle uusi tuttavuus ja jotenkin tosi jännä tuote! Cupuacu- ja murumuruvoita sisältävä kosteuttava pötkylä sopii mm. kuiville kyyneräille, polville, kantapäille ja mihin tahansa kosteutusta vaativaan paikkaan. Tämä sopii ilmeisesti hyvin myös tatuointien päälle, jolloin se korostaa tatuoinnin värejä ja yksityiskohtia. 


Ensimmäinen tuote, jonka itse valitsin oli Santa's Christmas shower cream. Tämä tuoksuu niin ihanalle, kokikselle ja joululle, en voinut vastustaa! Suihkusaippuaa tarvitsee aina ja tämä joulunpunainen yksilö saa hymyn huulille. Mua nauratti myös tämän "käyttöohjeet"; "We don't need to tell you how to use a shower gel, do we? If you really don't know how then we suggest you find someone you really like and invite them to the shower with you to demonstrate". :D


Toinen mun valitsema tuote oli Christingle body conditioner eli suihkussa käytettävä vartalovoide. Mä olen käyttänyt näitä eri tuoksuissa jo pari kappaletta ja ihastunut täysin. Tämä minttuinen yksilö tuoksuu ihanan raikkaalle ja voin kuvitella miten ihanalta tää tuntuu kropalla. Tämä on laiskan vartalonrasvaajan paras ystävä!


Viimeiseksi valitsin vielä Snow Fairy sparkle jar -vartalopuuterin. Snow Fairy on monen suosikki tuoksu ja sitä odotetaan joka joulu yhtä innolla. Mun lemppareihin se ei varsinaisesti kuulu, tai siis en ole siitä niin pähkinöinä kuin monet muut. Tuoksu on ihan kiva, jos sattuu olemaan makeiden karkkituoksujen ystävä. Tämä tuote kuitenkin kiinnosti sen verran, että halusin sen testiin. Tämä on ns. kiinteä vartalovoidepala, jonka sisällä on kimaltavaa vartalopuuteria, jota voi sitten suihkuttaa iholle voiteen päälle. Hauska idea!


Muistatteko kun puhuin siitä kylpynallesta, jota päästiin itse tekemään? No, ei tosiaan mennyt ihan nappiin, kun nallelta on kaula poikki ja palat ei ole mitenkään kohdillaan. Mun kädenjälki tässä kuitenkin näkyy, joten olen ylpeä tuotoksestani ja otan nallen mukaan seuraavaan jalkakylpyyn :D. 


Kurkataan lopuksi vielä mitä löytyi siitä pakopelin palkinnosta. Tämän sai suorittamalla tehtävän onnistuneesti, joten kaikki taisivat palkinnon saada. LUSHin lahjapakkaukset on muuten todella kauniita ja näyttäviä, kannattaa käydä katsomassa! Joulun paketitkin ovat varmasti jo tulleet myymälään, käy nappaamassa lahjat talteen :).


Butterfly -lahjasetistä paljastui Ro's argan body conditioner ja saippuapala, jonka nimeä en valitettavasti muista ja ehdin jo hävittää paketin. En oikein osaa edes sanoa miltä tuo saippua tuoksuu, aika erikoiselta kuitenkin. Kiva lahjaidea vaikka ystävälle :). 

Oletteko jo tutustuneet LUSHin jouluun?

Love, Mari


*Tuotteet saatu pr näytteinä

16 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä tuotteita. :)!

    taru
    stuffabout.fitfashion.fi

    VastaaPoista
  2. Ihanan kuulosia tuotteita. Lushin joulutuotteet eivät ole mulle tuttuja, mutta se paljon kehuttu Snow Fairyn suihkugeeli on kyllä tänä vuonna pakko hankkia, sekä tuo Santa's Christmas suihkugeeli kuulostaa myös ihanalta <3
    Lushia tulisi varmasti enemmän hamstrattua jos se löytysi täältä kotikaupungista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä LUSHin verkkosivuilla kurkkimassa kaikkia ihania uutuuksia :) Mua kanssa harmittaa, että pitää lähteä Helsinkiin asti nuuhkimaan tuotteita, mutta onneksi on verkkokauppa niin saa sentään tilattua omat lempparit vaivatta.

      Poista
  3. Sun nalle on kieltämättä aika sympaattisen näköinen<3 :D Ihana! Oi noissa pusseissahan oli sitten valmiiksi eri tuotteita, kun mun pussukasta paljastui tosiaan myös kolme tuotetta, mutta kaikki oli eri kuin mitä sä sait :) Ei yhtään hullummalta kyllä vaikuta noi sun tuotteet ;) Toi Christingle Body Conditioner on ehkä pakko laittaa tilaukseen, se tuoksui niin ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, siitä tuli vähän reppana :DD Mitä kaikkea sun pussissa oli? Olin kyl itse tosi tyytyväinen noihin kolmeen tuotteeseen, kaikkia testaan mielelläni ja tulee varmasti tarpeeseen.

      Poista
  4. Christingle vartalohoitoaine on ihan super hyvä! Jättää iholle pienen kipristelevän ja kylmän fiiliksen, vähän niinkuin kylmägeelit tekee :-D Siitä on sit kiva kietoutuu pyyhkeeseen tai lämpimään kylpytakkiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh kuulostaa ihanalta! Täytyy korkata se käyttöön pian :) Kuulostaa tosin vähän siltä, että voisi olla aika kiva kesätuote, jos viilentää :P

      Poista
  5. Voi Lush <3 Lushin myymälä on mulle niin houkutteleva kaikkine tuoksuine sun muine. Äh, pitäisiköhän sitä taas poiketa käymään ja ihastella niitä kaikkia, varsinkin tämän postauksen tuotteet näyttävät ihanilta! <3

    http://pisteitaruudulla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! LUSHilla on ihanaa käydä aina nuuhkimassa, harmi kun Helsingissä tulee käytyä niin harvoin, eikä liikkeitä löydy muualta :/

      Poista
  6. Voi kun ihania tuotteita! Huulikuorinta on kyllä tuote, jolle oon viime aikoina kehittänyt tarpeen, joten pitääpä varmaan tutustua tuohon tarkemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulikuorinnat tulee mulle ainakin tosi ajankohtaisiksi näin syksyllä kun huulet alkaa kuivua ja rohtua ihan huolella. Näillä huulista saa taas ihanan pehmeät :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...