torstai 21. toukokuuta 2015

15th day of beauty

Hurraa, kauneushaasteen 15 osa tänään, puolivälissä ollaan!  Ehkäpä tämä sittenkin saattaa jopa valmistua tämän vuoden puolella. Tämän päivän teemana lempi poskipunani. Kuvittelin ensin, että eihän mulla edes ole paljoa poskipunia, ainakaan verrattuna muihin meikkeihin, joten valinnan luulisi olevan helppo. Kyllä näitä sitten kuitenkin löytyi sieltä täältä, ja vaikka irtopunia ei kovinkaan paljoa ole, löytyy erinäisiä poskipunapaletteja ja yhdistelmäpaletteja jokunen! Tähän nyt valikoitui kuitenkin ne eniten käyttämäni, jotka nappaan lähes automaattisesti käyttöön oli tilanne mikä hyvänsä.


NARS orgasm, Makeup Revolution blushing hearts, Paese blush


Nämä kolme on siis eniten käytössäni ja kaipa näitä voisi lemppareiksi kutsua. NARSin orgasm on kaikinpuolin täydellinen joka lookiin sopiva poskipuna, todellinen luottotuote! Makeup Revolutionin blushing hearts on myös todella kaunis kirkkaampi pinkki ja kolmea sävyä yhdistelemällä tästä saa aina vähän erilaisen eri meikkeihin. Tämähän on duuppi niille Too Facedin poskipunille, joita en vielä ole onnistunut hankkimaan. Paesen poskipuna on tullut aikoinaan livboxista ja toimii mulla sellaisena arkipunana, tämä on todella luonnollinen ja kevyt poskipuna, sävy on kuitenkin juuri omiaan mulle ja tykkään kovasti. Se on myös matta, mistä plussaa! 

NARS orgasm
Makeup revolution blushing hearts
Paese blush


Näiden kolmen suosikin jälkeen halusin mainita vielä muutaman kivan tuotteen, jotka ovat myös käytössä todella paljon. Benefitin cha cha ja posie tintit ovat loistavia ihan sellaisinaan tai toisen poskipunan alla. Toimivat myös huulilla hyvin!Ja viimeisenä tuotteena Too Facedin La belle carouselle -paletista Luminous Peach poskipuna. Täydellinen kesäsävy ruskettuneelle iholle, todella kaunis mattakoralli. (Ps. tykkään myös tuosta paletin aurinkopuuterista huimasti!)


Too Faced Luminous Peach
benefit Cha cha tint
benefit Posie tint

Mitkä on sun lemppari poskipunia?

Love, M


// English

15th day of the 30 day of beauty challenge. Today I show you my favorite blushes, such as NARS orgasm and Too Faced Luminous Peach. You can see all the pictures above! What are your favorite blushes?

2 kommenttia:

  1. Mää oikeesti omistan vaan yhden poskipunan... Hyvin harvoin tulee punaa käytettyä ja jos käytän niin käytän huonompi pigmenttistä luomiväriä:D Pitäs varmaan alkaa totuttelemaan itseä ja ostaa joku halpa,oon kuullu että h&m:n poskipunat on loistavia hintaansa nähden.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä käytän jokaisessa meikissä jotain poskipunaa, tykkään että kasvoille saa vähän väriä ja "tyttömäistä" punaa, se viimeistelee meikin kuin meikin :). Kannattaa kokeilla jotain edullisia poskipunia, kuten juuri tuota H&Mää ja katsoa miltä tuntuu ja mikä sopii itselle! Ja eihän se mitenkään pakollista ole, saahan kasvoille väriä ihan vaan vaikka aurinkopuuterilla, itse vaan tykkään kovasti ;).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...