keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Meikki-keskiviikko; Alien

Heippa ystävät! Tänään ollaan tuttuun tapaan meikki-keskiviikon parissa ja tällä kertaa nähdään Jeffree Starin uudella Alien paletilla tehty meikki. Esittelin tuon paletin teille äskettäin ja tässä näette sen nyt sitten tositoimissa. Mä oon tykännyt tuosta paletista ihan hurjasti, sävyt on mielenkiintoisia ja tuolla saa tehtyä sekä neutraaleja, että uniikkeja lookkeja. Meikki oli mun mielestä onnistunut, hyvin simppeli ja vaivaton, kuten mun meikit yleensä on. Hiuksista en sano mitään, en tajua mikä niitä vaivaa :D.


Silmämeikistä tuli aika tumma, joten halusin sille kaveriksi peittävän ja melko mattaisen meikkipohjan. Käytin pitkästä aikaa Urban Decayn All Nighter meikkivoidetta, jota kevensin hieman The Ordinaryn seerumi meikkivoiteella. Tuo yhdistelmä toimi tosi hyvin ja meikki pysyi kasvoilla koko päivän. Sävy oli hieman liian tumma, mutta ei kuitenkaan mitenkään liian häiritsevästi.


Käytin kasvoille myös mun uutta Hourglass palettia, jonka esittelen teille vielä myöhemmin paremmin. Sanon nyt vaan, että ymmärrän miksi noita Hourglass puutereita kehutaan niin paljon. Kasvoille tuli hyvin luonnollinen hehku, ja tuo poskipuna on tosi kaunis.


Silmämeikki on tehty tosiaan Alien paletilla, joka on ollut yllättävänkin inspiroiva. Olen tehnyt sillä nyt useampiakin meikkejä ja kaikki on olleet aina mieluisia. Vielä on kuitenkin monta sävyä kokeilematta. Tämä lookki oli ihan super nopea ja helppo, mutta silti lopputulos näyttää kivalta ja sopii vaikka iltamenoihinkin, varsinkin jos vielä lisää rajauksen ja irtoripset. Huulille päädyin valitsemaan melko ruusuisen, hieman ruskeaan taittavan sävyn. Yhdistelmänä on Kat Von D:n Lolita rajauskynä ja Bite Beautyn Pepper huulipuna. 


Joko sulla on oma Alien paletti?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX primer
Urban Decay All nighter foundation
The Ordinary serum foundation
Urban Decay naked skin concealer
RCMA no-color powder
MAC Next to nothing powder
CoverFX custom enhancer drops, Sunkissed
tarte park ave princess palette
Hourglass Ambient lighting edit volume 4
ColourPop super shock cheek highlighter, Lunch money

Inglot eye makeup base
Jeffree Star Cosmetics Alien palette
Kat Von D Tattoo liner, Trooper
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, Junkie*
benefit Bad gal bang mascara

benefit Precisely, My brow pencil
miss beauty london brow gel*

Kat Von D Everlasting lip liner, Lolita
Bite beauty Amuse bouche lipstick, Pepper

*Saatu pr näytteenä

10 kommenttia:

  1. Nuo luomivärisävyt sopii sulle älyttömän hyvin:)
    Samaten huulipunan sävy on ihan nappivalinta!

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis meikki! Ja anteeksi nyt vaan, mutta en mitenkään ymmärrä mitä vikaa sun tukassasi mukamas on. Kauniin kiiltävät, tuuheat laineet, jotka ainakin näissä kuvissa näyttävät erityisen ihastuttavilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Ja siis hyvä jos tuo hiusongelma on vaan mun päässäni xD. En vaan itse kestä tuota "hyppyriä" ohimolla. :D.

      Poista
  3. Upea meikki! Alien paletti ei oikein sytyttänyt mua, mutta kiva tietää että sillä saa tehtyä neutraaleja sekä uniikkejakin lookkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Mä tykästyin kovasti noihin jänniin sävyihin ja oon ollut tosi tyytyväinen ostokseen.

      Poista
  4. Mikä sävy sinulla on The Ordianrysta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on 2.1Y, joka on yksinään liian tumma, mutta sekoitettuna tuohon vaaleampaan UD meikkivoiteeseen siitä tulee sopiva yhdistelmä :D

      Poista
  5. Nää sävyt on tosi hyvin yhdistetty, kun se näytti niin rankalle se paletin valikoima ja näytti vähän yksipuoliselle. On kyllä tosi hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Mun mielestä toi paletti taas on ihanan monipuolinen, saa aikaan erikoisia ja neutraaleja meikkejä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...