sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäismeikki

Heippa kaikille! Onkos vatsat täynnä mämmiä ja suklaamunia? :) Tänään siirrettiin vihdoin kellot kesäaikaan ja pitkästä aikaa aurinkokin näyttäytyy, kevät fiilistä siis nähtävillä! Tämän päivän meikki sopiikin tähän kevätoloon kuin nenä päähän. Tein pääsiäisen kunniaksi hyvin kirkkaan ja keväisen meikin käyttäen keltaista luomiväriä. Keltainen on jotenkin jännä sävy, tykkään siitä tosi paljon, mutta sitä on hyvin vaikea yhdistää mihinkään tavallisiin meikkeihin. Tähänkään lopputulokseen en ollut ihan 100% tyytyväinen, mutta julkaistaan nyt kuitenkin, onhan tässä sellaista keväistä vivahdetta.


Käytin pohjameikkiin ensimmäistä kertaa MUGin poskipunaa ja varjostusväriä sekä OFRAn banaanipuuteria. Kaikkiin olin enemmän kuin tyytyväinen, toimivat tosi hyvin. Mun iho tuntuu kuitenkin olevan taas hieman pintakuivempi ja se puskee kyllä meikkivoiteenkin läpi. Pitkään mun iho oli jo tosi hyvässä kunnossa, ei ollut kuivuutta juuri lainkaan. Kiehl'sin kosteusvoide pääsi loppumaan ja vaihdoin hetkeksi Niveaan kunnes saan hankittua uuden tilalle ja se ei tunnu kosteuttavan riittävästi, kuivuus johtunee siis siitä. 


Highlighterina käytin Gerard Cosmeticsin highlightia, taisi olla ensimmäinen kerta, en ainakaan muista, että olisin sitä meikissä kunnolla käyttänyt. Sävy on tosi kaunis ja muutenkin tuo oli kovin kelpo highlighter, täytynee harkita myös muiden sävyjen hankkimista. (Listaan sävyt ja muut tuotteet taas tuonne alas)


Kokeilin rajaukseen ColourPopin keltaista geelilineria ja se oli valitettavasti päässyt jo hieman kuivahtamaan, joten työstäminen oli melko hankalaa. Suihkutin sivellintä fix+:lla, mutta ei sekään kauheasti auttanut. Siivestä oli lähes mahdotonta saada terävää, mutta toinen puoli onnistui ihan kivasti. Silmän sisänurkan rajasin CP:n vihreällä kynälinerilla, joka on ihan huippu! Jos olet näitä miettinyt, niin kannattaa sijoittaa ennemmin kyniin kuin niihin geelipurkkeihin.Silmämeikkiin käytin pääasiassa ABH:n artist palettia ja UD:n electric palettia. Yhdistelin keltaista ja vihreää sekä luomella, että rajauksessa. Vihreää olisi voinut olla ulkonurkassa vielä intensiivisemminkin, mutta tällä kertaa näin. Tynkäripset sojottivat taas miten sattuu. Alkaa mennä hermo niiden kanssa, kun ne ei vaan pidä taivutusta hetkeäkään. Jos tiedätte maailman parhaat ripsentaivuttimet, niin ilmiantakaa ne mulle jooko! 


Kumpi oli ensin, muna vai kana?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet;

theBalm time balm primer
Urban Decay naked skin foundation
Urban Decay naked skin concealer
bareMinerals stroke of light eye brightener
OFRA banana powder
benefit "i love me" powder
Makeup Geek contour powder, complicated
Makeup Geek blush, spell bound
Gerard Cosmetics star powder, Grace
Too Faced soul mates blushing bronzer, Carrie and Big

NYX eye shadow base, white
ColourPop super shock shadow, hello
ABH artist palette, buttery, phresh
UD electric palette, freak
Too Faced natural matte palette, honey butter
CP crème gel colour, punch
CP crème gel liner, maybe
Lumene true mystic volume mascara

ABH brow definer
Lumene blueberry eyebrow gel

MAC lustre lipstick, tumble dry
Lord and Berry lip gloss, skin

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...