torstai 10. maaliskuuta 2016

ColourPop x KaePop

Heippa ihanaiset! Miten teidän naistenpäivä meni? Toivottavasti jokainen sai nauttia täysin rinnoin naiseudestaan, kuten vuoden jokaisena päivänä olisi syytä! Itse hemmottelin itseäni uusilla ColourPop tuotteilla, jotka sattumalta sain käsiini juuri naistenpäiväksi. Mikäs sen parempi tapa juhlistaa sitä? Tilasin tuossa ennen reissuamme uudesta KaePop kokoelmasta luomivärinelikon ja samaan tilaukseen lisäsin pari huulituotetta ja yhden irtoluomivärin, katsotaan niitä nyt vähän tarkemmin.


KaePop -kokoelma on tehty yhteistyössä Karrueche Tranin kanssa (tunnustan, ennen tätä mulla ei ollut hajuakaan koko tyypistä) ja siihen kuuluu tämän luomivärinelikon lisäksi myös huulituotteita ja ainakin highlighter. Ultra matte huulilakat jätin ostamatta, koska sävyt vaikuttivat hyvin samankaltaisilta kuin mitä kokoelmastani jo löytyy moneen kertaan. Yhden perinteisen lippiestixin kuitenkin olin ostanut jo aiemmin. 


Kokoelman ulkopuolelta tilasin luomivärin sävyssä glitterati, joka nimensä mukaan on hyvin kimalteleva ja metallinen, todella kaunis sävy. Onneksi ostin, koska hetki tilauksen jälkeen tuo sävy siirtyi poistuvien tuotteiden joukkoon. Huulituotteita mukaan lähti kaksi pinkkiä. Ultra matte sävyssä sundae ja lippie stix sävyssä fetch. Molemmat tosi nättejä ja ostin nämä etenkin kesää silmällä pitäen. Sundae on nimensä mukaan ultra matte ja fetch on satiininen huulipuna.


(Kuvassa pieniä keskitysvaikeuksia, pahoittelut siitä) Eikö vaan olekin upeat sävyt? Etenkin Sundae on ihan super kaunis viileä pinkki, joka hyvin selvästi taittaa sävyä myös kirkkaan siniseen, tuo tosi mielenkiintoisen vivahteen huulille. Ja fetch on juurikin niin söpö kesäisen pinkki kun voi kuvitella, uskon tälle olevan käyttöä miltei päivittäin :D.Mennään tarkemmin niihin KaePop luomiväreihin. Kenellekään tuskin on jäänyt epäselväksi, että rakastan ColourPopin luomivärejä? Siis ihan yli kaiken. Nämä kokoelmat on aina ihan parhaita, kun niissä tulee mukana nuo söpöt laatikot. Koostumus näissä on sitä tuttua ColourPoppia, ei vaatine sen enempää selittelyjä? 


Kokoelmassa on kolme mattasävyä ja yksi helmiäinen (sunset blvd). Sävymaailma tässä on hyvin neutraali, mistä tykkään, koska kaikki voi näitä käyttää. Kuitenkin pientä jotain ekstraa tähän tuo tuo kaunis luumuun taittava punertavan ruskea tumma sävy. Mukaan on laitettu vaalea ruskea ja tumma ruskea, molemmat universaaleja jokapaikan sävyjä, joita itse ainakin käytän lähes joka meikissä. Korostussävynä kaunis shamppanjainen nudesävy. 


Miten teihin uppoaa tälläinen neutraalimpi sävymaailma kokoelmassa? Haluatteko kenties nähdä meikkiä tällä nelikolla? :) 


Viimisessä kuvassa näkyy vielä paremmin tuo glitterati luomiväri, se on vaan niin upea! En malta odottaa, että pääsen käyttämään sitä meikissä (sopisi täydellisesti esim. uuden vuoden lookkiin). Siinäpä ne tämän kertaiset ColourPopit, mutta lisää on luvassa sillä uusia tuotteita on tullut paljon ja pakkohan niitä on ollut laittaa tilaukseen. Kaikkea jännää uutta siis luvassa ColourPopilta! 

Miltä ostokset näytti? Oletko päässyt tutustumaan jo ColourPopiin?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Fetch näyttää sellaiselta sävyltä jota olisi makea laittaa huulille päivettyneenä kesäiltana. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...